kozan.gr: Χαμός και πάλι στις εργασίες του Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης – Πήγαν να “πιαστούν” στα χέρια – Του “συνέδρου” η μάχη (Δείτε πλάνα στο kozan.gr από την αρχή των έντονων αντιπαραθέσεων)

28 Ιανουαρίου 2018
12:01

Γι’ ακόμη μια φορά το ποια σωματεία και κατ’ επέκταση ποιοι σύνεδροι θα πρέπει να συμμετέχουν στις εργασίες του Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης, στάθηκε η αφορμή για καβγάδες και έντονες αντιπαραθέσεις, με την έναρξη των εργασιών, το πρωί της Κυριακής 28/1. Η Ταξική Ενότητα υπέβαλε ένσταση για τη συμμετοχή 5 σωματείων (δείτε προηγούμενη ανάρτηση), ενέργεια με την οποία διαφώνησαν οι παρατάξεις ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένας γύρος έντονων αντιπαραθέσεων για το ποιος εν τέλει θα έπρεπε να είναι σύνεδρος ή μη.  Δείτε το βίντεο:

 

Δείτε τι ακολούθησε στους παρακάτω συνδέσμους

 

kozan.gr: Ώρα 12:50: Νέα ένταση και σκίσιμο “κάλπης” στις εργασίες του Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου Εργατικού Κέντρου Κοζάνης – Είμαστε υπό κράτηση φώναζε ο Σ. Μάστορας όταν μέλη του ΠΑΜΕ δεν του επέτρεπαν την έξοδο – Κλήθηκε η αστυνομία – (Bίντεο)

 

kozan.gr: Ώρα 13:15: Άντρες της Αστυνομίας στο κτήριο του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα (Φωτογραφία)

10 σχόλια

  • Μία κοινωνία που δεν έχει καμία σχέση με τις κοινωνίες στον ανεπτυγμένο δυτικό κόσμο του σήμερα. Μια κοινωνία που είναι άξια της μοίρας της και αυτοί οι ανίκανοι που την κυβερνούν είναι απλά ο καθρέπτης της. Μια κοινωνία των προσωπικών συμφερόντων, της ρουσφετολογίας, της ρουφιανιάς. Μία κοινωνία του “ότι να ναι”. Μια κοινωνία που δεν έχει παρόν αλλά ούτε και μέλλον…

  • Apo oti katalava oloi malonoun gia tin pita…..kai monimoi kai autoi pou tha vgoun tha volepsoun ta dika tous atoma se kana ergolavo se suneterismo k opou laxei…tora eseis to mono pou exete na kanete einai na trexete na tous psifisete….

  • οι συνδικαλιστές της ¨πλάκας και της αρπαχτής¨ που πέρα απο την οργανωμένα ελεγμένη εκλογή τους δεν έχουν καμία καταξίωση απο την κοινωνία στην οποία κοινούνται και ζούνε!
    Υπάρχουν ως κακά απολιθώματα μιας κακής νοοτροπίας των ¨βολεμένων παιδιών¨, κατάλοιπα της σήψης του συνδικαλιστικού κινήματος.
    ΑΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ!

  • Ενα δεν μπορω να καταλάβω. Οι συνδικαλιστές οι δεξιοί και οι ΠΑΣΟΚ οι είναι γνωστοί και γνωστές οι επιδιώξεις των κομμάτων τους. Το ίδιο και του ΚΚΕ που θεωρεί οτι με το πάμε μπορεί να μετατρέψει τα συνδικαλιστικά οργανα σε κλασικές
    Αλά όταν το πάμε ολημερίς και ολονυχτίς βρίζει και κατηγορεί την ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ -και όχι αδικα- γιατί τοτε συμμετεχει σε αυτους; γιατί αγωνίζεται με κάθε μέθοδο, δικαστική, φωνές, συγκεντρωσεις, για να πάρει την εξουσία Άδου είναι θεσμοί όπως δηλωνει “εργοδοτών και του κράτους;”

      • Και ο κομματικός συνδικαλισμός των “πεφωτισμενων” που θα οδηγήσουν τους εργάτες στη νίκη ενω αυτοι είναι επαγγελματίες συνδικαλιστές , δεν παει πισω

        Εδώ απολαύσουν απο την εφημερίδα τους αλλά εκεί είναι λέει επιχείρηση…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.