«Εγώ θα ήθελα να διέφερα από τους άλλους περισσότερο στις γνώσεις των πιο καλών πραγμάτων παρά στη δύναμη» (Της Βιολέττας Μπούσιου)

4 Φεβρουαρίου 2018
23:11
Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς πρέπει να παραδεχθούμε όλοι ότι ένας μόνο Έλληνας, ο Μίκης Θεοδωράκης, κατάφερε να μετατρέψει το συλλαλητήριο που διοργανώθηκε σήμερα στην Αθήνα, για όσο χρόνο μιλούσε, σε αληθινό κίνημα… Γιατί είναι γνήσιος φορέας της ελληνικής παιδείας, γιατί είναι συνεπής στα λόγια και στις πράξεις, γιατί ξέρει ότι υποστηρίζει την ιστορική αλήθεια, […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Οι «HJ15 της AHEPA Κοζάνης» έκοψαν βασιλόπιτα, το βράδυ της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου (Φωτογραφίες & Βίντεο)

4 Φεβρουαρίου 2018
22:28
Η κοπή πίτας του τμήματος HJ15 της AHEPA Κοζάνης, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στην ταβέρνα «Βεντέτα».
Διαβάστε περισσότερα

Ετήσιο επιμορφωτικό πρόγραμμα 400 ωρών στην Κοζάνη – Εγγραφές έως 15 Φεβρουαρίου 2018

4 Φεβρουαρίου 2018
21:49
Κανένα σχόλιο
Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών σε συνεργασία με Δημόσιο Κρατικό Πανεπιστήμιο υλοποιεί ετήσιο επιμορφωτικό πρόγραμμα 400 ωρών στην Κοζάνη με στόχο την επιμόρφωση των μελών της αλλά και των εκπαιδευτικών όλων των ειδικοτήτων. Τίτλος Σεμιναρίου: Νέα δεδομένα και συνθήκες στη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: ετερότητα, αποδοχή, ένταξη και σχολείο. Στόχος του προγράμματος είναι ευρύτερα η επιστημονική/επαγγελματική τους ανάπτυξη, […]
Διαβάστε περισσότερα

Η Τοπική Διοίκηση Κοζάνης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα (Φωτογραφίες)

4 Φεβρουαρίου 2018
21:42
Κανένα σχόλιο
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε χθες Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου 2018 η Τοπική Διοίκηση Κοζάνης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στον φιλόξενο χώρο του «AVANTZO» στην Κοζάνη. Η κοπή της πίτας έγινε μέσα σ’ ένα ευχάριστο κλίμα με την παρουσία μελών της Ένωσης, συναδέλφων εν ενεργεία και μη, φίλων και εκλεκτών προσκεκλημένων. Τα μέλη του Δ.Σ. καλωσόρισαν τους […]
Διαβάστε περισσότερα

Συγχαρητήρια στον ιατροδικαστή Αναστάσιο Θεοδωρίδη

4 Φεβρουαρίου 2018
20:29
Εκφράζω τα συγχαρητήρια μου στον ιατροδικαστή Αναστάσιο Θεοδωρίδη που συνέβαλε τα μέγιστα στην διάσωση του παίκτη στον αγώνα Κρόκος Καρυδιτσα. Αυτά τα γεγονότα φανερώνουν τον καθοριστικό ρόλο που παίζει ο Ιατρός στους αγώνες.Τίποτα δεν αξίζει περισσότερο από την ανθρώπινη ζωή! Κορυφιδης Ν. Παναγιώτης Μέλος Επς Κοζάνης
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Ίκαροι Τρικάλων – Αρίων Πτολεμαΐδας 71 -64 (Φωτογραφίες)

4 Φεβρουαρίου 2018
20:21
Σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες η ομάδα των Τρικάλων πήρε τελικά τη νίκη με σκορ 71-64, σήμερα στο κλειστό Μπάρας Τρικάλων κόντρα στον Αρίων Πτολεμαΐδας. Στην πρώτη περίοδο μπήκαν πιο δυνατά οι Ίκαροι , ενώ ο Αρίων ο οποίος προηγούνταν στο τέλος του ημιχρόνου με σκορ 30-37, ήταν πολύ καλύτερος και στο 2ο […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Πτολεμαΐδα: Παρουσιάστηκε, την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, το βιβλίο του Θεόδωρου Κωνσταντινίδη «Οι βάτραχοι του Αριστοφάνη» (Φωτογραφίες & Βίντεο)

