Συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Κοζάνης τη Μ. Δευτέρα

30 Μαρτίου 2018
09:43
Κανένα σχόλιο

Σας προσκαλώ σε τακτική συνεδρίαση που θα γίνει στο Δημαρχείο (Πλ. Νίκης 1) τη Μ. Δευτέρα 2018 και ώρα 14: 00 μ. μ. για συζήτηση και λήψη απόφασης πάνω στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης :

 1. Γνωμοδότηση για έγκριση παραλαβής της μελέτης με τίτλο «ΓΕΩΛΟΓΙΚΗ –ΥΔΡΟΛΙΘΟΛΟΓΙΚΗ-ΥΔΡΟΓΕΩΛΟΓΙΚΗ-ΤΕΧΝΙΚΟΓΕΩΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΙΔΡΥΣΗ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΕΟΥ ΚΛΕΙΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ»

 1. Γνωμοδότηση για τη με αρ.πρωτ. 1156/28.06.2017 αίτησης του κ. Χαριτωνίδη Δημητρίου με την οποία αιτείται την τροποποίηση της με αριθμό 12/2010 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου και συγκεκριμένα την τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου πόλεως Κοζάνης στο Ο.Τ. 225.

 1. Γνωμοδότηση για έγκριση αιτήματος της Δ/νσης Περιβάλλοντος του Δήμου για κοπή τριών (3) δένδρων σε διάφορες περιοχές του Δήμου Κοζάνης ήτοι :

 1. Δύο (2) δένδρα στην Τ.Κ. Πρωτοχωρίου και

 2. Ένα (1) δένδρο στην οδό Δωδώνης στην πόλη της Κοζάνης

 1. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για την «Παραλλαγή της χάραξης της υφιστάμενης σιδηροδρομικής γραμμής του ΟΣΕ Αμύνταιο – Πτολεμαΐδα – Κοζάνη, στην περιοχή του ΝΔ πεδίου ορυχείων Πτολεμαΐδας Ν. Κοζάνης»

 1. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για την «Βελτίωση εξωτερικών υδραγωγείων οικισμών Δημοτικής Ενότητας Ελλησπόντου Δήμου Κοζάνης, Π.Ε. Κοζάνης (ανατολική περιοχή Σαριγκιόλ), στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης,  της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας» με υπεύθυνο φορέα κατασκευής και λειτουργίας του έργου τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Κοζάνης (ΔΕΥΑΚ)»

 1. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για το «Σταθμό ηλεκτροπαραγωγής με καύση βιορευστών ισχύος 476,4 KW, στη θέση «Βαρθολομαίος» στο αγροτεμάχιο υπ’ αριθ. 35 της Τ.Κ. Βατερού, του Δήμου Κοζάνης, της Π.Ε. Κοζάνης, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας» με φορέα του έργου την εταιρία ΒΙΟΡΕΥΣΤΑ ΑΣΛΑΝ Ι.Κ.Ε

 1. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για την «Μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιορευστά, ισχύος 995 KW, στο αγροτεμάχιο υπ’ αριθ. 268 της Τ.Κ. Ανθότοπου, του Δήμου Κοζάνης, της Π.Ε. Κοζάνης, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας» με φορέα του έργου την εταιρία ΕΡΜΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε.

 1. Εξέταση της με αριθμ. πρωτ. 58269/08.12.2016 αίτησης της κ. Σαλτσίδου Συμέλας του Κωνσταντίνου για συναίνεση ή μη παραχώρησης έκτασης Ε= 52.669,00 τ.μ. από το υπ΄ αριθμ 721 χερσολίβαδο της Τοπικής Κοινότητας Αλωνακίων του Δήμου Κοζάνης, για επέκταση σταυλικών εγκαταστάσεων.

 1. Γνωμοδότηση για έγκριση του με αριθμ. 1/14.03.2018 Πρακτικού της Επιτροπής Ονομασίας οδών – Πλατειών – Κυκλοφοριακού- Πεζοδρομίων & Περιπτέρων.

 1. Γνωμοδότηση για έγκριση του Κανονισμού Εμποροπανηγύρεων Δήμου Κοζάνης.

 1. Αιτήσεις – Έγγραφα- Ανακοινώσεις.

Α κ ρ ι β έ ς Α ν τ ί γ ρ α φ ο

Κοζάνη, 29 Μαρτίου 2018

Γρηγοριάδης Ιωάννης

κλ. ΤΕ Διοικητικού – Λογιστικού

Ο Πρόεδρος

Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Ιωαννίδης Ελευθέριος

Δήμαρχος Κοζάνης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.