ΕΛΓΑ: Αποζημιώσεις 30 εκατ., Μεγάλη Τρίτη, για ζημιές του 2017 – 1.851.288,67 ευρώ για 429 δικαιούχους στην Π.Ε. Κοζάνης

2 Απριλίου 2018
18:04
Κανένα σχόλιο

Πληρωμή αποζημιώσεων ύψους 29.782.353 ευρώ πραγματοποιεί την Τρίτη 3 Απριλίου ο ΕΛΓΑ. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του οργανισμού η πληρωμή αφορά16.348 δικαιούχους αγρότες και κτηνοτρόφους.

Ειδικότερα, οι αποζημιώσεις αυτές αφορούν εκκαθάριση των αποζημιώσεων ζημιών από διάφορα ζημιογόνα αίτια, στη φυτική παραγωγή και το ζωικό κεφάλαιο, που συνέβησαν εντός του 2017.

Υπενθυμίζεται ότι καταβάλλεται το 70% των αντίστοιχων αποζημιώσεων  φυτικής παραγωγής και το 100% των αντίστοιχων αποζημιώσεων  ζωικού κεφαλαίου.

Με βάση την κατάταξη των πληρωμών που θα καταβληθούν αύριο, το υψηλότερο ποσό αποζημιώσεων συγκεντρώνει ο Νομός Πέλλας όπου καταβάλλονται συνολικά 7,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ακολουθεί ο Νομός Λαρίσης με 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Βρείτε εδώ την κατάσταση ανά νομό με την Πληρωμή ΕΛΓΑ τη Μεγάλη Τρίτη 3 Απριλίου 2018.pdf

 

Πηγή http://www.agronews.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.