4 Φεβρουαρίου 2018
19:40
Κανένα σχόλιο
Ο Ποντιακός Σύλλογος Πτολεμαΐδας, διοργάνωσε, την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, στις 6.30 το απόγευμα, στο Αμφιθέατρο του Συλλόγου, εκδήλωση με την παρουσίαση του βιβλίου του Θεόδωρου Κωνσταντινίδη, «Οι βάτραχοι του Αριστοφάνη». Προλόγισε ο εκπαιδευτικός Θέμης Απατσίδης και στη συνέχεια μίλησε ο συγγραφέας Θεόδωρος Κωνσταντινίδης. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο που μας έστειλε ο Γ. Κατσανίκος:
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Έκοψαν βασιλόπιτα, το απόγευμα της Κυριακής 4/2, τα μέλη του Συλλόγου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης (Βίντεο & Φωτογραφίες)

4 Φεβρουαρίου 2018
19:26
Εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας, διοργάνωσαν την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στο καφέ «ΑΛΣΟΣ» στο πάρκο Αγίου Δημητρίου Κοζάνης, τα μέλη του Συλλόγου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης. Οι αθλητές του ΣΜΑΚ μίλησαν στο Kozan. gr για τα μελλοντικά τους σχέδια. Δείτε τις δηλώσεις του πρόεδρου Δημήτρη Βαρτζώκα και του αθλητή Γιώργου Καρακούλα.      
Διαβάστε περισσότερα

Γύρισε η γλώσσα σε ποδοσφαιριστή της Καρυδίτσας στο παιχνίδι με τον Κρόκο – Tον επανέφερε ο γιατρός του αγώνα

4 Φεβρουαρίου 2018
18:57
Κανένα σχόλιο
Γύρισε η γλώσσα ποδοσφαιριστή της Καρυδίτσας στο παιχνίδι με τον Κρόκο αλλά η έγκαιρη επέμβαση του γιατρού αγώνα Τάσου Θεοδωρίδη και του προπονητή του Κρόκου Γιάννη Τσιρέκα επανέφερε  τον νεαρό ποδοσφαιριστή Χ. Μ. ο οποίος στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης για τις απαραίτητες εξετάσεις. Ήταν περίπου στο 85ο λεπτό όταν ο άτυχος ποδοσφαιριστής  σωριάστηκε […]
Διαβάστε περισσότερα

Έκοψε την καθιερωμένη πίτα ο Σύλλογος Αεροσφαίρισης Koζάνης “Ωμέγα” (Φωτογραφίες)

4 Φεβρουαρίου 2018
18:50
Ο Σύλλογος Αεροσαφαίρισης Ωμέγα Κοζάνης έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα του σε ζεστό και εγκάρδιο κλίμα στον πολύ όμορφο χώρο της νέας κοψιδερί «ΤΟ ΠΑΛΙΟ/ Σούβλες & Σχάρες» επί της οδού Ι.Τράντα. Ο Σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει τα μέλη και τους εκλεκτούς καλεσμένους για την συμβολή τους στην επιτυχία της βραδιάς. Ιδιαίτερα την Περιφερειακή αρχή […]
Διαβάστε περισσότερα

Eπιστολή αναγνώστη στο kozan.gr: Πτολεμαίδα: “Πολιτισμός στα λιγοστά δέντρα” (Φωτογραφίες)

4 Φεβρουαρίου 2018
18:08
Πτολεμαΐδα, 4/2/2018. Δεν μας έφταναν οι “επιχειρηματίες” που έχουν οικειοποιηθεί κάθε κολώνα του κέντρου της Πτολεμαΐδας, τοποθετώντας διαφημιστικές γιγαντοαφίσες σε μόνιμη βάση, δεν μας έφταναν τόσα και τόσα που κάνει ο καθένας σε αυτήν την πόλη, όπως θέλει, όπου θέλει και όποτε θέλει, έχουμε τώρα και τους” ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ” συλλόγους, να μας γεμίζουν με άπλετο πολιτισμό […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Με το “Μακεδονία ξακουστή», η είσοδος κι η έξοδος του αγήματος της σημαίας, στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης, το απόγευμα της Κυριακής 4/2 (Βίντεο)

