Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν.Κοζάνης: Κάτω τα χέρια από τα σπίτια και τους λογαριασμούς τις λαϊκής οικογένειας – Τετάρτη 21 Φλεβάρη κινητοποίηση στην εφορία Κοζάνης

15 Φεβρουαρίου 2018
21:27

Συνάδελφοι/σσες

Η Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κλιμακώνει την επίθεση στα δικαιώματα, στην ζωή μας, σε όσα με ιδρώτα και θυσίες κατακτήσαμε. Πλέον με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς τα αρπακτικά θα μπορούν ακόμα και για χρέη και οφειλές από τα 500€ να προχωράνε σε κατασχέσεις. Κατασχέσεις πέρα από τα χρέη προς τις τράπεζες και τώρα προς το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία.

Κανένας εργαζόμενος πλέον δεν είναι στο απυρόβλητο. Αντίθετα αυτοί που κέρδιζαν από τον ιδρώτα μας και το ξεζούμισμα μας, τα μονοπώλια, για άλλη μια φόρα κάτω από τις ευλογίες και τις μεθοδεύσεις της συγκυβέρνησης θα συνεχίζουν να αρπάζουν τον μόχθο μας. Την στιγμή που η απλήρωτη δουλειά οργιάζει στους χώρους εργασίας, οι μισθοί έχουν φτάσει στα τάρταρα, οι υπερωρίες νόμιμες και παράνομες (αδήλωτες) δεν καταβάλλονται ποτέ. Από την άλλη πολλοί συνάδελφοι κάτω από την μάστιγα της ανεργίας τα βγάζουν πέρα ακόμα πιο δύσκολα, καθώς ούτε 1 στους 10 δεν λαμβάνει ακόμα και αυτό το πενιχρό επίδομα ανεργίας.

Μπορούμε απέναντι στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης και το κεφαλαίου να στείλουμε μήνυμα, να αντιδράσουμε. Να οργανωθούμε στο σωματείο μας, να δυναμώσουμε την αλληλεγγύη και των αγώνα μας ενάντια σε αυτές τις επιδιώξεις. Η καλύτερη απάντηση σε κυβέρνηση και αρπακτικά είναι να δυναμώσουμε τις πιέσεις, τις αγωνιστικές μας παρεμβάσεις σε τράπεζες, εφορίες, να νιώσουν την οργή μας απέναντι στην λεηλασία που επιβάλλουν.

Η ανάπτυξη τους είναι μια απάτη, και στην ανάπτυξη και στην κρίση οι εργαζόμενοι πάντα ήταν αυτοί που έβλεπαν και βλέπουν το εισόδημα τους και τα δικαιώματα τους να καρατομούνται, να ισοπεδώνονται. Ως εδώ! με αυτό το παραμύθι της ανάπτυξης που θέλουν να μας πλασάρουν.

Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη- Κάτω τα χέρια σας από τους λογαριασμούς λαϊκών οικογενειών.

Απαιτούμε

  • Εδώ και τώρα προστασία της λαϊκής κατοικίας με νόμο.

  • Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη.

  • Καμία κατάσχεση λαϊκής κατοικίας για χρέη προς το Δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία.

  • Να σταματήσουν τώρα οι κατασχέσεις μισθών και συντάξεων από τραπεζικούς λογαριασμούς.

  • Πάγωμα χρεών για άνεργους και διαγραφή ανατοκισμών δανείων.

  • Διαγραφή δανείων, ανέργων και εργαζομένων που έχουν υποστεί μειώσεις στους μισθούς.

  • Όχι στην φοροληστεία, αφορολόγητο όριο στα 20.000 ευρώ προσαυξημένο 5.000 για κάθε παιδί.

  • Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και όλων των χαρατσιών

Η Διοίκηση

15.2.2018

Κάτω τα χέρια από τα σπίτια και τους λογαριασμούς τις λαϊκής οικογένειας

Τετάρτη 21 Φλεβάρη κινητοποίηση στην εφορία Κοζάνης 10 πμ και συλλαλητήριο στην πλατειά Κοζάνης στης 7 μμ

Ένα σχόλιο

  • “λαικη οικογενεια” ή “μεση ελληνικη οικογενεια” χαρακτηριζεται εκεινη που εχει 3-4 σπιτια και εξοχικα τουλαχιστον,με bmw και audi παρκαριμενα σε νοικιασμενα γκαραζ των παραδιπλα πολυκατοικιων, με 150-200χιλιαρικα καταθεσεις επισης και 3-4 καταναλωτικα και σιγουρα και ενα στεγαστικο δανεια να τα χρωσταει???? αν ειναι ετσι τοτε δεν κανετε καλα που φωναζετε αγαπητοι…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.