Το Επιμελητήριο Κοζάνης και η ΑΕΠΕ καλούν τις επιχειρήσεις τροφίμων – ποτών για συμμετοχή σε Εκθέσεις

20 Φεβρουαρίου 2018
13:29

Το Επιμελητήριο Κοζάνης και η Αστική Εταιρία Προώθησης της Επιχειρηματικότητας (ΑΕΠΕ) ανακοινώνουν ότι θα συμμετέχουν στις παρακάτω εκθέσεις εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από ικανοποιητικό αριθμό τοπικών επιχειρήσεων:

Food Expo 2018, που θα πραγματοποιηθεί στον Εκθεσιακό χώρο του Metropolitan στην Αθήνα από 10 ως 12 Μαρτίου 2018.

Ελλάδος Γεύση» 10-13 Μαΐου 2018, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, Αθήνα. Η διοργάνωση της συμμετοχής επιχειρήσεων θα γίνει σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Παρουσίαση τοπικών προϊόντων και Κουζίνας στην Πάφο Κύπρου, 30 -31 Μαρτίου 2018. Η διοργάνωση θα γίνει σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια Φλώρινας και Πάφου.

Όσοι ενδιαφέρονται (μέλη του Επιμελητηρίου ) να συμμετάσχουν θα πρέπει άμεσα να το δηλώσουν στη Δ/νση του Επιμελητηρίου Κοζάνης τηλ. 24610 41693 και να ενημερωθούν για τις προϋποθέσεις.

8 σχόλια

  • Σίγουρα δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά.!!!!
    Αν είναι δυνατόν να βγαίνει ανακοίνωση 20 μέρες πριν για τόσο σημαντικές εκθεσεις.
    Μεγάλη Προχειρότητα Σαρη …άλλωστε δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο…έχεις δείξει τι θα ακολουθήσει.
    Όσο για την Κύπρο ωραίες βόλτες με τον Σαπαλίδη θα κανεις και μάλιστα με λεφτά του τοπικού πόρου???
    ΑΝΟΡΓΑΝΩΣΙΑ και ήμαστε ακόμη στην αρχή?!

  • Η αλήθεια είναι για να λέγεται .
    20 ημέρες πριν δεν βγάζεις ανακοίνωση για να πας στην Κύπρο και μάλιστα σε έκθεση κύριε Σαρρη και κύριε Σαπαλίδη.

  • Φυσικά και 20 μέρες νωρίτερα δεν βγάζεις ανακοίνωση. Όταν όμως η προηγούμενη διοίκηση δεν άφησε κανένα πλάνο δράσης για το 2018, όταν η προηγούμενη διοίκηση κακοδιαχειρίστηκε το Εκθεσιακό Κέντρο, όταν δεν εκκαθάρισε το Μητρώο για να ξέρουμε τις πραγματικές επιχειρήσεις, τι πρέπει να γίνει;Αν δεν γίνονταν όλα αυτά τότε θα υπήρχε χρόνος να οργανωθεί ένα σωστό πλάνο συμμετοχών σε εκθέσεις έγκαιρα. Αυτοί είναι οι τιμητές της επιχειρηματικότητας. Καμαρώστε τους!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.