Διαφορές “Μικρής ΔΕΗ” κι “Αποεπένδυσης” (του Πάρι Κουκουλόπουλου)

24 Απριλίου 2018
22:29

Συγκριτικός πίνακας με τις διαφορές ανάμεσα στο νόμο για τη Μικρή ΔΕΗ που είχε ψηφιστεί το 2014 και καταργήθηκε το 2016 και του νομοσχεδίου για την πώληση λιγνιτικών μονάδων – Αποεπένδυση της ΔΕΗ. Οι διατυπώσεις σχετικά με τη Μικρή ΔΕΗ είναι αυτούσιες όπως αναφέρονται στο σχετικό ΦΕΚ και αυτές της Αποεπένδυσης όπως είχαν σήμερα το απόγευμα κατά την έναρξη της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής. Όπως είναι γνωστό το νομοσχέδιο στην τελική του μορφή ψηφίζεται την Τετάρτη 25 Απριλίου 2018.

 

 

 

23 σχόλια

      • Προς το παρόν κλαίμε όταν ακούμε οτι χρειάζονται 400 χρόνια για να ξεπληρώσει το Πασοκ τα δάνειά του που φτάνουν τα 150 εκατ,ευρώ!

        • Πόσα σε χρέωσε με την διαπραγμάτευση και με το τρίτο μνημόνιο μέσα σε χρόνο ρεκόρ ο Αλέξης ξέρεις ? Και βέβαια ξέρεις αλλά τρως από αλλού ψωμί τώρα

          • Παντως οχι οσα προσθεσε ο Κωστακης στο χρεος της χωρας σε χρονο ρεκορ. Αυτοι τα φαγανε και τωρα χριστιανοι ορθοδοξοι…

          • 11,09 Μάλλον και το απολυτήριο γυμνασίου το πήρες με βύσμα , στην αριθμητική έχεις πρόβλημα

    • Πιάσατε δουλεία τρολ του ΣΥΡΙΖΑ. έτσι είναι όταν δεν δουλεύετε και πληρώνεστε για να κάνετε προπαγάνδα!!!!

  • Πάρη κράτα τις σκέψεις για τον εαυτό σου. Μα πως είναι δυνατό να μην καταλαβαίνεις πως ανεξαρτήτως κομματικών πεποιθήσεων εσένα προσωπικά δεν θέλει να σε βλέπει και να σε ακούει κανείς. Γιατί έτσι πολύ απλα όταν είχες το πάνω χέρι δεν έβλεπες δεν άκουγες και έλεγες ακατάπαυστα ψέμμμμμμμμμμμματα!!!!!!!
    Αντε στην ευχή πια

  • Πάρι προσπαθείς να μιλήσεις με αριθμούς και με τη λογική σε ανθρώπους που έφαγαν με το κουτάλι τον λαϊκισμό του Αδαμίδη και των συνδικαλιστών που εξέθραψε το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ και εσχάτως φυσικά τον λαϊκισμό του ανεκδιήγητου της ΖΕΠ και υιοθετημένο του Αδαμιδη και Φωτόπουλο του Καρυπίδη.Δυστυχώς δεν τους αποβάλατε από τους κόλπους μας όταν έπρεπε. Τωρα πήγαν στο μόρφωμα του ΣΥΡΙΖΑ αλλά είναι αργά.Σε αυτά που λες έχεις απόλυτο δίκιο. Τα στοιχεία είναι υπέρα της Μικρής ΔΕΗ. Η περιοχή μας θα σωζόταν και η Χώρα επίσης.Αυτοί που έκαναν σπέκουλα με τον στρατηγικο επενδυτή χαντάκωσαν και τη Μικρή ΔΕΗ για τα δικά τους μόνο συμφέροντα. Τους καταλάβαμε θα τους τιμωρήσουμε αλλά για τον τόπο μας ειναι πια δυστυχώς αργά. ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ

  • Ο Σταθάκης ισχυρίζεται (μπορεί και να ψεύδεται) ότι η υποχρέωση για πώληση λιγνιτικών σταθμών προέκυψε μετά από καταδίκη από το ευρωπαϊκό δικαστήριο προκειμένου να ανοίξει ο ανταγωνισμός στους λιγνίτες.

    Η δική σας υποχρέωση να πουλήσετε τα υδροηλεκτρικά φιλέτα και ΑΗΣ με φυσικό αέριο, από πού προέκυπτε; Μήπως από το απύθμενο ενδιαφέρον σας να αβαντάρετε για άλλη μια φορά τους “επενδυτές”;

    Και κάτι ακόμη. Αναφορά στην πώληση ΑΔΜΗΕ και ΔΕΔΔΗΕ γιατί δεν κάνεις;

  • Η προφανής (καλόπιστη) απάντηση στον ανώνυμο 09.35 είναι ότι τα μόνα βέβαια κέρδη προέρχονται από τα υδροηλεκτρικά εργοστάσια της ΔΕΗ. Αυτός είναι ο λόγος που παραχωρούνταν στη “μικρή ΔΕΗ”

  • Παρι , θυμασαι τον συντροφο ΓΑΠ στο Καστελοριζο??

    Ναι σε ολα κ καταστρεψατε μια χωρα, ειστε αχρηστοι κ σαν βουλευτες δεν κανατε κ τπτ για την περιοχη σας!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.