Στην έδρα του Παραρτήματος ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης

22 Ιανουαρίου 2018
15:37

Στην έδρα του Παραρτήματος ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης, βρέθηκε σήμερα Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης και συγκεκριμένα στην τελετή παράδοσης 33 ασθενοφόρων οχημάτων της δωρεάς του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου (ΤΑP), καθώς και ιατροτεχνικού εξοπλισμού. Όπως αναφέρει στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Σ. Γιαννακίδης: “πρόκειται για μια σημαντική δωρεά, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του ΤΑP, όπου στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας δωρίζονται 5 ασθενοφόρα 2 4χ4 (Φλώρινα και Καστοριά) -δύο Κινητές Μονάδες η μία στην Κοζάνη με θερμοκοιτίδα νεογνών, η δεύτερη στην Καστοριά, όπως και ένα ασθενοφόρο μικρού όγκου για την πόλη της Καστοριάς. Σύνολο 5. ⚀ Μέσα στο 2018 θα προστεθούν άλλες 2 Κινητές Μονάδες Γρεβενά και Πτολεμαΐδα και ΓΙΑ ΠΡΏΤΗ ΦΟΡΆ ΑΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΚΑΒ οι 5 Πόλεις της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας θα καλύπτονται ΠΛΗΡΩΣ από όλες της απόψεις!!! Σύνολο ασθενοφόρων ΕΚΑΒ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 37! Στα ασθενοφόρα της δωρεάς του ΤΑΠ, περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, 11 ΚΙΜ ενηλίκων, τέσσερις εκ των οποίων μπορούν να μετατραπούν σε ΚΙΜ νεογνών και θα καλύψουν τις αντίστοιχες ανάγκες των 3 Περιφερειών της Β.Ελλάδος,εκεί που υπάρχουν πραγματικές ανάγκες των Παραρτημάτων με πιστοποιημένη ασφάλεια διακομιδής”.

 

 

4 σχόλια

  • Καθρεπτακια για ιθαγενεις!!!
    Τα οφελη θα επρεπε να ειναι πολυ περισσοτερα!
    Τα κερδη του αγωγου ταπ ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!
    Και αυτο οφειλεται στις χωρες διελευσης του!
    Αξιζουμε περισσοτερα!

  • Κατανα εισαι αντιπεριφερειάρχης οικονομικών. Μια αντιπεριφέρεια που εχει πολυ δουλεια και πρεπει να αφιερώνεια ΧΡΟΝΟ. Καταλαβαίνεις ΧΡΟΝΟ. Για αυτο σε πληρωνει το ελληνικό δημόσιο οχι για να συνοδεύεις τον περιφερειάρχη. Τι δουλεια εχεις εσυ εκει? Πες μας τι δουλεια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.