Η αφίσα για τη συμμετοχή της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης στην 15η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης, 3-6 Μαΐου 2018

27 Απριλίου 2018
09:19

Η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης συμμετέχει στην 15η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης 3-6 Μαΐου 2018, και σας προσκαλεί στο περίπτερο και στις εκδηλώσεις που οργανώνει, υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, και με την υποστήριξη του Συλλόγου Βιβλιοθηκονόμων Δυτ. Μακεδονίας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Πέμπτη 3 Μαΐου, 18:00

Μικρά εγκαίνια σταντ Βιβλιοθήκης. Περίπτερο 13, σταντ 110

Παρασκευή 4 Μαΐου, 16:30 – 17:30

Περίπτερο 13, σταντ Γαλλοφωνίας

«Ταξιδέψτε στη μαγική χώρα των χρωμάτων!»

Εργαστήριο ( στα γαλλικά και ελληνικά, για παιδιά από 2 έως 10 ετών) και γνωριμία με τη διάσημη Γαλλίδα εικονογράφο παιδικών βιβλίων Marion Billet (Μαριόν ΜΠΙΕ). Αφηγείται στα ελληνικά η συγγραφέας παιδικών βιβλίων, μεταφράστρια και αφηγήτρια, Εύη Γεροκώστα. Οι μικροί μας φίλοι ετοιμάζονται για ένα μεγάλο ταξίδι! Θα εξερευνήσουν πόλεις και τοπία σε όλον τον κόσμο και θα ολοκληρώσουν αυτήν τη συναρπαστική περιπέτεια … στη Νέα Υόρκη, με ένα μεγάλο πικνίκ στο Σέντραλ Παρκ!

Σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης, το Σύλλογο Βιβλιοθηκονόμων Δυτ. Μακεδονίας, και τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Σάββατο 5 Μαΐου 2018, 10.00-15.00

Ημερίδα «Οι βιβλιοθήκες φως του κόσμου» με διοργανωτές την Ένωση Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων και Επιστημόνων Πληροφόρησης και την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος

«Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης : Το νέο ξεκίνημα»  Παναγιώτης Πτωχούλης, Αντιπρόεδρος ΚΔΒΚ

11:30 – 11:45 Αίθουσα «Νικόλας Γερμανός» / Περίπτερο 8

Η παρουσίαση θα συνοδεύεται από απόσπασμα εκπαιδευτικού ντοκιμαντέρ.

Σάββατο 5 Μαΐου 2018, Εξώστης ώρα 16:00 – 17:00

«Η βιβλιοθήκη της Κοζάνης: ζωντανό ψηφιδωτό» Αναφορά στην εκδοτική – πνευματική δραστηριότητα, και σε διακεκριμένες προσωπικότητες της περιοχής.

Ομιλητές: Στράτος Ηλιαδέλης, Οφθαλμίατρος – Συγγραφέας – Διευθυντής Σύνταξης Περιοδικού “ Ελιμειακά” , Χαρίτων Καρανάσιος, Διευθυντής Ερευνών ΚΕΜΝΕ /Ακαδημία Αθηνών, Παναγιώτης Δημόπουλος, Μουσικός – Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Πρόεδρος ΚΔΒΚ, Ελένη Μαργαρίτη, Βιβλιοθηκονόμος ΚΔΒΚ – Πρόεδρος Βιβλιοθηκονόμων Δυτ. Μακεδονίας.

7 σχόλια

  • «Πυρηνικό καταφύγιο»

    Ένα καρακιτσαριό από πλευράς αισθητικής κτήριο, προστέθηκε στην ασχήμια της Κοζάνης και μάλιστα στο εσωτερικό του υπάρχει ότι ποιο πλούσιο έχει αυτή η πόλη. Τα βιβλία και όχι μόνον.
    Αλήθεια που πήγε η αισθητική των Αρχοντικών της Πόλης (Λασσάνης κ.α.)

    • Θεόφιλε σε όλες τις πόλεις τις Ευρώπης υπάρχει το παλιό το παραδοσιακό αλλά υπάρχει και το νέο .. ας μη φοβόμαστε κάτι που ξεφεύγει από τα δικά μας πρότυπα και γούστα .. ούτε και γω ξετρελάθηκε αλλά αννειναι λειτουργικό και μας κερδίσει με την παρουσία του σε δράσεις και εκδηλώσεις τότε χαλάλι

  • ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΚΟΥΚΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΞΩ ΠΑΝΟΥΚΛΑ!
    ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΚΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΤΕΓΑΖΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!
    ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΟΖΑΝΙΤΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ!
    ΞΕΡΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ,(ΟΙ ΚΟΖΑΝΙΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ Ή ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥΣ) ΑΦΟΥ Η ΑΝΤΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΆΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΕΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ!
    ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΤΗΡΙΩΝ!
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!
    ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΩΣ ΧΩΡΟΣ ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ!

  • Αυτό το υπέροχο logo του Δήμου Κοζάνης για το οποίο τοοοσα είπατε γιατί δεν μπαίνει πουθενά;; Δεν σας άρεσε ούτε εσάς. Ελάτε…Πείτε την αλήθεια! Άλλη μία φορά πεταμένα λεφτά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.