O τέως εκτελεστικός γραμματέας της Περιφέρειας Π. Αργυριάδης στο Top Channel: “O πήχης με τη ΔΕΗ είναι πια ψηλά και τώρα δεν τον βλέπει ούτε ο ίδιος ο Θ. Καρυπίδης” – “Να παραιτηθεί τώρα, γιατί μετά την Τετάρτη θα είναι αργά” – “Το μόνο που κάνει μήπως είναι να αγοράζει πολιτικό χρόνο;” – “Η συμπεριφορά Κεχαγιά είναι η επιτομή του ρατσισμού και του φασισμού…Καλώ τον περιφερειάρχη άμεσα να τον αποπέμψει” (Βίντεο)

24 Απριλίου 2018
10:45

O τέως εκτελεστικός γραμματέας της Περιφέρειας Π. Αργυριάδης στο Top Channel: “O πήχης με τη ΔΕΗ είναι πια ψηλά και τώρα δεν τον βλέπει ούτε ο ίδιος ο Θ. Καρυπίδης” – “Να παραιτηθεί τώρα, γιατί μετά την Τετάρτη θα είναι αργά” – “Το μόνο που κάνει μήπως είναι να αγοράζει πολιτικό χρόνο;” – “Η συμπεριφορά Κεχαγιά είναι η επιτομή του ρατσισμού και του φασισμού…Καλώ τον περιφερειάρχη άμεσα να τον αποπέμψει”

Ένα σχόλιο

  • Όμοιος ομοίω… Τι είναι ο Καρυπίδης για να είναι κάτι καλύτερο ο Κεχαγιάς……..Ντροπή τους που έκαναν τσίρκο το Περιφερειακό Συμβούλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.