kozan.gr: H «Γέρμα» του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα από τη θεατρική ομάδα «ΟνειρόDrama» παρουσιάστηκε, το βράδυ της Κυριακής, στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαϊδας (Βίντεο & Φωτογραφίες)

28 Ιανουαρίου 2018
22:18
Κανένα σχόλιο
Το έργο του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα, η «Γέρμα», παρουσιάστηκε, από τη θεατρική ομάδα «ΟνειρόDrama», σήμερα Κυριακή 28 Ιανουαρίου, στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαϊδας. Η Γέρμα είναι ένα από τα δυνατότερα έργα του Λόρκα, αν αναλογιστεί κανείς την θεματολογία του, καθώς συνδυάζει το τραγικό στοιχείο με τη χαρά της ζωής και την αφέλεια της υπαίθρου. Η ανάγκη […]
Διαβάστε περισσότερα

Oι τρεις ιεράρχες και η παιδεία (του Απόστολου Παπαδημητρίου)

28 Ιανουαρίου 2018
21:52
Οι Τρεις Ιεράρχες έχουν αποβληθεί από τα σχολεία μας ως ανεπιθύμητοι! Και είναι ανεπιθύμητοι ως προκλητικοί, αν και παρήλθαν 1600 και πλέον έτη από την κοίμησή τους. Προκαλούν εμάς τους ανερμάτιστους και ανεπαρκέστατους. Είμαστε ανερμάτιστοι, καθώς έχουμε αποβάλλει κάθε πίστη και ιδεολογία. Ο πρακτικός υλισμός έχει σαρώσει τις υπάρξεις μας και οι ιδεολογίες έχουν σαρωθεί […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, διοργάνωσε ο σύλλογος Εικαστικών Κοζάνης (Φωτογραφίες & Βίντεο)

28 Ιανουαρίου 2018
21:39
Κανένα σχόλιο
Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, διοργάνωσε ο σύλλογος Εικαστικών Κοζάνης, σήμερα Κυριακή 28/1 στο «Νοuvelle». Η πρόεδρος κα Ρούλα Παπαδημητρίου, στο σύντομο λόγο της ευχήθηκε καλή χρονιά και υγεία σε όλα τα μέλη του συλλόγου. Θανάσης Τέγος  
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: H δημοφιλής ομάδα στο facebook «Kοζανίτισσες Μαμάδες» έκοψε βασιλόπιτα και γιόρτασε τα 3 χρόνια λειτουργίας της (Βίντεο & Φωτογραφίες)

28 Ιανουαρίου 2018
21:20
Η δημοφιλής ομάδα στο facebook «Kοζανίτισσες Μαμάδες» έκλεισε 3 χρόνια λειτουργίας και το γιόρτασε στην ταβέρνα «Ζέφυρος» στην Κοζάνη. Το απόγευμα της Κυριακής 28/1, λίγο μετά τις 18:30, οι δραστήριες μαμάδες, αφού έκοψαν τη βασιλόπιτά τους, έσβησαν και τα κεράκια για τα 3 χρόνια.  Στη συνέχεια διασκέδασαν με την Γιάννα Σγουροπούλου και το μουσικό της σχήμα. […]
Διαβάστε περισσότερα

Συνδικάτο Οικοδόμων Koζάνης για τα επεισόδια στο Εργατικό Κέντρο: “Χαιρετίζουμε την αποφασιστική στάση των ταξικών δυνάμεων”

28 Ιανουαρίου 2018
21:06
Συνάδελφοι, Το Συνδικάτο Οικοδόμων αισθάνεται την ανάγκη να χαιρετίσει την αποφασιστική στάση των ταξικών δυνάμεων στο εργατικό κέντρο Κοζάνης που δεν επέτρεψαν τις μεθοδεύσεις των ΔΑΚΕ-ΠΑΣΚΕ να διεξάγουν άλλο ένα συνέδριο νοθείας και διαπλοκής. Το Συνδικάτο Οικοδόμων, το ΔΣ, και οι αντιπρόσωποι του αισθάνονται την ανάγκη να καταγγείλουν σε όλους τους εργαζόμενους το όργιο νοθείας […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Τοποθετήσεις Αστυνομικών Διευθυντών – Ε. Aμαραντίδης από την Καστοριά στην ΓΕ.Π.Α.Δ. Δυτικής Μακεδονίας και Σ. Διόγκαρης από την Κοζάνη στην Δ/νση Αστυνομίας Πέλλας

