kozan.gr: Θ. Καρυπίδης στην ομιλία του έξω από τη Βουλή: “Να θυμάστε εκεί πάνω δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει ιδιώτης” (Βίντεο)

25 Απριλίου 2018
12:51

Τη βεβαιότητα πως κι αυτός ο αγώνας ενάντια στο νομοσχέδιο της αποεπένδυσης της ΔΕΗ, όπως κι αυτός της Μικρής ΔΕΗ, θα είναι κερδοφόρος, εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας, Θ. Καρυπίδης, συμμετέχοντας στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ στην ΑΘήνα, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Να θυμάστε εκεί πάνω δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει ιδιώτης”.

21 σχόλια

  • Αυτές τις μέρες μας έχουν ταράξει στο ψέμα και τα λένε υπάλληλοι ΔΕΗ και κυρίως οι συνδικαλιστές . Καταρχήν δεν γίνεται πώληση της ΔΕΗ αλλά αποεπενδυση με βάσει απόφαση από ευρωπαϊκό δικαστήριο αυτή η αποεπενδυση θα πρέπει να γίνει και αυτό γίνεται για να γίνει κερδοφόρα η εταιρία δεν πρόκειται να αυξηθεί ο λογαριασμός της ΔΕΗ αλλά αντιθέτως θα μειωθεί το κόστος παραγωγής και μπορεί να οδηγήσει και σε μείωση. Οι μόνοι υπάλληλοι της ΔΕΗ που έχουν να φοβηθούν είναι αυτοί που δεν έχουν ουσιαστική δουλειά μέσα αλλά είναι κηφήνες

    • Καταλαβε πρωτα την αποφαση του δικαστηριου κι υστερα πες μας αν γινεται για να ειναι κερδοφορα η επιχειρηση η να μπουν στην αγορα ιδιωτες.

  • Εκείνο που θα θυμόμαστε είναι το δούλεμα και το ψέμα που μας πούλησες. Τα δε παιδιά μας θα θυμούνται ότι εσύ κατέστρεψες το μέλλον των παιδιών μας.

  • Να θυμάσαι εκεί πάνω δεν πρόκειται να ξαναβγείς …..Θυμήσου τα λόγια μου. Ετοίμασε βαλιτσούλα για σπιτάκι…………

  • ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ . ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΟΛΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΦΑΜΦΑΡΕΣ ΚΑΙ ΦΥΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ.

  • το θεμα ειναι να μην πουληθεί η δεη και οχι να μην το παρει η να μην έρθει ο ιδιώτης σε παρακαλώ προεκλογικά αλλα λέγεται και τωρα αλλα κάνετε γι αυτο είχατε παραιτησης στον συνδυασμό σας δηλαδή θέλετε να μου πει οτι εαν σε κατάσχεση η τράπεζα το σπιτι οπου ηταν δικο σου και και το πουλαει εαν δεν βρεθεί αγοραστής σημάνει οτι το σπιτι οτι δεν πουλιέται και το σπιτι θα γυρίσει σε αυτον που τον κατάσχεσαν. το θεμα ειναι να μην βγει το πωλητήριο και οχι να μην βρεθεί αγοραστής και φυσικά να αγοράσει κάποιος την ΔΕΗ απο την στιγμή που πωλείται και οχι να μην τον αφήσουμε να την αγοράσει

  • Λαοθάλασσα , μόνο όσοι είχαν πληρωμένη συνδικαλιστική άδεια με όλα τα έξοδα πληρωμένα πήγαν να ακούσουν τα παραμύθια του . Μετά την Μακεδονία πούλησες και την ΔΕΗ θα μείνεις στην ιστορία σαν τον μεγαλύτερο εκποιητη εθνικής ιστορίας και δημόσιας περιουσίας .

  • Σιγα μην σπασεις τα αυγα θΟΔΩΡΗ… οΣΟ ΓΙΑ τους Συνδικαλιστες τις ΔΕΗ.. Εδιναν μεγαλο Αγωνα ….απο τις καφετεριες. Σε Κοζανη και ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ..Καυμενη ΕΛΛΑΔΑ και ΔΕΗ….

  • Πριν αλέκτωρ λαλήσει στο ίδιο ψηφοδέλτιο τώρα τί.
    Άραγε ποιον κοροϊδεύουν την χρεοκόπησαν και τώρα πουλούν
    Οι βουλευτές που θα ψηφίσουν να θεωρηθούν ανεπιθύμητη στις τοπικές κοινωνίες Δυτικής Μακεδονίας και Αρκαδίας
    Αλλά και για την λύση που ετοιμάζουν για το Μακεδονικό εκτός και αν πάθαμε αμνησία όλοι εδώ που κρατούμε θερμό πύλες

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.