4 Φεβρουαρίου 2018
17:53
Με το εμβατήριο «Μακεδονία ξακουστή», εισήλθε κι εξήλθε, στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης, το άγημα της σημαίας, κατά την καθιερωμένη τελετή υποστoλής, το απόγευμα της Κυριακής 4/2, λίγο μετά τις 17:30. Δείτε το βίντεο του kozan.gr, κατά την έξοδο του  αγήματος.
Διαβάστε περισσότερα

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Υψικάμινος», ανακοινώνει την παράταση υποβολής καλλιτεχνικών προτάσεων για το 2ο Φεστιβάλ, «Πτολεμαΐδα η πόλη γιορτάΖΕΙ»

4 Φεβρουαρίου 2018
17:40
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Υψικάμινος», ανταποκρινόμενος στα αιτήματα αρκετών ενδιαφερομένων, ανακοινώνει την παράταση υποβολής καλλιτεχνικών προτάσεων για το 2ο Φεστιβάλ, «Πτολεμαΐδα η πόλη γιορτάΖΕΙ», το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 21 Μαρτίου έως 1η Απριλίου 2018 στην πόλη της Πτολεμαΐδας, Σας υπενθυμίζουμε πως: Οι καλλιτεχνικές προτάσεις μπορούν να αφορούν κάθε μορφή τέχνης. Για την υποβολή της […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Ο σύλλογος Βοιωτών Κοζάνης “Η Αγία Παρασκευή” έκοψε πίτα το μεσημέρι της Κυριακής 4/2 (Φωτογραφίες & Βίντεο)

4 Φεβρουαρίου 2018
16:54
Κανένα σχόλιο
Ο σύλλογος Βοιωτών Κοζάνης “Η Αγία Παρασκευή” έκοψε πίτα το μεσημέρι της Κυριακής 4/2, λίγο μετά τη 13:00. Οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν με την παραδοσιακή ορχήστρα του Άγγελου Τσακνάκη, ποντιακή λύρα κι άλλες εκπλήξεις.
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Ο πρόεδρος των Αστικών Κοζάνης Θ. Μιχαηλίδης για τη μεταφορά των αστικών στην περιοχή του ΟΣΕ, λόγω της αναπλάσεως της πλατείας Λασσάνη – Αντιδράσεις για τη σχετική μελέτη (Hχητικό)

4 Φεβρουαρίου 2018
16:03
Στο ελεύθερο ραδιόφωνο της Κοζάνης – στους 99fm –  και στη δημοσιογράφο Β. Αννουλίδου μίλησε ο πρόεδρος των Αστικών Κοζάνης Θ. Μιχαηλίδης καταθέτοντας τις ενστάσεις  του για τη μεταφορά των αστικών στην περιοχή του ΟΣΕ, λόγω της αναπλάσεως της πλατείας Λασσάνη.
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: O ετήσιος χορός του πολιτιστικού συλλόγου Μακεδνοί», πραγματοποιήθηκε σήμερα Kυριακή 4/2 στο Οικογενειακό κέντρο «Κοσμοκίνηση» (Φωτογραφίες & Βίντεο)

4 Φεβρουαρίου 2018
15:46
Κανένα σχόλιο
O ετήσιος χορός του πολιτιστικού συλλόγου Μακεδνοί», πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 4/2 στο Οικογενειακό κέντρο «Κοσμοκίνηση». Ο Γιάννης Γρίβας με το σχήμα διασκέδασε τα μέλη και τους φίλους των Μακεδνών».
Διαβάστε περισσότερα

Συνελήφθη 30χρονος αλλοδαπός για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -21- κιλών και -713- γραμμαρίων, σε περιοχή της Κοζάνης – Για την ίδια υπόθεση αναζητείται και 35χρονος αλλοδαπός (Φωτογραφίες)

4 Φεβρουαρίου 2018
15:38
Συνελήφθη σήμερα (04-02-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς, 30χρονος υπήκοος Αλβανίας για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών […]
Διαβάστε περισσότερα

Ο Σύλλογος Πτυχιούχων Μηχανικών Αυτοκινήτων Ν.Κοζάνης πραγματοποίησε τον ετήσιο χορό του (Φωτογραφίες)

4 Φεβρουαρίου 2018
15:20
Κανένα σχόλιο
Ο Σύλλογος Πτυχιούχων Μηχανικών Αυτοκινήτων Ν.Κοζάνης πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου  στο οικογενειακό κέντρο <<Κλιούγκι>> το χορό και την κοπή βασιλόπιτας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Ο.Β.Ε.Α.Μ.Ε.Ε και σύλλογοι άλλων Νομών. Λόγω συνταξιοδότησης, τιμήθηκε, για την προσφορά του, μέλος του Συλλόγου.    
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 ο Σύλλογος Διαβητικών Ν. Κοζάνης (Φωτογραφίες & Βίντεο)