28 Ιανουαρίου 2018
20:15
Aνακοινώθηκαν, πριν από λίγο, οι τοποθετήσεις Αστυνομικών Διευθυντών. Ο Ε. Aμαραντίδης από την Καστοριά (Δ/νση Αστυνομίας) στην ΓΕ.Π.Α.Δ. Δυτικής Μακεδονίας και ο Σ. Διόγκαρης από την Κοζάνη (Τροχαία) στην Δ/νση Αστυνομίας Πέλλας.      
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Με τα παραδοσιακά κάλαντα πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Κυριακής 28 Ιανουαρίου, η κοπή πίτας του Συλλόγου Κρητών και Φίλων Κρήτης Πτολεμαΐδας (Βίντεο & Φωτογραφίες)

28 Ιανουαρίου 2018
20:00
Κανένα σχόλιο
Εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας, πραγματοποίησε, το απόγευμα της Κυριακής 28 Ιανουαρίου, ο  Σύλλογος Κρητών και Φίλων Κρήτης Πτολεμαΐδας. Στην εκδήλωση τιμήθηκε  ο δρομέας μεγάλων αποστάσεων  Γιώργος Ζαχαριάδης  για την πολύτιμη και ανιδιοτελή προσφορά στον αθλητισμό και όχι μόνο. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο που μας έστειλε ο Γιάννης Κατσανίκος.
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Ο Τάκης Καραθανάσης σχολιάζει την ήττα της ομάδας του από την Ακαδημία Ηρακλή Πτολεμαΐδας: «Ο Μακεδονικός δεν χαρίστηκε και δεν θα χαριστεί σε κανέναν σεβόμενος όλες τις ομάδες και ιδιαίτερα την δική του μεγάλη ιστορία»

28 Ιανουαρίου 2018
19:55
Η «απρόσμενη» ήττα του Μακεδονικού Κοζάνης, από την Ακαδημία Ηρακλή Πτολεμαΐδας με σκορ 2-0, χθες στο στρατιωτικό γήπεδο της Κοζάνης οδήγησε τον προπονητή του Μακεδονικού, κ. Τάκη Καραθανάση, να σχολιάσει το αποτέλεσμα μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facedook αναλαμβάνοντας την ευθύνη ο ίδιος, ενώ σε άλλο σημείο της ανάρτησης του δηλώνει πως: «Ο Μακεδονικός […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Ομιλία και κοπή πίτας πραγματοποίησε το απόγευμα της Κυριακής, ο Χριστιανικός Φιλανθρωπικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας «O ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ» (Βίντεο & Φωτογραφίες)

28 Ιανουαρίου 2018
19:24
Κανένα σχόλιο
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε, το απόγευμα, της Κυριακής 28 Ιανουαρίου, στην αίθουσα του Συλλόγου του, ο Χριστιανικός Φιλανθρωπικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας «O ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ» Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησε ομιλία με θέμα «Οι τρεις δόσεις της αιώνιας ζωής» από την θεολόγο – Διευθύντρια του 5ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας κα Ελένη Βασιλείου. Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Γ΄ 3ος όμιλος (17η Αγωνιστική): Κορυφή «έπιασε» ο Φούφας-Με το δεξί ο Παπακώστας στον πάγκο της ΑΕΠ Καραγιαννίων

28 Ιανουαρίου 2018
19:03
Κανένα σχόλιο
Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας την όποια μοιράζεται με τον Τηλυκράτη, βρίσκεται ο Μακεδονικός Φούφα, μετά την ολοκλήρωση της 17ης αγωνιστικής. Ο ομάδα του κ. Κερλίδη νίκησε με 2-0 τον Πανλευκάδιο και «σκαρφάλωσε» στην πρώτη θέση. Επιστροφή στις νίκες είχαμε και για την ΑΕΠ Καραγιαννίων, που επικράτησε με 3-2 της Καστοριάς και έτσι το ντεμπούτο […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Πραγματοποιήθηκε, το βράδυ του Σαββάτου 27/1, η ετήσια κοπή πίτας του Ομίλου Δικυκλιστών Κοζάνης (Φωτογραφίες)

