Κάποτε ο Δήμαρχος με τους συνεργάτες του έγραφε άρθρα για μια υποβαθμισμένη Πτολεμαΐδα με τίτλο “Η πόλη του φωτός χωρίς φως” κατηγορώντας τη Βρυζίδου για αδιαφορία. Σήμερα φαίνεται πως ΔΕΝ βλέπει την κατάσταση που επικρατεί με την ηλεκτροδότηση, ενώ πέρυσι για όλο τον χειμώνα μέχρι και τα τέλη του καλοκαιριού ήταν μια χαρά!

Εδώ και 4-5 μήνες περίπου η ηλεκτροδότηση της πόλης πάει από το κακό στο χειρότερο σε σημεία κεντρικών και πολυσύχναστων οδών της πόλης, πχ. σε κεντρικά σημεία της 25ης Μαρτίου, στο στενό Goody’s, σε σημεία της Διοικητηρίου, σε σημεία στο δρόμο προς το Πνευματικό Κέντρο, Μικράς Ασίας, Ανανία Νικολαίδη στο ύψος από τον Άγιο Στέφανο έως τον Σιδηροδρομικό Σταθμό περίπου, κλπ, κλπ., κλπ. Στην κυριολεξία τρομάζουμε να κυκλοφορήσουμε τη νύχτα μες στα σκοτάδια και φοβόμαστε για τις περιουσίες μας. Η πόλη παρομοιάζει περισσότερο με έρημο χωριό-φάντασμα και ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ.

Είναι ΚΡΙΜΑ και ΝΤΡΟΠΗ να πληρώνουμε τόσα Δημοτικά τέλη ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και να μην έχει ευαισθητοποιηθεί ο Δήμος να διασφαλίζει ΔΙΑΡΚΩΣ το ελάχιστο:  ΕΠΑΡΚΗ ΦΩΤΙΣΜΟ ΠΑΝΤΟΥ στη «πόλη του ΦΩΤΟΣ»!!!!!