kozan.gr: Πτολεμαΐδα: Πολίτης αποδοκίμασε έντονα το βουλευτή Κοζάνης Θ. Μουμουλίδη – Τον αποκάλεσε προδότη για την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών

3 Φεβρουαρίου 2019
02:51

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, αποδοκιμασίες, με τη μορφή λεκτικής επίθεσης, από πολίτη της Πτολεμαΐδας, δέχτηκε, λίγο πριν τις 00:00, το βράδυ του Σαββάτου, σε γνωστό cafe – bar  της πόλης, ο βουλευτής Κοζάνης, Θέμης Μουμουλίδης“Ντροπή  σου που ονόμασες του Σλάβους του Βορρά, που ήρθαν τον 7ο αιώνα, σε Μακεδόνες. Είσαι προδότης”, είπε ο πολίτης απευθυνόμενος στον Θ. Μουμουλίδη. Εκείνος ξεπερνώντας την αρχική αμηχανία – κι αφού ο πολίτης βγήκε έξω από το μαγαζί – επιχείρησε να συνομιλήσει μαζί του, ρωτώντας τον:Ξέρεις τι ακριβώς ψήφισα; Για πες μου”. Ο πολίτης του απάντησε: Έδωσες με την ψήφο σου, έξοδο στη θάλασσα, σε περίκλειστο κράτος, που του έχουμε κάνει εμπάργκο”, για να λάβει την ανταπάντηση: “Δεν είναι έτσι!”. Στην κουβέντα παρενέβη κι ο υποψήφιος δήμαρχος Εορδαίας, με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, Σ. Κοκκινίδης, ο οποίος έσπευσε να υπερασπιστεί την επιχειρηματολογία του βουλευτή.  Μετά από περίπου δέκα λεπτά, το συμβάν – και με την παρέμβαση τρίτων – έλαβε τέλος, χωρίς, ευτυχώς, να υπάρξουν “παρατράγουδα”, παρά μόνο, κατά διαστήματα, έντονοι διάλογοι και αντιπαραθέσεις.

kozan.gr

96 σχόλια

  • Άδικο είχε ο πολίτη; Ακριβώς Ότι του είπε έχει κάνει. Φυσικά και οι υπόλοιποι τρεις βουλευτές της ιδιας κατηγορίας ατομα
    είναι

    • 3/6/1994 παραλίγο να έχουμε ακόμη και ανθρώπινα θύματα:
      στις 3/6/1994 ένας ομογενής της διασποράς από την Κρήτη, τυφλωμένος από εθνικιστικό μίσος, θα μαχαιρώσει τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΚΚΕ Γιάννη Θεωνά, Βασίλη Ευφραιμίδη και το μέλος της Κ.Ε. Μιχάλη Σπυριδάκη, κατά το κλείσιμο προεκλογικής ομιλίας τους στη Θεσσαλονίκη.

          • Και οι τρεις της μαρφιν αλλά εκεί μούγκα αριστερό φασιστακι.

            Η ακραία αριστερά φαίνεται έχει δικαίωμα να δολοφονεί ενώ οι δολοφονίες ακροδεξιών είναι μόνο καταδικασταιες.

      • Και δεν τους στήσαμε ακόμη άγαλμα;. Δεν δωσαμε σε οδούς το όνομα τους ;. Δεν καθιερώσουμε μιαεπίσημη αργία για να τους τιμήσουμε;. Αχάριστοι που είμαστε όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες.

        • υπόλοιποι Έλληνες.
          Ναι ρε φίλε αν θεωρείς τον εαυτό σου υπόλοιπο.
          Για καταλυπο δεν το βλέπω γιατί είναι άλλου τύπου διαδικασία Σολομωνική που λεν και στους κύκλους να ου μαι

  • Διαμαρτύρεται ο κ. Μουμουλίδης λέει, γι αυτό που του είπε.
    Τι θα έλεγε άραγε αν ζούσε ο Παύλος Μελάς, ο Δεσπότης Γρεβενών Αιμιλιανός Λαζαρίδης, ο Καραβαγγέλης και όλοι οι Μακεδονομάχοι βλέποντας την απόφαση των Πρεσπών και τα “κατορθώματα”

    • Καλά τα κατάφερε Ο Βενιζέλος Φτάσαμε ως τον Νέστο Πήραμε και την Καβάλα, Γιατί άμα περνούσε του Κωσταντινου μπορεί να είχαμε το Μοναστήρι (Μπιτολα) αλλά δεν θα είχαμε την Θεσσαλονίκη, άντε μέχρι τον Βαρδάρη (Στρυμόνα) δηλαδή.