28 Ιανουαρίου 2018
18:03
Κανένα σχόλιο
Πραγματοποιήθηκε, το βράδυ του Σαββάτου 27/1, στην οικογενειακή ταβέρνα “Κλιούγκι”, η ετήσια κοπή πίτας του Ομίλου Δικυκλιστών Κοζάνης, το Σάββατο 27/1. Οι λάτρεις των μηχανών είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές και να διασκεδάζουν με λαϊκό μουσικό πρόγραμμα.  
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Πραγματοποιήθηκε, το βράδυ του Σαββάτου 27/1, ο ετήσιος χορός της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης (Φωτογραφίες)

28 Ιανουαρίου 2018
17:56
Πραγματοποιήθηκε, το βράδυ του Σαββάτου 27/1, ο ετήσιος χορός της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης. Δείτε φωτογραφίες:    
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Διασκέδασαν οι αστυνομικίνες της Κοζάνης, στην ετήσια εκδήλωση τους, για την κοπή της βασιλόπιτας, το μεσημέρι της Κυριακής 28/1 (Βίντεο & Φωτογραφίες)

28 Ιανουαρίου 2018
16:41
Κανένα σχόλιο
Εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας, πραγματοποίησαν, το μεσημέρι της Κυριακής 28/1, στην ταβέρνα «Με…ρακι» οι γυναίκες αστυνομικοί της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης. Για λίγες ώρες βρέθηκαν μακριά από επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις ανταλλάσσοντας ευχές και διασκεδάζοντας.  
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Δείτε στο Kozan.gr, βίντεο διάρκειας 50 λεπτών, με αμοντάριστα πλάνα, με τις εντάσεις, τους διαπληκτισμούς κι όλα όσα διαδραματίστηκαν στις εργασίες του συνεδρίου του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης (Βίντεο)

28 Ιανουαρίου 2018
16:26
Δείτε στο Kozan.gr, βίντεο διάρκειας 50 λεπτών, με αμοντάριστα πλάνα, με τις εντάσεις, τους διαπληκτισμούς κι όλα όσα διαδραματίστηκαν στις εργασίες του συνεδρίου του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης.   Δείτε προηγούμενες σχετικές αναρτήσεις του kozan.gr, που μετέδωσε από την πρώτη στιγμή όλα όσα συνέβησαν από την έναρξη των εργασιών του σημερινού επεισοδιακού συνεδρίου του Ε.Κ. Κοζάνης […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Τα λείψανα του Αγίου Νικάνορος υποδέχθηκε, το μεσημέρι της Κυριακής (28/1), η Τοπική Κοινότητα Καρυδίτσας, του δήμου Κοζάνης, (Φωτογραφίες και Βίντεο)

28 Ιανουαρίου 2018
16:24
Κανένα σχόλιο
Τα λείψανα του Αγίου Νικάνορος υποδέχθηκε η Τοπική Κοινότητα Καρυδίτσας την Κυριακή το μεσημέρι. Τα λείψανα μετέφεραν καβαλάρηδες νέοι του χωριού – και όχι μόνο – από το Μοναστήρι της Ζάβορδας όπως το έθιμο ορίζει και τα παρέδωσαν στον πάτερ Νικόλαο, παρουσία αρκετού κόσμου. Μικροί και μεγάλοι θαύμασαν την ιππική αυτή πορεία, έως την είσοδο του […]
Διαβάστε περισσότερα

Η παράταξη της ΑΚΕ για τη διακοπή του εκλογοαπολογιστικού συνεδρίου του Ε.Κ. Κοζάνης: “Με διαδικασίες που θυμίζουν άλλες εποχές, προσπάθησαν να χειραγωγήσουν το επαναλαμβανόμενο 35 συνέδριο”

