kozan.gr: Υπονοούμενα του προέδρου της Εταιρείας Τουρισμού Δ. Μακεδονίας Θεοφύλακτου Ζυμπίδη για έλλειψη συναπόφασης στην Π.Ε. Καστοριάς – Eρωτηθείς για το έργο της Περιφερειακής Αρχής είπε ότι θα μπορούσαν να γίνουν ακόμη περισσότερα (Βίντεο)

29 Μαρτίου 2018
19:35

“Εντάχθηκα στο συνδυασμό του κ. Καρυπίδη με το πρόταγμα ότι θα συν-αποφασίζουμε και συνεχίζουμε να προσπαθούμε να βρούμε κάποιες λύσεις. Εδώ πρέπει να προσέξουμε να συν-αποφασίζουμε”, ανέφερε ο πρόεδρος της Εταιρείας Τουρισμού Δ. Μακεδονίας, Θεοφύλακτος Ζυμπίδης, μιλώντας στο σημερινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του West Channel, αφήνοντας, εμμέσως πλην σαφώς, υπονοούμενα για την έλλειψη συναπόφασης στην Π.Ε. Καστοριάς. Παράλληλα ο κ. Ζυμπίδης ανέφερε πως έγιναν κάποια σημαντικά πράγματα, από τη συγκεκριμένη Περιφερειακή Αρχή, επισημαίνοντας όμως πως θα μπορούσαν να γίνουν ακόμη περισσότερα.

Δείτε το βίντεο που σας μεταφέρει στο διαδίκτυο το kozan.gr

10 σχόλια

  • Καρυπιδη πρόσεξε γιατί οι δικοί σου αρχίσουν να λακίζουν ένας ένας…..θα αρχίσεις να μετράς απώλειες και δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου….

  • Καλά είπε γιατί δεν έκαναν τίποτα απολύτως μέχρι τωρα. Ακόμα και οι δικοί του βλέπουν τα κακώς κείμενα

    • δηλαδη ρε παιδιά τι ειπναι ο κασαπιδης κολυμβήθρα του Σιλωάμ ; Αντιπεριφερειάρχες του Καρυπίδη δεν είναι όλοι αυτοί οι κύριοι; Σημανδράκος Ζυμπίδης Κωτσίδης κλπ κλπ; Δηλαδη αυτοί δεν είναι συνυπεύθυνοι για το χάλι αυτό; Έλεος μη τρελαθούμε είδατε να παραιτούνται γιατί αντιδρούν σε κάτι;

  • Οι του καρυπιδη οταν δινουν συντευξεις νομιζεις οτι ειναι αντιπιλιτευση …

    Οτι αλλοι διοικουν …
    Δεν διοικουν αλλοι Θεόφιλε

    Εσεις διοικειτε εσας ψηφισε ο κοσμος

    Μην τα ριχνετε στιυς αλλους ..
    Αν δεν ειστε ευχαριστημενοι παραιτειστε δεν κρατατε τις ωραιες θεσεις ουτε γινομαστε αντιπεριφερειαρχες και μετα κατηγορουμαστε ..

    Ο κοσμος σας εμαθε εξαιτιας του Θοδωρου ητε το θελετε ητε οχι

    (Μη ψηφοφορος του Καρυπίδη))

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.