kozan.gr:Τάκης Βαμβακίδης και Τρύφωνας Σαμαράς διασκέδασαν το θεατρόφιλο κοινό της Πτολεμαΐδας, το βράδυ της Κυριακής 3/2 (Φωτογραφίες & Βίντεο)

3 Φεβρουαρίου 2019
22:52
Την θεατρική παράσταση «Γόβα Παρθένα” του Δημήτρη  Πιπερίδη, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Τάκης Βαμβακίδης και  συμμετέχει ο  αγαπημένος hair stilist, Τρύφωνας Σαμαράς, με έναν ρόλο έκπληξη, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν,  όσοι βρέθηκαν, το βράδυ της Κυριακής 3 Φεβρουαρίου, στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο που μας έστειλε ο Γ. Κατσανίκος.
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Την πίτα τους έκοψαν, το Σάββατο 2/2, οι Απόστρατοι Σωμάτων Ασφαλείας Κοζάνης, (Φωτογραφίες)

3 Φεβρουαρίου 2019
22:31
  Πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου, ο ετήσιος χορός και η κοπή της πίτας του Συλλόγου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Κοζάνης  στο οικογενειακό κέντρο  Ο  ΚΩΣΤΑΣ στα Κοίλα Κοζάνης.
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Τον ετήσιο χορό του πραγματοποίησε, το βράδυ της Κυριακής 3/2, ο Ιππικός Όμιλος Εορδαίας “ΒΕΛΙΣΤΙΧΗ” (Φωτογραφίες)

3 Φεβρουαρίου 2019
22:30
Κανένα σχόλιο
Τον ετήσιο χορό του πραγματοποίησε, ο Ιππικός Όμιλος Εορδαίας “ΒΕΛΙΣΤΙΧΗ”, το βράδυ της Κυριακής 3/2, στην ταβέρνα Σίμος στο Εμπόριο Εορδαίας.
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Θ. Μουμουλίδης: “ΕΡΧΕΤΑΙ Το αναβαθμισμένο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ! Δύο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ στην Πτολεμαΐδα στο νέο σχεδιασμό – ΝΕΟ Πανεπιστημιακό τμήμα ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ (180 φοιτητές) ΚΑΙ ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (190 φοιτητές)”

3 Φεβρουαρίου 2019
21:34
Με δύο αναρτήσεις στο facebook ο βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Μουμουλίδης αναφέρεται στις εξελίξεις με τις συγχωνεύσεις των δύο τριτοβάθμιων ιδρυμάτων της περιοχής, σημειώνοντας τα εξής: “ΕΡΧΕΤΑΙ Το αναβαθμισμένο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!!! Οι Κασανδρες διαψεύδονται. Σε πείσμα των καιρών και των δυσκολιών η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ προχωρά στην γενναία αναβάθμιση του Πανεπιστημίου μας. Πρόκειται για […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Oι «Κοζανίτισσες Μαμάδες», έκοψαν πίτα και διασκέδασαν, την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου (Βίντεο & Φωτογραφίες)

3 Φεβρουαρίου 2019
21:22
  Γενέθλιο πάρτι και κοπή της πίτας, πραγματοποίησαν οι «Κοζανίτισσες Μαμάδες» (δημοφιλής ομάδα στο facebook), την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στο Camelot Coffees & Spirits στην Κοζάνη. Οι μαμάδες διασκέδασαν με την Γιάννα Σγουροπούλου και τον Χρήστο Μαργαρίτη.    
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Οι Ραδιoερασιτέχνες Δυτικής Μακεδονίας έκοψαν, το απόγευμα της Κυριακής 3/2, την πίτα τους (Bίντεο & Φωτογραφίες)

3 Φεβρουαρίου 2019
21:04
Κανένα σχόλιο
  Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Μακεδονίας (Ε.ΡΑ.ΔΥ.Μ.), πραγματοποίησε εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στα γραφεία του συλλόγου. Ο πρόεδρος του συλλόγου Δαμιανός Εμμανουηλίδης στο χαιρετισμό είπε πως «σκεφτόμαστε να γίνει μια ανακαίνιση στο χώρο του συλλόγου, αλλά και να μπει ίντερνετ».  
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Ο νέος οικισμός της Ποντοκώμης, όπως είναι σήμερα – Εντοπίστε, αν είστε δικαιούχοι, με βάση και το τοπογραφικό χάρτη οικοπέδων, που ακριβώς βρίσκεται το οικόπεδό σας, σε συνδυασμό με το βίντεο του kozan.gr, από τη λήψη με drone

