Συνάντηση του Βουλευτή Γ.Ντζιμάνη με τους Πρυτάνεις ΑΕΙ και ΤΕΙ της Δυτικής Μακεδονίας

26 Φεβρουαρίου 2018
10:37

Ενημερωτικές συναντήσεις πραγματοποίησε ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης κ. Ντζιμάνης Γεώργιος με τον Πρύτανη του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας κ. Γκανάτσιο Στέργιο, και τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κ. Τουρλιδάκη Αντώνη.

Ο κ. Ντζιμάνης ενημερώθηκε για όλα τα τρέχοντα θέματα που συζητήθηκαν στην πρόσφατη σύνοδο των πρυτάνεων και αφορούν τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Δυτικής Μακεδονίας. Τέλος ενημερώθηκε λεπτομερώς για την πρόοδο των συζητήσεων των πρυτανικών αρχών με την Ομάδα Εργασίας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, σχετικά με την συγχώνευση των ΑΕΙ της Δυτικής Μακεδονίας, ενόψει και της προγραμματισμένης σύσκεψης την επόμενη Δευτέρα με τον Γ.Γ. του Υπουργείου, κ. Αγγελόπουλο Γεώργιο.

3 σχόλια

  • Ρε Τζιμάνη η θέση για το Σκοπιανό σαν βουλευτής Κοζάνης είναι ντροπή σαν στρατηγός επίσης ντροπή .Ρε τζιμάνη τη δουλειά έχεις εσύ να πας να συναντήσεις τους πρύτανης , άσε των Δημητριάδη που είναι τέρας μορφώσεως ( ακόμα και τα κείμενα που του γράφουν δεν μπορεί να τα διαβάσει ) . Οι βουλευτές του νομού μας είναι τραγωδία , υπάρχει ελπίδα γιατί δεν τους ψηφίσαμε μας τους έφεραν φυτευτούς

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.