        • Για ποιο πράγμα αμφιβάλλεις
          Είναι εύκολο να ανατρέξεις στην ιστορία του Α Βαλκανικού πολέμου Του Β Βαλκανικού πόλεμου, και την Συνθήκη του Βουκουρεστίου του 1913.
          Αν δεν πειστείς δεν φταίει η Ιστορία τι να κάνουμε.

          • Είναι εύκολο να ανατρέξεις στα αρχεία του Στρατού, δεν υπήρξε καμία διαφωνία Κωνσταντίνου – Βενιζέλου, τα επιτελικά σχέδια που είχαν γίνει πολλούς μήνες πριν όριζαν κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη και μια μόνο μεραρχία προς Μοναστήρι.

          • Μονο που δεν είχαμε δυο μεραρχίες αλλά μια η άλλη χάθηκε στις άσκησης επί χάρτου
            του τέως

  • Όσοι δεν είμαστε ΣΥΡΙΖΑ είμαστε ηλίθιοι φασίστες, για τους ΣΥΡΙΖΑίους…
    Έχετε ακούσει κάτι πιο φασιστικό;
    Υ.Σ.
    Ο Μουμουλίδης με αυτό που είπε,, αποδεικνύεταιλ ότι δεν κατάλαβε τι ψήφισε…

    • Τι νόημα έχουν τα γεωγραφικά σύνορα και η ονοματολογία, όταν στον νου μας έχουμε διαμορφώσει ότι η “ήτα” είναι τόσο μεγάλη που τα σύνορα της Ελλάδας είναι αυτά μετά την μεγάλη ητα Ελληνοτουρκικού Πόλεμου του 1897 που μας οδήγησαν ασύντακτοι υπερπατριώτες.

      • Κι όμως παρά την πανηγυρική απελευθέρωση της Μακεδονίας από τους τουρκαλβανούς και τους Βούλγαρους κομιτατζήδες, υπάρχουν νοσταλγοί του Στάλιν και του Τίτο που ονειρεύονται ακόμα τη “Μεγάλη Μακεδονία του Αιγαίου”!

  • Μουμουλίδη και λοιποί ΣΥΡΙΖΑίοι, διαβάστε τι λέει το άρθρο 13 και αν έχετε μισό επιχείρημα, με ενδιαφέρον, να το ακούσουμε όλοι οι υπόλοιποι – οι φασίστες για εσάς… – που έχουμε καταλάβει αλλιώς:

    https://www.paraskhnio.gr/τι-σημαίνει-το-άρθρο-13/

    Μόνο επιχειρήματα όμως! Όχι ανοησίες κι εξυπνάδες…

    • Άρθρο 13
      Λαμβάνοντας υπ όψιν το γεγονός ότι το δεύτερο μέρος είναι περίκλειστο κράτος, τα μέρη θα καθοδηγούνται από τις σχετικές διατάξεις της ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ στο μέτρο που εφαρμόζονται τόσο στην πράξη όσο και όταν συνάπτουν συμφωνίες που αναφέρονται στο άρθρο 18 της παρούσας συμφωνίας
      οσοι θέλουν να φύγουμε απο τον ΟΗΕ και το Διεθνές Δίκαιο να σηκώσουν το χέρι για να ξέρουμε τι θα κάνουμε για την Κύπρο

  • Εξωτερική πολιτική δεν γίνεται από τον καναπέ και το καφενείο. Ούτε με μπαρμπα Κώστα και Μπάρμπα Γιώργο. Ούτε με Κατίνες και Μαρίες. Άνετα όμως γίνεται διχαστική πολιτική από αυτούς που τους υποκινούν για δικά τους συμφέροντα.

  • Δυστυχώς και στην Ελλάδα το αυγό του φιδιού έσπασε.
    Γκατζαμάνιδες και Ρουπακιάδες θα υπάρχουν πάντα έτυμοι να κάνουν το κακό υπηρετώντας το σκοτεινό τους εγώ, και την ακροδεξιά σε κάθε της μορφή.
    Οι ευθύνη αυτόν που είχαν το αυγό του φιδιού στο κόρφο της και το βοήθησαν να σπάσει μεγάλη, ας μην βαυκαλίζονται τα περί Δημοκρατικού τόξου κλπ, το φίδι δαγκώνει πρώτον αυτό που το ζεσταίνει.
    Οι δημοκρατικοί πολίτες όποιο κόμμα και αν ψηφίζουν δεν μπορεί να σιωπούν

    Καίτη Κιτσου. Ελληνίδα κάτοικος του γεωγραφικού διαμερίσματος της Μακεδονίας (Βόρεια Ελλάδα), περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, που δεν έχασα την ταυτότητα μου, και την συνείδηση μου.

