kozan.gr: Φ. Ζυγούρης για Α. Κοσματόπουλο: “Αφού δεν έπεσε ο μπιτζινήσιος με κάτι έπρεπε να ασχοληθεί ο κύριος μηδέν”

26 Ιανουαρίου 2018
16:44

“Αφού δεν έπεσε ο μπιτζινήσιος με κάτι έπρεπε να ασχοληθεί ο κύριος μηδέν. Για όλες τις αναλήθειες που ελέχθησαν στο περιφερειακό συμβούλιο όσον αφορά το κέντρο αγροτικής ανάπτυξης και το εδαφολογικό του Δήμου, θα απαντήσω στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας. Ως τόσο ενδιαφέρον μου προκαλεί η εμμονή του κου Δακή για να μπει στα προ ημερησίας θέματα του Περιφερειακού Συμβουλίου χωρίς πρώτα να ενημερωθεί και απο μένα για το συγκεκριμένο θέμα. Ζητώ λοιπόν από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης του περιφερειακού Συμβουλίου με τον ίδιο τρόπο να μου δώσει την ευκαιρία να πω και γω την δική μου άποψη. Τέλος εγώ συνεχίζω την δουλειά μου όπως αρμόζει στις αξίες και τα ιδανικά μου. Από τακτικές Τσιτσιόκα δεν πτοούμαι.”

Mε αυτά τα λόγια ο πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης του δήμου Σερβίων – Ββελβεντού,  Φ. Ζυγούρης, απάντα στο δήμαρχο Σερβίων Βελβεντού, Α. Κοσματόπουλο για όσα του καταλογίζει ο δεύτερος. Συγκεκριμένα, ο Α. Κοσματόπουλος αφήνει σοβαρές αιχμές για τον πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης σε σχέση με διάθεση των κονδυλίων του Τοπικού Πόρου σε συμβάσεις που δεν σχετίζονται με το αντικείμενο του εδαφολογικού εργαστηρίου του δήμου.

7 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.