3 Φεβρουαρίου 2019
20:30
Κανένα σχόλιο
  Ο νέος οικισμός της Ποντοκώμης, όπως είναι σήμερα (3/2/2019). Εντοπίστε, αν είστε δικαιούχοι, με βάση και το τοπογραφικό χάρτη οικοπέδων, που ακριβώς βρίσκεται το οικόπεδό σας, σε συνδυασμό με το βίντεο του kozan.gr, από τη λήψη με drone. Το βίντεο περιλαμβάνει, ΜΟΝΟ, το μέρος του οικισμού, πάνω από το δρόμο και ξεκινά από την […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Το εικοσάλεπτο βίντεο από το πετυχημένο χορό του Μακεδονικού Κοζάνης

3 Φεβρουαρίου 2019
20:28
  Το εικοσάλεπτο βίντεο από το πετυχημένο χορό του Μακεδονικού Κοζάνης. Δείτε εδώ πολλές φωτογραφίες…
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Με τη συμμετοχή μελών του πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Κυριακής 3/2, η κοπή πίτας του Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών Εορδαίας (Φωτογραφίες)

3 Φεβρουαρίου 2019
20:06
    Σε ένα ευχάριστο και χαρμόσυνο κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών Εορδαίας από το νέο-εκλεγμένο ΔΣ το πρωί της Κυριακής 3/2. Με την ευκαιρία της 1ης συνάντησης των μηχανικών, για το 2019, συζητήθηκαν και ιεραρχήθηκαν οι στόχοι του συλλόγου μέσα από ένα ερωτηματολόγιο και παράλληλα έγινε ανοικτό κάλεσμα […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Την πίτα του έκοψε ο Σύλλογος Φίλων Εικαστικών Τεχνών Εορδαίας «Άρης Γαρουφαλίδης», το απόγευμα της Κυριακής 3/2 (Φωτογραφίες & Βίντεο)

3 Φεβρουαρίου 2019
19:41
Κανένα σχόλιο
Την πίτα του έκοψε ο Σύλλογος Φίλων Εικαστικών Τεχνών Εορδαίας «Άρης Γαρουφαλίδης», το απόγευμα της Κυριακής 3 Φεβρουαρίου. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο που μας έστειλε ο Γ.Κατσανικός.
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Πτολεμαΐδα: Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα τον Καρκίνο πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 3 Φεβρουαρίου (Bίντεο & Φωτογραφίες)

3 Φεβρουαρίου 2019
18:40
Κανένα σχόλιο
  Ημερίδα με θέμα: «Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου», διοργάνωσε, ο Δήμος Εορδαίας σε συνεργασία με το Σύλλογο Καρκινοπαθών Εορδαίας, το απόγευμα της Κυριακής 3 Φεβρουαρίου, στο Αμφιθέατρο του Ποντιακού Συλλόγου Πτολεμαΐδας. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο που μας έστειλε ο Γ. Κατσανίκος:
Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΣ Κοζάνης: 15η Αγωνιστική: Επιστροφή στη δράση με νίκες για Κοζάνη και ΑΕΠ Καραγιαννίων

3 Φεβρουαρίου 2019
18:20
Κανένα σχόλιο
  Μετά από τη μεγάλη παύση λόγω των Χριστουγέννων και έπειτα της κακοκαιρίας, το πρωταθλήματος ΕΠΣ Κοζάνης επέστρεψε χωρίς συγκινήσεις… Η Κοζάνη νίκησε εύκολα τον Κρόκο εκτός έδρας με 5-0, ενώ η ΑΕΠ νίκησε με 2-1 τον Εθνικό Βατερού. 15η Αγωνιστική ΑΕΠ Καραγιαννίων-Εθνικός Βατερού 2-1 ΑΟ Κρόκου-Κοζάνη 0-5 Ακαδημία Βοϊου-Μεγ. Αλ. Χαραυγής 2-1 Ατρόμητος Πτπ.-Ηρακλής […]
Διαβάστε περισσότερα