4 Φεβρουαρίου 2018
14:13
Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018, στις 11 το πρωί, στην καφετέρια «Σπλέντορ» στην Πτολεμαΐδα, ο Σύλλογος Διαβητικών Ν. Κοζάνης.  
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου στην ημερίδα για την «πρώιμη ανίχνευση-παρέμβαση και τη μαθησιακή ετοιμότητα», που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου στο Κοβεντάρειο (Φωτογραφίες & Βίντεο)

4 Φεβρουαρίου 2018
13:28
Κανένα σχόλιο
Ημερίδα για την «πρώιμη ανίχνευση-παρέμβαση και τη μαθησιακή ετοιμότητα», πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου στο Κοβεντάρειο στην Κοζάνη. Ομιλητές της εκδήλωσης ο παιδοψυχίατρος Θανάσης Μανακίτσας, η φυσικοθεραπεύτρια Ολυμπία Βλιαγκόφτη, η επίκουρη καθηγήτρια σχολικής ψυχολογίας Βασιλική Γιαννούλη και η Μαρίνα Πατσίδου-Ηλιάδου ειδική παιδαγωγός-κοινωνιολόγος. Συντονιστές της εκδήλωσης ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης και καρδιολόγος […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Κοζάνη: Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε, το πρωί της Κυριακής 4/2, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας/Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας (Βίντεο & Φωτογραφίες)

4 Φεβρουαρίου 2018
13:21
Εκδήλωση για την κοπή βασιλόπιτας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας/Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, στο café Avantzo στην Koζάνη. Ο πρόεδρος του Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας, κ. Δημήτρης Μαυροματίδης τόνισε: «Σήμερα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να γίνει μια συζήτηση με τους φορείς για βασικά ζητήματα του κλάδου μας, αλλά και να δώσουμε τους […]
Διαβάστε περισσότερα

Σύλληψη τριών ατόμων για κλοπή από κατάστημα super market στα Γρεβενά (Φωτογραφία)

4 Φεβρουαρίου 2018
13:08
Κανένα σχόλιο
Σε βάρος του ενός εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κιλκίς για κλοπή Συνελήφθησαν χθες (03-02-2018) το μεσημέρι στα Γρεβενά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών τρεις (3) υπήκοοι Αλβανίας, 33, 35 και 46 χρονών, για κλοπή. Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε ο 35χρονος και στο οποίο επέβαιναν ο […]
Διαβάστε περισσότερα

Kozan.gr: Πολιτικό μνημόσυνο, πραγματοποίησε η Τ.Ε. ΚΚΕ, σήμερα Κυριακή 4/2, στα Νταμάρια στην Παναγιά Κοζάνης, για τους 45 εκτελεσθέντες από τους Ναζί (Φωτογραφίες & Βίντεο)

4 Φεβρουαρίου 2018
13:04
Κανένα σχόλιο
Πολιτικό μνημόσυνο στα Νταμάρια στην Παναγιά Κοζάνης, πραγματοποίησε σήμερα Κυριακή 4 Φεβρουαρίου η Τομεακή Επιτροπή Κοζάνης του ΚΚΕ Κοζάνης. Πριν 74 χρόνια στην Δυτική άκρη της πόλης μας συντελέστηκε μια μακάβρια τραγωδία, με πρωταγωνιστές 45 συμπατριώτες μας και τα Ναζιστικά στρατεύματα κατοχής. Ένα παγωμένο πρωινό της 26 Γενάρη του 1944 αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης που […]
Διαβάστε περισσότερα

Σύλληψη τριών ατόμων σε περιοχή της Καστοριάς για κλοπή που διαπράχθηκε σε περιοχή της Κοζάνης, με τη μέθοδο της απασχόλησης 

4 Φεβρουαρίου 2018
13:00
Κανένα σχόλιο
Συνελήφθησαν χθες (03-02-2018) το απόγευμα στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς, τρεις (3) ημεδαποί, ένας 75χρονος, μία 36χρονη και μία 29χρονη για κλοπή που διέπραξαν σε περιοχή της Κοζάνης. Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, συνελήφθησαν οι προαναφερόμενοι από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άργους Ορεστικού και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κορεστίων, διότι χθες το πρωί αφαίρεσαν -1- […]
Διαβάστε περισσότερα

