kozan.gr: To κουίζ του Λ. Μαλούτα: “Πόσα εισέπραξε η ΔΕΥΑ Κοζάνης, από το 80%, το 2016 και πόσα επένδυσε σε έργα ύδρευσης, αποχέτευσης τον ίδιο χρόνο;’

28 Μαρτίου 2018
09:48

Mε ανάρτησή του στο facebook, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας, θέτει κάποια ερωτήματα ,σχετικά με το 80% στα τιμολόγια του νερού της ΔΕΥΑΚ. Διαβάστε παρακάτω:

“ΓΙΑ Τ0 80% ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ….

ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΥΣΚΟΤΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΩΤΙΖΟΥΝ.

ΤΟ 80% ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 2015.
ΤΟ 2016 ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΤΟ 2016 ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΑΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ,
Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ :

* ΠΟΣΑ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ Η ΔΕΥΑΚ ΑΠΟ ΤΟ 80% ΤΟ 2016 ;
* ΠΟΣΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕ ΣΕ ΕΡΓΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ,
ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΡΟΝΟ ;

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ….”

9 σχόλια

  • εισαι απίστευτος κ μαλουτα. μας κουράζεις αρκετά νομίζω κανε αυτοκριτική πες συζητα για τα καθημερινά προβλήματα τον Πολιτών δες την καθημερινή αλήθεια μια φορα με τα προβλήματα και στο φινάλε βγάλε τα χαρτια σου με αυτα που έκανες εσυ και συγκρίνετα με τα δικά τους απλα και λογικά αληθεια στο λεω μαλλον δεν θες να ξανα βγούμε σαν παράταξη και να ξέρεις ενα κομμάτι ευθύνης θα ειναι γι αυτα που γράφεις τα άστοχα. (ενας απλος ψηφοφόρος σου για πόσο ακομα αναρωτιέμαι).

  • ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΖΗΤΑΣ ΜΕΊΩΣΗ ΝΕΡΟΎ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΣΕ ΠΊΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΑΛΊΔΑ ΠΙΣΤΕΎΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΔΩΣΗ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΚΑΝΈΝΑ ΨΉΦΟ. ΑΦΟΎ ΓΙΑ ΌΛΑ ΤΑ ΆΛΛΑ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΊ……

  • καπου τα χρονια τουγ.παπανδρεου του νεοτερου.Συναντώ τον κο Μαλούτα έξω από πρακτορείο τύπου στη νότια είσοδο. Τον ρωταω για το 80%. μου απαντα: “ζητήσαμε από τον υπουργο γιωργο παπακωνσταντίνου να καταργηθει(!) αλλά μας είπε οτι πρεπει να ειναι αιτημα της κεδκε”

    το δουλεμα παει συννεφο

  • Ερώτηση πόσα εισέπραξε ηΔΕΥΑΚ από το τέλος 80% επί 20 χρόνια που ήσασταν εσείς στα πράγματα και πόσα έγιναν έργα Έτσι από περιέργεια ερωτώ όχι κακόβουλα

  • Υποχρεωτικό δέν ήταν ούτε είναι. Ειδικά οι κοινότητες πού μπήκαν στόν δήμο πληρώνουν ουσιαστικά πρόστιμο γιά τά ” έργα καί τίς ημέρες τής δευακ”.

  • Απο ποιον περιμενεις απάντηση λαζαρε;; κάποιοι εκει μέσα ασχολούνται μόνο με το πώς θα σώσουν τον εαυτουλη τους. Δυστυχώς..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.