kozan.gr: Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να ζεις» – Λ. Ιωαννίδης: «Είμαστε ακόμα εδώ και θα συνεχίσουμε να είμαστε για πολλά χρόνια εδώ, κόντρα πιθανόν σε αυτούς που δεν το θέλουν» (Βίντεο & Φωτογραφίες)

20 Ιανουαρίου 2018
00:05

Κοπή πίτας χωρίς τσιγάρο… (Με πρωτοβουλία του Δημάρχου), πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής στο «Κλιούγκι»  η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να ζεις» μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα με συζήτηση, φαγητό, ποτό και ζωντανή μουσική. Ο Δήμαρχος Κοζάνης κ. Λευτέρης Ιωαννίδης αφού «πείραξε» τους καπνιστές λέγοντας τους: «κάποιοι λίγο καταπιέζονται, αλλά δεν πειράζει..», τόνισε πως: «ξεκινά μια δύσκολη χρονιά. Μετά από αρκετά χρόνια λειτουργίας της Κίνησης με τη διαδρομή και τη συλλογικότητα που έχει διαμορφώσει, όλοι μας μπορούμε να νιώθουμε αρκετά περήφανοι και ικανοποιημένοι για την πορεία και το έργο που επιτελέσαμε. Φτάσαμε ως εδώ που φτάσαμε, ενώ κανείς δεν το υπολόγιζε. Κάποιοι το υπολόγιζαν όμως. Είμαστε ακόμα εδώ και θα συνεχίσουμε να είμαστε για πολλά χρόνια εδώ, κόντρα πιθανόν σε αυτούς που δεν το θέλουν». Από την πλευρά του ο Χάρης Κοζιάκης ανέφερε: «Η Κίνηση είναι δυνατή και έχει προτάσεις. Θα κατέβει στις εκλογές και θεωρούμε ότι θα τις ξανακερδίσουμε. Είμαστε σίγουροι πως ο δρόμος που ακολουθούμε είναι ο σωστός».

Θανάσης Τέγος



25 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.