ΚΟΙ.ΡΙ.ΞΕ/ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: Οι θέσεις τις ΓΕΝΟΠ διαμορφώνονται μόνο μέσα από αποφάσεις του Διοικητικού της Συμβουλίου

22 Φεβρουαρίου 2018
11:35

Οι δηλώσεις του Προέδρου της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ περί συμφέρουσας πρότασης του ομίλου Μυτιληναίου, σχετικά με την επένδυση που απαιτείται στον ΑΗΣ Αμυνταίου για τη συνέχιση της λειτουργίας του Σταθμού, δεν συνάδουν με τον ρόλο του εκπροσώπου των εργαζομένων του οποίου η αγωνία -για το μέλλον των συναδέλφων- πρέπει να τον οδηγούν σε ασφαλή συμπεράσματα και όχι σε βιαστικές ακροβασίες του τύπου ¨ποίος είναι ο καλύτερος ιδιώτης», την ώρα που ως εκπρόσωπος των εργαζομένων θα πρέπει να πιέσει ακόμα περισσότερο την διοίκηση της ΔΕΗ ώστε να εντείνει την πολιτική είσπραξης των οφειλόμενων (που αγγίζουν τα 3 δις ευρώ) εκ των οποίων θα μπορούσε να αντληθεί το ποσό (110 εκ. ευρώ) που απαιτείται για την επένδυση και που ο κ. Μυτιληναίος ¨έριξε¨ στο τραπέζι θολώνοντας μάτια και συνειδήσεις.

Η εμμονή και η επιμονή της Διοίκησης της ΔΕΗ και της κυβέρνησης να δωρίσουν σταθμούς και ορυχεία ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΟΙΧΩΝ.

Η παράταξη ΚΟΙ.ΡΙ.ΞΕ/ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ συμπορεύεται και στηρίζει τις αποφάσεις του Δ.Σ της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ.

Οποιαδήποτε πρόταση κατατίθεται στο Δ.Σ της Ομοσπονδίας, συζητείται, εξετάζεται και οποιαδήποτε απόφαση, αποτελεί συλλογικό αποτέλεσμα.

Κάθε τι άλλο, υπερβαίνει τα όρια

7 σχόλια

  • καλά τώρα ανατριχιασαμε, και οι πέτρες το ξέρουν πως δεν έχετε καμιά ιδεολογική διαφορά με τον Αδαμιδη, εκτός βέβαια εαν εσείς έχετε κάποιον άλλο εργολάβο που είναι της αρεσκείας σας!!

    • Στην Κοζάνη τις απόκριες χορεύουν ένα χορό. Τα ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ λέγεται. Τα Περιστέρια, το Περιστέρη, Ω ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ ς!

  • Μπραβο μονο στον Θεοχαρη που τολμησε και απαντησε στον Αδαμιδη την ιδια ημερα του δημοσιευματος.Συναδελφοι ξυπνηστε.

  • Έλεος εσείς του ΚΟΙΡΙΞΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ.
    ΔΑΚΕ δεν είστε.
    Δηλαδή ταυτίζεστε με τις θέσεις και τις απόψεις του Αδαμίδη;
    Τι εξάρτηση τελικά είναι αυτή;
    Τι σας ενώνουν;
    Μάλλον τα αναδρομικά και τα μεταβλητά, τα οποία μαστορέματα να θυμίσω ότι “δεν εμπίπτουν στα προσωπικά δεδομένα”.
    “Τίποτε δεν μπορεί να είναι πολιτικά ορθό, αν είναι ηθικά λάθος” Daniel ΄Ο Connell.
    Θέλουμε ν ακούσουμε και τις δικές σας απόψεις και θέσεις και είμαστε σε θέση να βγάλουμε τα συμπεράσματα.
    Είμαστε αρκετά ώριμοι εμείς οι εργαζόμενοι που υποτίθεται ότι μας εκπροσωπείτε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.