Κοινoβουλευτική παρέμβαση του ΚΚΕ για την αποζημίωση των αγροτών και κτηνοτρόφων της Δυτικής Μακεδονίας λόγω ζημιάς σε παραγωγή και σε ζωικό κεφάλαιο από τα καιρικά φαινόμενα το 2017

4 Φεβρουαρίου 2018
12:32
Κανένα σχόλιο
Οι κτηνοτρόφοι της Δυτικής Μακεδονίας υπέστησαν σημαντικές ζημιές, τόσο στην παραγωγή γάλακτος, όσο και σε ζωικό κεφάλαιο εξαιτίας του παγετού που διήρκεσε 40 περίπου ημέρες το διάστημα Γενάρη-Φλεβάρη του 2017. Κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου η θερμοκρασία άγγιξε τους -17ο C. Η μείωση στην παραγωγή γάλακτος ήταν περίπου 30% σε σχέση με την παραγωγή […]
Διαβάστε περισσότερα

Σύλληψη 47χρονου  για μεταφορά και κατοχή μεγάλης ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -54- κιλών και -463- γραμμαρίων, σε περιοχή της Καστοριάς (Φωτογραφίες)

4 Φεβρουαρίου 2018
12:14
Κανένα σχόλιο
Ο ανωτέρω δε συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών σε περιοχή της Φλώρινας και συνελήφθη μετά από εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή της Καστοριάς Στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης αναζητείται και 37χρονος αλλοδαπός, ο οποίος επιπλέον μετέφερε παράνομα τον 47χρονο, μη νόμιμο μετανάστη Συνελήφθη χθες (03-02-2018) το απόγευμα σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του […]
Διαβάστε περισσότερα

Κοζάνη: Eτήσια Γενική Συνέλευση και κοπή πίτας του Εθελοντικού Συλλόγου “Αγάπη για το παιδί”, τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου

4 Φεβρουαρίου 2018
12:02
Κανένα σχόλιο
Ο εθελοντικός Σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα «Αγάπη για το παιδί» καλεί τα μέλη, τους φίλους του και κάθε ενδιαφερόμενο στην ετήσια Γενική Συνέλευση και κοπή πίτας τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα στο «Άλσος» απέναντι από τον Αγ. Δημήτριο. Σας περιμένουμε!
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Γλέντησαν «κιτρινόμαυροι» (ΑΕΚ) της Κοζάνης στηρίζοντας και τον αθλητή της ακαδημίας Αλέξανδρο Μελισσινό (Φωτογραφίες & Βίντεο)

4 Φεβρουαρίου 2018
00:56
Κανένα σχόλιο
Πραγματοποιήθηκε, το βράδυ του Σαββάτου 3 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων “Event Plaza”, ο ετήσιος χορός και η κοπή πίτας της Αθλητικής Ένωσης Κοζάνης. Τιμήθηκαν οι καλύτεροι αθλητές των ακαδημιών, ενώ μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα δοθούν ως οικονομική ενίσχυση, για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, ο  Αλέξανδρος Μελισσινός, ο οποίος είναι κι αθλητής της […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Διασκέδασαν, το βράδυ του Σαββάτου 3/2, στον ετήσιο χορό του συλλόγου, οι Θρακιώτες Εορδαίας (Φωτογραφίες & Βίντεο)

4 Φεβρουαρίου 2018
00:27
H Θρακική Εστία Εορδαίας «Ο Αρχιγένης», πραγματοποίησε το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, στο αμφιθέατρο του ξενοδοχείου «Παντελίδης», τον ετήσιο αποκριάτικο χορό της. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο που μας έστειλε ο Γ. Κατσανίκος:
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: To γλέντησαν οι Ηπειρώτες της Εορδαίας το βράδυ του Σαββάτου 3 Φεβρουαρίου (Φωτογραφίες & Βίντεο)

4 Φεβρουαρίου 2018
00:09
Κανένα σχόλιο
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, το βράδυ του Σαββάτου 3 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα «Τερψιχόρη» του ξενοδοχείου “Παντελίδης”, ο ετήσιος χορός του συλλόγου Ηπειρωτών Εορδαίας. Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο που μας έστειλε ο Γ. Κατσανίκος.
Διαβάστε περισσότερα