Κλιμάκιο βουλευτών της ΝΔ θα επισκεφθεί πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας

26 Απριλίου 2018
15:43

Με πρωτοβουλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, κλιμάκιο βουλευτών του Κόμματος θα επισκεφθεί την Κυριακή 29 Απριλίου 2018, πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΝΔ.

Συγκεκριμένα, το κλιμάκιο απαρτίζουν η Εκπρόσωπος Τύπου του Κόμματος, ευρωβουλευτής κυρία Μαρία Σπυράκη, η οποία θα επισκεφθεί την Κοζάνη, ο Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, βουλευτής Καβάλας κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος θα επισκεφθεί τη Φλώρινα, ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης κ. Σταύρος Καλαφάτης, ο οποίος θα επισκεφθεί την Πτολεμαΐδα, ο αναπληρωτής Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας, βουλευτής Α’ Πειραιά κ. Κώστας Κατσαφάδος, και ο αναπληρωτής Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών, βουλευτής Μαγνησίας κ. Χρήστος Μπουκώρος οι οποίοι θα επισκεφθούν το Αμύνταιο.

Στο πλαίσιο των επισκέψεων αυτών, οι βουλευτές θα συμμετάσχουν σε ξεχωριστές, μικρές συσκέψεις σε κάθε πόλη με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Επιμελητηρίων, των εμπορικών συλλόγων, των συλλόγων συνταξιούχων Δ.Ε.Η., με κομματικά στελέχη και εκπροσώπους σωματείων εργαζομένων.

Στόχος είναι η ανάδειξη και η προβολή των θέσεων της Νέας Δημοκρατίας, τόσο για τη Δ.Ε.Η. όσο και γενικότερα για την ενεργειακή πολιτική της χώρας.

Πηγή http://www.euro2day.gr

8 σχόλια

  • Να ρωτησουμε την κ ΣΠΥΡΑΚΗ γιατι κατ εξαιρεση πρεπει να γινει περικοπη της κρατικης επιχορηγησης των ευγενων ασφαλιστικων ταμειων !!!!! και κατ επεκταση των συνταξεων των ασφαλισμενων της ΔΕΗ ΚΑΙ του ΟΤΕ κατα 140 εκατομυρια ευρω συμφωνα με το προγραμμα αληθειας του κ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ στη ΔΕΘ ΤΟΝ Σεπτεμβριο του 2016.Οχι τιποτε αλλο για να μην ξεχνιομαστε !

  • Θα έρθουν να δουν τι απέμεινε από τη δεη για να πουλήσουν και αυτοί και για να μοιράσουν σανό στα πρόβατα τους.

  • Το κλιμάκιο θα συνοδεύει κι ο εργολάβος φίλος του προέδρου της ΝΟΔΕ που έσπασε την περιφρούριση της απεργίας???

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.