kozan.gr: Δεν παραιτείται, τουλάχιστον τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο Περιφερειάρχης – Πώς δικαιολογεί τη στάση του και τι απάντησε σε αυτούς που ζητούν την παραίτησή του (Βίντεο 6′)

22 Απριλίου 2018
17:52

Δεν παραιτείται, τουλάχιστον τη δεδομένη χρονική στιγμή, ξεκαθάρισε, μιλώντας, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Δ. Μακεδονίας, στη συζήτηση για το προς ψήφιση νομοσχέδιο για την αποεπένδυση της ΔΕΗ, ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας. Όπως ανέφερε, ο Θ. Καρυπίδης, ισχύουν και σήμερα αυτά που έλεγε, αφήνοντας, όμως, να εννοηθεί, πως, αυτό που υποστήριζε από την αρχή, ήταν, πως θα παραιτηθεί αν κι εφόσον υπάρξει αγοραστής για τις υπό πώληση μονάδες και πως δεν προσφέρει καμία υπηρεσία αν το πράξει τώρα, είτε αυτός, είτε το περιφερειακό συμβούλιο. H συγκεκριμένη θέση προκάλεσε την αντίδραση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γ. Δακή, που του ζήτησε να παραιτηθεί τώρα. Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

13 σχόλια

  • Η πώληση των μονάδων της ΔΕΗ είναι επιλογή της κυβέρνησης και των άλλων κομμάτων. ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ επιθυμούν διακαώς την πώληση και τη διάλυση της ΔΕΗ. Η ΔΕΗ έμεινε χωρίς συμμάχους,,,

  • Θεσμική εκτροπή έλεγες ρε Ψευτοθόδωρε! Πολύ ψέμα πολύ σανό . Για τα πρόβατά σου όμως εμείς σε πήραμε χαμπάρι

  • Το πόσο σέβεται κάποιος τον δημοκρατικό θεσμό που εξελέγη να υπηρετεί, φαίνεται από το γεγονός ότι ενώ όταν μιλά αυτός απαιτεί να μη τον διακόπτουν και να τον ακούν προσεκτικά, όταν όμως το λόγο παίρνει η αντιπολίτευση, σηκώνεται και φεύγει επιδεικτικά!

  • Αφού το υποσχέθηκε να το κάνει. Το σωστό αυτό είναι. Αλλά από εκεί και πέρα, αν παραιτηθεί τί θα γίνει ; Θα αποσυρθεί το νομοσχέδιο; Θα αλλάξει πολιτική η κυβέρνηση; Και όταν λέω κυβέρνηση, εννοώ αυτήν στις Βρυξέλλες που μας κυβερνάει, όχι τα παραρτήματα που ψηφίζουμε εμείς. Εδώ έχουμε δει τόσα και τόσα και η ΝΔ ετοιμάζεται να ξαναέρθει στην κυβέρνηση και διαβάζουμε κάθε τόσο τί λένε οι “κύκλοι” του Καραμανλή.

  • ΝΤΡΟΠΗ Κε ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
    ΑΙΣΧΟΣ
    ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ
    ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΤΩΡΑ ΝΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΕΝΑ ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ , ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. ΟΤΑΝ ΠΩΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ?
    ΟΤΑΝ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ?
    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΕΛΛΑ…….ΠΟΥ ΛΕΙΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

  • Σαν πολίτης αυτου του τοπου, με θλιβει πολυ το γεγονος, οτι το μεγαλύτερο μας προβλημα ειναι αν παραιτηθεί η οχι ο καρυπιδης, παρα το γεγονος οτι θα πουληθουν οι μοναδες τηε ΔΕΗ.

    Κοιταμε το δέντρο, αλλα χανουμε το δασος.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.