    • Έχετε δίκιο. Το αυγό του φιδιού εκολλάφτηκε εδώ και καιρό. Από τότε που κάποια γκρουπούσκουλα εθνομηδενιστών (αριστερής προέλευσης κατά βάση), κατάφεραν με την ανοχή που επιδείχτηκε να επιβάλλουν την διαβρωτική τους ατζέντα στην Ελληνική κοινωνία, κυριαρχώντας αρχικά στον χώρο της πάλαι ποτέ εθνικής παιδείας. Και τελικά κατόρθωσαν να μετατραπούν σε κυβερνητική εξουσία, χάρη στις ψήφους των αφελών και χορτοφάγων ψηφοφόρων που τώρα διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους. Οι Έλληνες πατριώτες όποιο κόμμα και να ψηφίζουν δεν θα σιωπούν από εδώ και πέρα. Όσοι έβαλαν την υπογραφή τους σ αυτήν την επαίσχυντη συμφωνία αγνοώντας την θέληση της πλειοψηφίας του λαού (και ένας μόνο να αντιδρούσε το δίκαιο θα ήταν με το μέρος του), θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της πράξης τους.

    • Τα κοριτσάκια στη Θεσσαλονίκη στο πρώτο συλλαλητήριο που τα δείραν τα παρακρατικά σας τάγματα τα άκουσες;Τις οικογένειες που τραμπουκίζαν στον πρώτο συλλαλητήριο στη Αθήνα οι κουκουλοφόροι σας τα άκουσες;Τις οικογένειες που τις ποτίζαν χημικά και γκλομπιές στην ΔΕΘ τα άκουσες;Τον Θεολόγο που τον στείλαν ημιθανή έξω απ το Αλεξάνδρειο τον άκουσες;Τολμάς και μιλάς για δημοκρατία ενώ κυβερνάς μειοψηφικά με εξαγορασμένους άλλων κομμάτωνν και κόντρα στη θέληση του λαού;Καμμία σχέση με τη δημοκρατία δεν έχει η κυβέρνηση.Είναι λαομίσητοι τύρρανοι και πιόνια των ξένων.

    • Και αναρχικοί να καίνε εγκύους αλλά εκεί δε σε βλέπω να μιλάς.

      Ακόμη βγάλε το κόμμα σου από το δημοκρατικό τόξο γιατί φασισταρια σαν τους χρυσαυγιτες είστε.

      Όποιος διαφωνεί είναι ακροδεξιός είναι το σλόγκαν.

  • Δικαίωμα σου να αισθάνεσαι όπως γουστάρεις αλλά αυτό σε προδίδει.
    Στην Ελλάδα υπάρχει μια Μακεδονία, στην Βόρειο Ελλάδα, πού έχει πρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη, και αυτό δεν αλλάζει είτε σε αρέσει είτε όχι.

  • O μόνος που τρέχει στην περιοχή είναι ο κύριος Μουμουλίδης. Έχει φέρει φεστιβάλ, θα φέρει στούντιο, θα φέρει παραστάσεις και συνεχίζει να αγωνίζεται για τον τόπο. Ποιος άλλος έχει κάνει τόσα πολλά, πείτε μου?

    • Σπατάλες του δημοσίου είναι αυτά που έφερε και δεν θα έχουν κανένα όφελος πάρα μόνο κρατικές σπατάλες και διορισμούς ημετέρων η ίδια σπατάλη είναι και τα πρεσπια του λιανη.
      Οι μόνο που φέρνουν σε αυτόν τον τόπο είναι οι επιχειρηματίες, όσοι έχουν μείνει που επενδύουν εδώ και δίνουν δουλειά στον κόσμο.
      Κοιμήσου απο άλλο πλευρό εσύ

    • Στα λόγια;
      Άλλωστε το ταξιμο είναι εύκολο από όλους τους πολιτικούς. Στην πράγματα ποίηση όλων αυτών που υπόσχονται υπάρχει πρόβλημα. Και ο σκηνοθέτης-διορισμενος των “ναι σε όλα ” βουλευτής δεν αποτελεί εξαίρεση.