28 Ιανουαρίου 2018
16:14
Γνωρίζοντας εκ’ των προτέρων τις προθέσεις των παρατάξεων ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ, δεν μας εξέπληξε η συμπεριφορά τους. Με διαδικασίες που θυμίζουν άλλες εποχές, προσπάθησαν να χειραγωγήσουν το επαναλαμβανόμενο 35 συνέδριο . Η παράταξη της ΑΚΕ, ερμηνεύοντας την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Κοζάνης , αλλά και πλήθος άλλων δικαστικών αποφάσεων ανά την Ελλάδα, καταθέσαμε στο Διοικητικό […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε, το μεσημέρι της Κυριακής, το Περιφερειακό Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ Α.Ε. Δυτικής Μακεδονίας (Φωτογραφίες)

28 Ιανουαρίου 2018
15:50
Με μουσική από την Κοζανίτικη Φανφάρα και χορό πραγματοποιήθηκε, το μεσημέρι της Κυριακής 28 Ιανουαρίου, στον Κρόκο Κοζάνης, η κοπή πίτας του Περιφερειακού Σωματείου Συνταξιούχων ΔΕΗ Α.Ε. Δυτικής Μακεδονίας.  
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Τι είπε ο Β. Δεληολάνης στα μέλη του ΠΑΜΕ μετά τη διακοπή του συνεδρίου του Ε.Κ. Κοζάνης: “Ό,τι κι αν έγραψε, το φερόμενο προεδρείο, με τίτλο πρακτικά, στα κιτάπια τους, είναι οι απόψεις των παρατάξεων αυτών. Δεν υπήρξε συνέδριο με δική τους ευθύνη ” (Βίντεο)

28 Ιανουαρίου 2018
15:19
“Ό,τι κι αν έγραψε, το φερόμενο προεδρείο, με τίτλο πρακτικά, στα κιτάπια τους, είναι οι απόψεις των παρατάξεων αυτών. Δεν υπήρξε συνέδριο με δική τους ευθύνη “, σχολιάζοντας τα όσα συνέβησαν σήμερα στο εκλογοαπολογιστικό συνέδριο του Εργατικού Kέντρου Κοζάνης.    
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: O Σ. Μάστορας, ως προεδρείο, για τη διακοπή του συνεδρίου του Εργατικού κέντρου Κοζάνης, εξηγεί, κατά την άποψή του, τι συνέβη – “Ο φασισμός δεν θα περάσει”, ανέφερε χαρακτηριστικά (Βίντεο)

28 Ιανουαρίου 2018
15:10
O Σ. Μάστορας, ως προεδρείο, για τη διακοπή του συνεδρίου του Εργατικού κέντρου Κοζάνης, εξηγεί, κατά την άποψή του, τι συνέβη. “Ο φασισμός δεν θα περάσει”, ανέφερε, μεταξύ άλλων:  
Διαβάστε περισσότερα

Ραχήλ Μακρή προς Γ. Ντζιμάνη Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης: «Ανακάλεσε τις απειλές περί πολέμου γιατί θα προσφύγουμε στην δικαιοσύνη για ενεργοποίηση του άρθρου 139 του ποινικού κώδικα»

28 Ιανουαρίου 2018
15:04
Ο Ντζιμάνης που έκλαιγε για το κλείσιμο Α’ Σώματος Στρατού στην Κοζάνη. Ο κύριος «καληνύχτα Μακεδονία» που φώναζε για την αδυναμία υπεράσπισης των συνόρων με τα Σκόπια σε περίπτωση ένοπλης σύγκρουσης. Ο κύριος της λίστας των δοτών χωρίς μια ψήφο του λαού, Βουλευτής του Τσίπρα απειλεί με πόλεμο αν δεν αποδεχτούμε τον όρο Μακεδονία. Από […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Οριστική διακοπή στις εργασίες του συνεδρίου του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης

