kozan.gr: Σάκης Κωτούλας, πρόεδρος του Συλλόγου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης: «Με το τελευταίο έγγραφο για το τριαντάωρο, την τσάντα στο σχολείο ή την αργία των Τριών Ιεραρχών, η κυβέρνηση προσπαθεί να κάνει τα σχολεία κόλαση” (Bίντεο & Φωτογραφίες)

6 Φεβρουαρίου 2018
19:41

«Με το τελευταίο έγγραφο για το τριαντάωρο, την τσάντα στο σχολείο ή την αργία των Τριών Ιεραρχών, η κυβέρνηση προσπαθεί να κάνει τα σχολεία κόλαση. Δεν μας αφήνουν καθόλου σε ησυχία. Πάντα, μα πάντα θα βρίσκουν κάτι να κάνουν. Και δε φταίει μόνο αυτή η κυβέρνηση, αλλά όλες οι κυβερνήσεις και οι υπουργοί», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Συλλόγου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης, Σάκης Κωτούλας, στη σημερινή, απογευματινή, συνέλευση των δασκάλων-νηπιαγωγών που πραγματοποιήθηκε  στο κτήριο του 9ου & 12ου δημοτικού σχολείου. Ο κ. Κωτούλας μίλησε επίσης για τις μειώσεις στις δαπάνες στην εκπαίδευση, τις μισθολογικές εξαθλιώσεις όπως τις χαρακτήρισε στο κλάδο τους, τα προβλήματα με την ειδική αγωγή, ενώ ζήτησε διορισμούς στα κενά που υπάρχουν, καθώς όπως τόνισε τα τελευταία χρόνια δεν έχουν γίνει διορισμοί.

Θανάσης Τέγος


8 σχόλια

  • Κοτουλα το θεμα ειναι να μην σαςαφησουν υσυχους γιατι αμα γινει και αυτο αλοιμονο στα παιδια.ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

  • Η καλύτερα αμοιβόμενη εργατοώρα στην Ελλάδα και παραπονιούνται..Σ’αυτή την χώρα είναι από τους πιο προνομιακούς κλάδους και πολύ συχνά δεν κάνουν σωστά και το επάγγελμά τους το οποίο μάλιστα είναι λειτούργημα αφού όλοι μας διαπλάθουμε πνεύμα, ψυχή και σώμα στο σχολείο.Κι όμως θεωρούν, οτιδήποτε διαταράσσει την ησυχία και διασφαλίζει, πολλές φορές, την ανεπάρκειά τους, σε απειλή. Καιρός να μπει τάξη σε όλα, αρκετά τόσα χρόνια εκτράφηκαν ατελείωτες ορδές τεμπέληδων της εύφορης κοιλάδας..

  • Μα τι θέλουν τέλος πάντων οι εκπαιδευτικοί; 3 μήνες μάθημα; μια βόλτα να περνούν από το σχολείο; οκ να τους τα δώσουν για να κάνουν ήρεμοι τη δουλειά τους

  • Φιλε δάσκαλε ,περυσι δουλευοντας 12 ωρες τη μερα για εξι μερες τη βδομαδα και καμια δεκαρια Κυριακες συνολο πληρωσα στο τελος σαρανταπεντε χιλιαρικα εφορια και ασφαλιστικες εισφορες και μου εμειναν για να συντηρησω την οικογενεια μου λιγοτερα απο οτι παιρνει δασκαλος με δεκαπεντε χρονια υπηρεσιας .(ξερω τι παιρνετε)
    Στο δημοτικο που σελνω τα παιδια μου οι μισοι δασκαλοι ειναι τραγικοι για να μην πω τιποτα αλλο οσο αφορα την ποιοτητα της δουλειας τους ,οι αλλοι μισοι απλα μετριοι .
    Εδω και οκτω χρονια δεν εχετε καταλαβει (οπως και πολλοι αλλοι) απολυτως τιποτα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.