kozan.gr: Χ. Κατσίνας για Μποδοσάκειο: “Είναι δυνατόν η Καρδιολογική κλινική να λειτουργεί με δύο γιατρούς και δύο επικουρικούς; Είναι δυνατόν να προγραμματίζουμε στεφανιαία μονάδα και να μην έχουμε γιατρούς να την επανδρώσουμε; (Βίντεο)

29 Μαρτίου 2018
23:39

Μια σειρά από κρίσιμα ερωτήματα έθεσε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας των ερωτήσεων, στην 1η δημόσια λογοδοσία της διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο» , που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 29/3, ο γιατρός του νοσοκομείου, Χρήστος Κατσίνας. “Είναι δυνατόν η Καρδιολογική κλινική να λειτουργεί με δύο γιατρούς και δύο επικουρικούς; Είναι δυνατόν να προγραμματίζουμε στεφανιαία μονάδα και να μην έχουμε γιατρούς να την επανδρώσουμε;” αναρωτήθηκε ο κ. Κατσίνας, παραθέτοντας κι ακόμη πολλά σχετικά ερωτήματα. Δείτε το βίντεο:

2 σχόλια

  • Είναι κύριε Κατσίνα γιατί όπως θα σκίζατε το μνημόνιο με ένα νόμο θα λύνατε το πρόβλημα της υγείας θα διαχωρίζετε την διοίκηση του Μποδοασάκειου Νοσοκομείου με τις δυνάμεις ανατροπής
    Μας φέρατε από την Κοζάνη να μας διοικούν αυτοί ξέρουν καλύτερα αλλά αντίδραση καμία
    Εσείς και ο Δήμαρχος θα τα λύνατε όλα αλλά παρετηθήκατε Αντ αυτού

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.