28 Ιανουαρίου 2018
14:56
Με τις συνθήκες έντασης που επικράτησαν, ήταν αδύνατη η συνέχιση των  εργασιών του συνεδρίου του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης Η δικαστική αντιπρόσωπος, Βικτωρία Αγραφιώτη, ανέφερε ότι η εκλογική διαδικασία ξεκίνησε στις 12:30, όμως δε μπόρεσε να διεξαχθεί κατόπιν των έντονων αντιδράσεων μελών – συνέδρων, που δεν επέτρεψαν σε κανέναν να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα. Αν […]
Διαβάστε περισσότερα

Γ. Ντζιμάνης: “Δεν θέλουμε πόλεμο με τα Σκόπια. Εγώ μιλάω για για τις ιαχές που βγήκαν από τις εξέδρες του συλλαλητηρίου και γενικότερα το ψήφισμα” (Hχητικό)

28 Ιανουαρίου 2018
14:23
Διευκρινίσεις για τη δήλωσή του στα τοπικά ΜΜΕ (βίντεο TOP Channel) σχετικά με τα Σκόπια και συγκεκριμένα ότι “Στη διαπραγμάτευση κερδίζεις και χάνεις. Αν δεν θέλουμε να λέγονται Μακεδονία να πάμε για πόλεμο. Δεν έχουμε άλλη λύση για να επιβάλλουμε τη θέλησή μας”, έδωσε ο βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Ντζιμάνης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την […]
Διαβάστε περισσότερα

Κλειστή είναι από τις 3.30 τα ξημερώματα η Εγνατία Οδός, στο ρεύμα από την Κοζάνη προς την Βέροια – Έπεσε στο οδόστρωμα εμπόρευμα με γυαλιά και βίδες που μετέφερε φορτηγό – Άνοιξε τελικά μετά από περίπου 9 ώρες

28 Ιανουαρίου 2018
14:13
Κλειστή είναι από τις 3.30 τα ξημερώματα η Εγνατία Οδός, στο ρεύμα από την Κοζάνη προς την Βέροια. Κάτω από άγνωστες συνθήκες έπεσε στο οδόστρωμα το εμπόρευμα με γυαλιά και βίδες που μετέφερε φορτηγό. Η πτώση του εμπορεύματος δεν προήλθε λόγω κάποιου ατυχήματος, αλλά πιθανότατα λόγω μη σωστής τοποθέτησης. Οι αστυνομικές αρχές πραγματοποιούν εκτροπή της […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Ώρα 13:15: Άντρες της Αστυνομίας στο κτήριο του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα (Φωτογραφία)

28 Ιανουαρίου 2018
13:21
Κανένα σχόλιο
Άντρες της Αστυνομίας στο κτήριο του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.     Δείτε προηγούμενες αναρτήσεις   kozan.gr: Ώρα 12:50: Νέα ένταση και σκίσιμο “κάλπης” στις εργασίες του Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου Εργατικού Κέντρου Κοζάνης – Είμαστε υπό κράτηση φώναζε ο Σ. Μάστορας όταν μέλη του ΠΑΜΕ δεν του επέτρεπαν την έξοδο – Κλήθηκε […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Ώρα 12:50: Νέα ένταση και σκίσιμο “κάλπης” στις εργασίες του Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου Εργατικού Κέντρου Κοζάνης – Είμαστε υπό κράτηση φώναζε ο Σ. Μάστορας όταν μέλη του ΠΑΜΕ δεν του επέτρεπαν την έξοδο – Κλήθηκε η αστυνομία – (Bίντεο)

28 Ιανουαρίου 2018
13:04
Δεν έχουν σταματημό οι εντάσεις στις εργασίες του Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου Εργατικού Κέντρου Κοζάνης. Η παράταξη της Ταξικής Ενότητας επέμεινε στο να εξαιρεθούν από τις εργασίες του συνεδρίου 5 σωματεία ζητώντας να καταθέσει ένσταση πριν τη έναρξη των εργασιών, πρόταση που δεν έγινε αποδεκτή από τις παρατάξεις ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ. Η διαμάχη μεταφέρθηκε στο γραφείο της […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Ο υποψήφιος, στις προηγούμενες εκλογές του 2014, με το συνδυασμό του Θ. Καρυπίδη, Ι. Ελευθεριάδης εξηγεί την παρουσία του στην εκδήλωση του συνδυασμού της Γ. Ζεμπιλιάδου: ” Το ήθος μου και η αξιοπρέπειά μου δε θα μου επέτρεπε να πορευτώ με κάποιους που δείχνουν τόση ασυνέπεια σε όσα υποσχέθηκαν προεκλογικά”