    • Είσαι σοβαρός; Το ότι έχει φέρει (αν έχει φέρει ) φεστιβάλ είναι απόδειξη του ότι είναι καλός βουλευτής; Θα μου πεις, αυτό μπορεί, αυτό κάνει.

    • Ο Μουμουλίδης τρέχει μέρα νύχτα για να φέρει ανάπτυξη στα καϊλάρια, δεν έχει αφήσει μπαράκια και εκδηλώσεις που να μη πάει!

    • Το πρόβλημα είναι ότι έχει συμμετάσχει στο ξεπούλημα των υποκειμένων του στούντιο κ.α. δηλαδή. του εδάφους που πατάμε.
      Κατά τα άλλα μπράβο του.

  • Έπεσε σε διαβασμένο πολίτη ο σύριζαιος… Εκεί κόλλησε και ζήτησε βοήθεια του υποψήφιου δημαρχοσυριζαιου, μαύρο στις εκλογές ούτε την ψήφο του να μην βρουν!

      • Για στάσου.Ποιός είναι ο υποκριτής;Ενα χρόνο τώρα ο λαός έκανε 100 συλαλλητήρια σε όλη την Ελλάδα ενω η κυβερνητική παρέα δεν γεμίζει ούτε Αλεξάνδρειο.Μας πνίξατε στα χημικά.Αν κάποιος σας κράξει κάνετε τους απειλούμενους και τα καημένα τα θύματα.Τωρα σου λέει ο πολίτης οτι θα φάτε μαυρισμα.Και τι του απαντάς οτι δεν έχει ούτε αυτό το δικαίωμα;Ποιοι νομίζετε οτι είσαστε στον σύριζα;Δεν είναι Σοβιέτ,ούτε Βενεζουέλα εδώ.Θα πάτε στον αγύριστό όπως σας αξίζει κι όπου σας έχει στείλει όλη η Ευρώπη.

  • Αν ήμουν ο Ζάεφ πάντως, δεν θα επέτρεπα να υπάρχει επαρχία Μακεδονίας δίπλα στο κράτος που μου αναγνώρισαν με το όνομα “Μακεδονία”. Το προσωνύμιο “βόρεια”, είναι για να ρίξει στάχτη στα μάτια. Κατάλαβες τώρα Μουμουλίδη τι ψήφισες; Εσείς κε Καρυπίδη και λοιποί σε ποια περιφέρεια θα είστε διοίκηση; Βρείτε νέο όνομα.

  • Πολύ καλά τον έκανε, χίλια μπράβο! Ο Βουλευτής δεν είχε μαζί του την δημοσιογράφο του γραφείου τύπου να τον προστατεύσει;

  • Ο λεβέντης μήπως τυχαίνει να είναι συνεργάτης και υποψήφιος με την κα Τερζοπούλου, οπότε όλη η δημοσιότητα να έχει άλλα κίνητρα;

    • Ο Μουμουλίδης μήπως τυχαίνει να είναι διορισμένος βουλευτής οπότε το να υποστηρίζει τη γραμμή του κόμμματος είναι θέμα καθαρά κομματική πειθαρχίας ανεξαρτήτως αν είναι λάθος;

      • Και αυτό τι σημαίνει; Ότι η μια βλακεία συμψηφίζεται με άλλη; Και οι δύο στον ίδιο σκοπό παίζουν από διαφορετική πλευρά.

  • Να υποθέσω ο λεβέντης όπως τον αποκαλούν κάποιοι, τόσα χρόνια που υπήρχε όλη αυτή η φασαρία με το όνομα το ίδιο έκανε σε κάθε πολιτικό που πήγαινε εκεί, γιατί στην Ελλάδα έμπαιναν με διαβατήριο Μακεδονία για να κανουν διακοπές δίπλα δίπλα με όλους εσάς-εμάς.

  • “Κάνει” Δεν ξέρει τι ψήφησε η δεν κατάλαβε ο “σκηνοθέτης”
    Στις εκλογές για να απαλλαχτούμε απο τους Σαμαραβενιζελους
    αηδιασμένοι είπαμε να πάμε στο Σύριζα .
    Ο μεγάλος μου γιος με είχε προειδοποιήσει ;
    “Δεν ξέρεις ποσό επικίνδυνοι είναι ”
    Είχε δίκιο .
    Έχουμε και εμείς μερίδιο στην ευθύνη .

  • Βουλευτής δυτικής Μακεδονίας, αναγνώρισε σαν Μακεδονία το Σλαβικό κρατίδιο του Βορρά.

