Θέση αφετηρίας, για τη φοιτητική ομάδα TEI W.M. Racing του ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας, στο διεθνή αγώνα μονοθέσιων τύπου Formula Student (FSAE) στην πίστα του Verano της Ιταλίας

24 Ιανουαρίου 2017
04:46
Κανένα σχόλιο

Η φοιτητική ομάδα TEI W.M. Racing του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών και Βιομηχανικού Σχεδιασμού του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας κατάφερε να επιτύχει στις σχετικές διεθνείς εξετάσεις επιστημονικής κατάρτισης και να αποκτήσει θέση αφετηρίας στο διεθνή αγώνα μονοθέσιων τύπου Formula Student (FSAE) που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιουλίου 2017 στην πίστα του Verano της Ιταλίας.

 Η ομάδα TEIWM Racing αποτελείται από περίπου 20 φοιτητές που εργάζονται εδώ και δυόμιση χρόνια για το σχεδιασμό και την κατασκευή πρότυπου αγωνιστικού μονοθέσιου τύπου Formula 1 συναγωνιζόμενη αντίστοιχες ομάδες Πανεπιστημίων και Ιδρυμάτων σε όλο τον κόσμο. Μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να αντλήσει σημαντικά κεφάλαια  (περίπου το 60% του συνολικού budget) και βοήθειες από κορυφαίες εταιρίες και χορηγούς και έχει ολοκληρώσει τον επιστημονικό και τεχνικό σχεδιασμό του αυτοκινήτου σε εξαιρετικά ανταγωνιστικό επίπεδο. Την παρούσα χρονική στιγμή ξεκινά με γοργούς ρυθμούς η κατασκευή του μονοθέσιου που αναμένεται να είναι έτοιμο εγκαίρως το καλοκαίρι με ίδιες εργασίες και σημαντικές βοήθειες από κατασκευαστικές εταιρίες, μηχανουργεία και ιδιώτες σε ολόκληρη τη χώρα. Κέντρο σχεδιασμού και κατασκευής του μονοθέσιου αποτελεί το Εργαστήριο Καινοτομίας Αυτοκινήτου στο Κέντρο Τεχνολογίας και Έρευνας (ΚΤΕ) του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας όπου η ομάδα εργάζεται συνεχώς επί δεκάωρη καθημερινή βάση.

 Η συμμετοχή της ομάδας στον αγώνα της Ιταλίας έχει προπληρωθεί και κάθε τεχνική, οικονομική ή ηθική βοήθεια είναι πολύτιμη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.