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ: 3ος Όμιλος-17η αγωνιστική. Νίκησε η Σιάτιστα. Στην κορυφή παρέμεινε Φούφας

3 Φεβρουαρίου 2019
18:17
Κανένα σχόλιο
Στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, παρέμεινε ο Μακεδονικός Φούφα, μετά την ολοκλήρωση της 17ης αγωνιστικής. Ο Φούφας πήρε τη νίκη στα χαρτιά με 3-0, καθώς αντίπαλος ήταν η Φλωριάδα η οποία, αποχώρησε από το πρωτάθλημα. Η Σιάτιστα νίκησε με 1-0 τον Τηλυκράτη και διατήρησε τις λιγοστές της ελπίδες για παραμονή. Μακεδονικός Φούφα-ΑΟ Φλωριάδας  3-0 α.α. […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Πολύ κέφι και χορός στην ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου Βοϊωτών Κοζάνης «Η Αγία Παρασκευή», το μεσημέρι της Κυριακής 3/2 (Φωτογραφίες & Βίντεο)

3 Φεβρουαρίου 2019
15:14
Κανένα σχόλιο
  Με την παραδοσιακή ορχήστρα της οικογένειας Τσακνάκη από το Τσοτύλι Βοΐου, διασκέδασαν το μεσημέρι της Κυριακής 3 Φεβρουαρίου, τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου Βοϊωτών Κοζάνης «Η Αγία Παρασκευή».                        
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Πτολεμαϊδα: Με την μπάντα της Φλώρινας των Αδελφών Βαλκάνη, διασκέδασαν στον ετήσιο χορό τους, το μεσημέρι της Κυριακής 3/2, οι Βλατσιώτες (Φωτογραφίες & Βίντεο)

3 Φεβρουαρίου 2019
15:06
Κανένα σχόλιο
Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 3 Φεβρουαρίου, στο Ξενοδοχείο IOANNOU RESORT στην Πτολεμαΐδα,  ο ετήσιος χορός- κοπή πίτας, του  Πολιτιστικού Συλλόγου Βλατσιωτών Πτολεμαΐδας «Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ» . Δείτε φωτογραφίες και βίντεο που μας έστειλε ο Γ. Κατσανίκος.
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Η Στέγη Παιδιού Κοζάνης «Ο Άγιος Στυλιανός» τίμησε, το πρωί της Κυριακής 3/2, τη μητέρα – Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στην αείμνηστη Άννα Καραγκούνη (Βίντεο & Φωτογραφίες)

3 Φεβρουαρίου 2019
12:59
Κανένα σχόλιο
  Την καθιερωμένη εκδήλωση της προς τιμήν της μητέρας, διοργάνωσε στον χώρο της, η Στέγη Παιδιού Κοζάνης «Ο Άγιος Στυλιανός» με την ευκαιρία της εορτής της Υπαπαντής του Χριστού, σήμερα Κυριακή 3 Φεβρουαρίου. Η εκδήλωση αφιερώθηκε στη μνήμη της Άννας Καραγκούνη, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή. Προηγήθηκε Θεία Λειτουργία και 40ήμερο μνημόσυνο στον Καθεδρικό […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Κοζάνη: Βραβεύτηκαν, το πρωί της Κυριακής 3/2, οι μαθητές που συμμετείχαν στον 14ο μαθηματικό διαγωνισμό «Μαθηματικά της φύσης και της ζωής» (Bίντεο & Φωτογραφίες)

3 Φεβρουαρίου 2019
12:42
Κανένα σχόλιο
  Ο Σύλλογος Εκπ/κών Α/θμιας Εκπ/σης Κοζάνης διοργάνωσε εκδήλωση για την βράβευση των μαθητών που συμμετείχαν στον 14ο μαθηματικό διαγωνισμό «Μαθηματικά της φύσης και της ζωής» που έγινε στις 5/5/2018 στο 13ο Δ.Σχ. Κοζάνης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο της νέας Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης.      
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Εκδήλωση μνήμης και τιμής, για την εκτέλεση 45 αγωνιστών της εθνικής αντίστασης από τα Ναζιστικά στρατεύματα κατοχής, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στο μνημείο στα Νταμάρια στην Παναγιά Κοζάνης (Bίντεο & Φωτογραφίες)