    Να του πούμε μπράβο? Να του δώσουμε άνθη?

    Καλά του έκανε το παλικάρι.

  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
    Υπάρχουν δύο επιτροπές, μία Σκοπιανή και μία Ελληνική, για την αναθεώρηση των βιβλίων της Ιστορίας στα σχολεία. Τι ζητούν οι Σκοπιανοί.
    – Διαχωρισμό της αρχαίας Μακεδονίας από την Ελλάδα. Δεν είναι Έλληνες οι αρχαίοι Μακεδόνες (Φίλιππος-Αλέξανδρος )λένε οι Σκοπιανοί.
    -Να αναγνωριστεί Σλαβική καταγωγή στον Κύριλλο και στο Μεθόδιο (Έλληνες μοναχοί δημιουργοί του Σλαβικού αλφάβητου)
    – Στους Βαλκανικούς πολέμους δεν απελευθερώθηκε η Μακεδονία αλλά υπήρξε από τα Ελληνικά στρατεύματα διωγμός των Μακεδόνων.
    Μήπως πάθαμε μαζική λοβοτομή ; Γιάννης Λοβέρδος

    κ. βουλευτή έχετε σπασμένα τα φτερά στην άκρη της αβύσσου !

  • Βλέπω το άρθρο 13 δρα στο exafanizol για τους ΣΥΡΙΖΑίους…
    Ούτε ένας να αντιπαρέρθει με ένα επιχείρημα;
    Ούτε ένας;;;!!!
    Αυτό ακριβώς κύριοι είναι ο ορισμός του φασισμού!

  • Σιγά θα τον κάνετε και ήρωα…δηλαδή αυτό λέγεται ενημέρωση; ο καθένας που προπηλακίζει είναι είδηση; κάντε ένα γκάλοπ να δείτε πόσοι έχουν διαβάσει την συμφωνία

    • Όλοι έχουν διαβάσει τη συμφωνία και έχει δημοσιευθεί και εδώ στο κοζάν. Όλα τα γκάλοπ σε διαψεύδουν. Εσύ τι θεωρείς ενημέρωση, μόνο την ΕΡΤ και την Αυγή;

    • Εξ’ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια;
      Αν την διάβασες πες μας, αν θες, τη θέση σου για το Άρθρο 13 στο οποίο αναφέρθηκε ο πολίτης που επιτέθηκε φραστικά στον Μουμουλίδη.

  • Δικαίωμα του πολίτη να διαμαρτύρεται όταν του ξεπουλούν τη χώρα.

    Δηλαδή τι θέλατε να κάνει? Να του πει κι ευχαριστώ?

  • Πολύ παράξενο πράγματι.Στην υπόλοιπη Ελλάδα τον αποκαλούν εθνοσωτήρα και του στήνουν αγάλματα….Θα μου πείς πουθενά δεν τον ξέρουν στην υπόλοιπη Ελλάδα.Ε μαν εδώ τον ήξεραν;Απ την Αθήνα τον στείλαν φυτευτό και έχει εκλεγεί με λίστα.Αλλα και που να βρούν στελέχη;Πάντα περιθωριακά γκρουπούσκουλα και γραφικοί ήταν οι συριζαίοι κι ούτε ταξί δε γέμιζαν.Δε βαριέσαι;Τα χιλιάρικα τα παντελονιάζει ο Ταρτούφος, ποια Μακεδονία τώρα…

  • θα ήταν ευχής έργο να το έκανε ένας που δεν έγινε Μακεδονομαχος την τελευταία εβδομάδα, ο συγκεκριμένος είναι Μακεδονομαχος του fb μιας και πουθενά δεν έχει εμφανιστεί συλλαλητήρια κτλ κτλ και ούτε τώρα θα εμφανιζόταν εαν δεν είχαμε δημοτικές εκλογές σε λίγους μήνες

  • ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ . ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΆΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΆΛΑΤΕ ΣΑΝ ΟΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΟΔΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΟ ΝΑΤΟ.
    ΜΑΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΙΣ.

  • ΤΟΥΣ “BEATLES” ΤΟΥΣ ΦΥΛΆΓΑΝ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΏΝ ΛΟΓΩ ΔΗΜΟΦΙΛΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΛΟΓΩ …..
    ΤΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΚΕΡΔΊΣΕΤΕ ΟΤΑΝ ΕΊΣΤΕ ΥΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΉ ΠΡΟΣΤΑΣΊΑ;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.