kozan.gr: “Καρφιά” του βουλευτή Αρκαδίας Ο. Κωνσταντινόπουλου κατά Καρυπίδη: “Σας είπαν οι δικοί σας αυτοί που παίζουν στα σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για το μειωμένο ρεύμα …” (Βίντεο)

25 Απριλίου 2018
13:08

“Καρφιά” του βουλευτή Αρκαδίας Ο. Κωνσταντινόπουλου κατά Καρυπίδη, στη συζήτηση, της Ολομέλειας, για τη ψήφιση του νομοσχεδίου για την αποεπένδυση της ΔΕΗ. Δείτε το σχετικό απόσπασμα που σας μεταφέρει διαδικτυακά το kozan.gr

5 σχόλια

  • Αλήθεια κατά πόσο σας ήρθε μειωμένο το ρεύμα παιδία ? Τώρα που πούλησαν την ΔΕΗ θα συνεχίζει να έρχεται μειωμένο ?

    • Εμένα πάντως, από την πολύ μείωση του λογαριασμού, με πληρώνουν και από πάνω για να καίω το ρεύμα! Όπως λέγανε και οι πιο παλαιοί “όταν ανέβει η γομάρα στην καρυά…” τότε θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ όσα έλεγε πριν βγει στην κυβέρνηση! Μέχρι τότε, θα κάνει πάντα το αντίθετο απ’ αυτά που εξαγγέλει…!

    • Εσύ τουλάχιστον άλλαξε ψευδώνυμο. Το να λέει συνεχώς ο ίδιος τα ίδια για τον ίδιο, είναι ανούσιο για να μην πω κάτι άλλο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.