3 Φεβρουαρίου 2019
12:25
Κανένα σχόλιο
  Εκδήλωση μνήμης και τιμής, πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στο μνημείο στα Νταμάρια στην Παναγιά Κοζάνης. Την εκδήλωση διοργάνωσε η Τομεακή Επιτροπή Κοζάνης του ΚΚΕ και το παράρτημα Κοζάνης ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ, με αφορμή τα 75 χρόνια που πέρασαν από την εκτέλεση 45 αγωνιστών της εθνικής αντίστασης από τα Ναζιστικά στρατεύματα κατοχής στα Νταμάρια, στην Παναγιά Κοζάνης. […]
Διαβάστε περισσότερα

Συλλήψεις δυο ατόμων στο πλαίσιο του αυτοφώρου για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας

3 Φεβρουαρίου 2019
12:16
Κανένα σχόλιο
  Στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων πραγματοποιήθηκαν αυτόφωρες συλλήψεις σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας, για κλοπή και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, από αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας. Αναλυτικότερα: Το απόγευμα της (02-02-2019) σε περιοχή της Φλώρινας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου συνέλαβαν 20χρονη ημεδαπή, διότι αφαίρεσε από 45χρονη ημεδαπή ένα (1) κινητό […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Πώς διασκέδαζαν πριν από 31 χρόνια στην Κοζάνη – Ρωμαϊκή βραδιά στην καλοκαιρινή Disco Οπτασία – Έτος 1988 (Βίντεο 17′)

3 Φεβρουαρίου 2019
11:45
  Πώς διασκέδαζαν πριν από 31 χρόνια στην Κοζάνη. Ρωμαϊκή βραδιά στην καλοκαιρινή Disco Οπτασία, η oποία βρισκόταν κάτω από την οικογενειακή ταβέρνα “Κλιούγκι”. Το βίντεο, λήψης 1988, είναι από το αρχείο του Σ. Κουτσονάνου, που το παραχώρησε στο kozan.gr
Διαβάστε περισσότερα

Π. Δημόπουλος: “Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης άρχισε να εξοπλίζει το συντηρητήριό της”

3 Φεβρουαρίου 2019
10:12
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης άρχισε να εξοπλίζει το συντηρητήριό της αποκτώντας το μηχάνημα που βλέπετε στην φωτογραφία, το οποίο μας δίνει την δυνατότητα να καθαρίζουμε έναν μέσο όρο 3 βιβλίων το λεπτό (5 λέει ο κατασκευαστής). Δηλαδή αν το βάλουμε πείσμα αυτό σημαίνει 1240 βιβλία τη μέρα, ή 6.200 βιβλία την εβδομάδα ή 24.800 βιβλία […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Στο πλευρό του Προέδρου του ΕΒΕ Κοζάνης, η βουλευτής Καστοριάς Μ. Αντωνίου, για τις δηλώσεις του Ν. Σαρρή στην επετειακή εκδήλωση για τα 100 χρόνια του Επιμελητηρίου (Βίντεο)

3 Φεβρουαρίου 2019
09:24
  Στο πλευρό του Προέδρου του ΕΒΕ Κοζάνης, η βουλευτής Καστοριάς Μ. Αντωνίου, για τις δηλώσεις του Ν. Σαρρή στην επετειακή εκδήλωση για τα 100 χρόνια του Επιμελητηρίου. Δείτε τι δήλωσε χθες Σάββατο 2 Φεβρουαρίου:
Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα: Το 41% των μαθητών αποδέχεται αιτήματα φιλίας από αγνώστους- Το 21% έχει συναντηθεί με κάποιον που γνώρισε στο διαδίκτυο

3 Φεβρουαρίου 2019
09:15
To 14% μοιράζεται προσωπικό υλικό στο διαδίκτυο – 41% των παιδιών αποδέχεται αιτήματα φιλίας από αγνώστους – το 21% έχει συναντηθεί με κάποιον που γνώρισε στο διαδίκτυο – το 70% ανοίγει προφίλ σε κοινωνικό δίκτυο κάτω από την επιτρεπτή ηλικία των 13 ετών – 61% έχει συναντήσει ακατάλληλο περιεχόμενο- σχεδόν οι μισοί γονείς δε βάζουν […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Κοζάνη: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το, απόγευμα του Σαββάτου 2/2, σεμινάριο “Συγγραφής Βιογραφικού”, που διοργάνωσε το ΑΧΟΝ Κοζάνης (Φωτογραφίες)

