Ευχαριστήριο του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Δ. Μακεδονίας “ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ”

29 Μαρτίου 2018
10:39
Κανένα σχόλιο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Δ. Μακεδονίας < ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ> ευχαριστεί τους παρακάτω οι οποίοι στήριξαν τον σύλλογό μας, ώστε να συνεχίσει το κοινωνικό έργο που προσφέρει στην τοπική κοινωνία.

  • Τη Φάρμα Λευκάρων του Κοσμά Κυπίρτογλου για τη δωρεά πήλινων για τις κατασκευές των παιδιών.

  • Τη Βιοτεχνία Κεραμικών του Δημητρίου Κουγιά από το Κουτσοπόδι Αργολίδας για τη δωρεά πήλινων για τις κατασκευές των παιδιών.

  • Το Λάσπα Δημήτριο για τη δωρεά σε χρήμα.

  • Τη Ζωή Μπακατάρη για τη δωρεά σε χρήμα εις μνήμη Μητράγκα Πηνελόπης.

  • Τις Κούλα Γκλούμπου, Αγνή Γκάργκα και Μαίρη Μέλλιου για τη δωρεά σε χρήμα εις μνήμη της αδελφής τους Καίτης Γαρδούμπας.

  • Την Παναγιώτα Δέδε για τη δωρεά σε χρήμα.

  • Την Καίτη Γιαννακίδου για τη δωρεά σε χρήμα εις μνήμη του Άνδρα της.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου

Ο Πρόεδρος

Λότσιος Αθανάσιος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.