28 Ιανουαρίου 2018
12:42
Mε ανάρτησή του στο facebook, ο υποψήφιος, στις προηγούμενες εκλογές του 2014, με το συνδυασμό του Θ. Καρυπίδη, Ισαακ Ελευθεριάδης εξηγεί την παρουσία του στην χθεσινή απολογιστική εκδήλωση (κλικ εδώ) του συνδυασμού της Γ. Ζεμπιλιάδου, αναφέροντας: “Επειδή βλέπω πολλούς να κόπτονται για τη χθεσινή μου παρουσία στη συγκέντρωση της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου έχω να δηλώσω τα εξής: […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ Κοζάνης έκοψαν, το πρωί της Κυριακής 28/1, τη βασιλόπιτα τους (Φωτογραφίες & Βίντεο)

28 Ιανουαρίου 2018
12:36
Κανένα σχόλιο
Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Κοζάνης, πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 28 Ιανουαρίου στο καφέ «Φλου» στην Κοζάνη. Μιλώντας στο Kozan.gr ο πρόεδρος του σωματείου κ. Παναγιώτης Τάτσιος τόνισε: «φτάσαμε σε ένα σημείο που δεν μας έχουν αφήσει πολλά περιθώρια. Πρέπει να παλέψουμε, να αγωνιστούμε και να είμαστε καθημερινά σε […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Kοζάνη: Τιμήθηκαν, το πρωί της Κυριακής 28/1, οι εκτελεσθέντες της Εθνικής Αντίστασης από τα Στρατεύματα Κατοχής τον Ιανουάριο 1944 στη θέση «Νταμάρια» Παναγίας (Βίντεο)

28 Ιανουαρίου 2018
12:16
Το ετήσιο μνημόσυνο για τους εκτελεσθέντες της Εθνικής Αντίστασης από τα Στρατεύματα Κατοχής τον Ιανουάριο 1944, στη θέση «Νταμάρια» Παναγίας, τελέσθηκε σήμερα Κυριακή 28 Ιανουαρίου. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με Θεία Λειτουργία στον Ι. Ν. Παναγίας Κοζάνης, ενώ στην συνέχεια τελέσθηκε Επιμνημόσυνη Δέηση στο Μνημείο των πεσόντων. Ακολούθησε σύντομη ομιλία του Πρόεδρου Π.Ο.Α.Ε.Α. Πτολεμαϊδας και Αντιπρόεδρου […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Ο σύλλογος ΑμεΑ Π.Ε Κοζάνης, έκοψε την πίτα του, το μεσημέρι της Κυριακής 28/1 (Bίντεο & Φωτογραφίες)

28 Ιανουαρίου 2018
12:06
Κανένα σχόλιο
Ο σύλλογος ΑμεΑ Π.Ε Κοζάνης έκοψε την βασιλόπιτά του το μεσημέρι της Κυριακής 28 Ιανουαρίου 2018, λίγο μετά τις 12, στα γραφεία του συλλόγου στο Πνευματικό Κέντρο.
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Χαμός και πάλι στις εργασίες του Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης – Πήγαν να “πιαστούν” στα χέρια – Του “συνέδρου” η μάχη (Δείτε πλάνα στο kozan.gr από την αρχή των έντονων αντιπαραθέσεων)

28 Ιανουαρίου 2018
12:01
Γι’ ακόμη μια φορά το ποια σωματεία και κατ’ επέκταση ποιοι σύνεδροι θα πρέπει να συμμετέχουν στις εργασίες του Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης, στάθηκε η αφορμή για καβγάδες και έντονες αντιπαραθέσεις, με την έναρξη των εργασιών, το πρωί της Κυριακής 28/1. Η Ταξική Ενότητα υπέβαλε ένσταση για τη συμμετοχή 5 σωματείων (δείτε προηγούμενη ανάρτηση), […]
Διαβάστε περισσότερα