3 Φεβρουαρίου 2019
04:19
Κανένα σχόλιο
  O Εκπαιδευτικός Όμιλος Δ. Σιόλιος και το Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής AXON, διοργάνωσε το απόγευμα του Σαββάτου 2/2,  στην αίθουσα του Λαογραφικού Μουσείου Κοζάνης, δωρεάν σεμινάριο με θέμα: «Σύνταξη βιογραφικού σημειώματος και τεχνικές συνέντευξης εργασίας». Σκοπός του σεμιναρίου ήταν η απόκτηση δεξιοτήτων για τη σωστή σύνταξη ενός ανταγωνιστικού βιογραφικού σημειώματος, καθώς και για την […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Πτολεμαΐδα: Πολίτης αποδοκίμασε έντονα το βουλευτή Κοζάνης Θ. Μουμουλίδη – Τον αποκάλεσε προδότη για την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών

3 Φεβρουαρίου 2019
02:51
    Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, αποδοκιμασίες, με τη μορφή λεκτικής επίθεσης, από πολίτη της Πτολεμαΐδας, δέχτηκε, λίγο πριν τις 00:00, το βράδυ του Σαββάτου, σε γνωστό cafe – bar  της πόλης, ο βουλευτής Κοζάνης, Θέμης Μουμουλίδης.  “Ντροπή  σου που ονόμασες του Σλάβους του Βορρά, που ήρθαν τον 7ο αιώνα, σε Μακεδόνες. Είσαι προδότης”, είπε ο πολίτης […]
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Ωραίο γλέντι στον ετήσιο χορό του συλλόγου Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης (Βίντεο & Φωτογραφίες)

3 Φεβρουαρίου 2019
02:00
  Το βράδυ του Σαββάτου 2 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του συλλόγου Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης στο οικογενειακό κέντρο Event Plaza στα Πετρανά Κοζάνης. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι διάφορων φορέων την περιοχής.  
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Ο ετήσιος χορός του Ιππικού συλλόγου Κοζάνης «Άγιος Θεόδωρος» πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου (Φωτογραφίες)

3 Φεβρουαρίου 2019
01:56
Κανένα σχόλιο
  Ο ετήσιος χορός του Ιππικού συλλόγου Κοζάνης «Άγιος Θεόδωρος» πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου.    
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Γλεντησαν, με την ορχήστρα “Δυτικομακεδόνες”, το βράδυ του Σαββάτου 2/2, στην κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αλώνια» (Βίντεο & Φωτογραφίες)

3 Φεβρουαρίου 2019
01:46
Κανένα σχόλιο
  Στο «Σιόπατο» στην Κοζάνη, πραγματοποιήθηκε το ετήσιο γλέντι του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αλώνια», το βράδυ του Σαββάτου 2/2. Τους παρευρισκόμενους διασκέδασε μουσικά η ορχήστρα “Δυτικομακεδόνες”.  
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Xόρεψαν και έκοψαν τη πίτα τους, το βράδυ του Σαββάτου 2/2, οι Μικρασιάτες Κοζάνης (Βίντεο & Φωτογραφίες)

3 Φεβρουαρίου 2019
01:39
Κανένα σχόλιο
  O ετήσιος χορός και η κοπή πίτας του συλλόγου Μικρασιατών Κοζάνης, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 2 Φεβρουαρίου στο οικογενειακό κέντρο Bora-Bora στην Κοζάνη. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες.  
Διαβάστε περισσότερα

kozan.gr: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 2 Φεβρουαρίου, ο ετήσιος χορός- κοπή πίτας του Μακεδονικού Κοζάνης (Φωτογραφίες)

3 Φεβρουαρίου 2019
00:27
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, το βράδυ, του Σαββάτου 2 Φεβρουαρίου, ο ετήσιος χορός- κοπή πίτας του Μακεδονικού Κοζάνης.
Διαβάστε περισσότερα