3η Ανάβαση Βλάστης – 17 και σήμερα

18 Απριλίου 2018
17:07
Κανένα σχόλιο

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε και τα 14Κ δηλώνουν έτοιμα να υποδεχθούν τα αγωνιστικά με τους αθλητές τους στην ειδική διαδρομή των 4700 μέτρων. Το ίδιο έτοιμη δηλώνει και η Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας η οποία ανυπομονεί να εγκαινιάσει το Κύπελλο Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος διεξάγοντας την 3η Ανάβασης Βλάστης.

Ένα γεύμα για τα συμμετέχοντα πληρώματα στο εστιατόριο “Χαγιάτι” και η βράβευση ως είθισται των τριών πρώτων ανεξάρτητα αν συμπληρωθεί η κατηγορία ή κλάση είναι δύο από τις παροχές της Α.Λ.Π. προς τους συμμετέχοντες, με το παράβολο να έχει συμπιεστή στα 150€, 80€ εκ των οποίων πληρώνονται μέσω συστήματος ΣΔΔΑ στην ΟΜΑΕ και τα υπόλοιπα 70€ με κατάθεση στην Τράπεζα Πειραιώς

Αρ. Λογ.: 5251–046497-474

IBAN: GR 21 0172 2510 0052 5104 6497 474

Η έναρξη των συμμετοχών εγγραφής στον αγώνα ξεκινά την Δευτέρα 16 Απριλίου ώρα 10:00 και λήγει την Παρασκευή 27 Απριλίου ώρα 22:00

Η γραμματεία του αγώνα λειτουργεί καθημερινά μέχρι και την Παρασκευή 4 Μαΐου στα γραφεία της Α.Λ.Π. από τις 19:00 έως τις 23:00, ενώ το Σάββατο 5 Μαΐου και την Κυριακή 6 Μαΐου στον χώρο πριν από τα pits. Ο δρόμος που οδηγεί στην ειδική διαδρομή θα κλείσει μια ώρα πριν τα δοκιμαστικά-αγώνα, δηλαδή στις 10:30 το Σάββατο 5 Μαΐου και στις 10:00 την Κυριακή 6 Μαΐου.

Καλεσμένοι είναι όπως πάντα άπαντες, αλλά άπαντες καλούνται να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις τους που σημαίνει συμμόρφωση στις υποδείξεις των ανθρώπων της οργάνωσης και διατήρηση της καθαριότητας στο βουνό.

Το Κύπελλο Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος ξεκινά και οι άνθρωποι που αγαπούν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό θα κάνουν την διαφορά για ακόμα μια χρονιά αποδεικνύοντας εμπράκτως τον αθλητικό πολιτισμό τον οποίον διαθέτουν.

Η Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας εύχεται σε όλους όσους θα συμμετάσχουν καλό τερματισμό, στους θεατές ένα απολαυστικό διήμερο και υπενθυμίζει πως η ασφάλεια υπερέχει όλων.

Η οργανωτική επιτροπή

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ

alptolemaidas@hotmail.comwww.alp.com.gr

Τηλ :2463 502087 / 6972 051 167 κ. Κεχαγιάς Δημήτρης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.