Κοζάνη: Δωρεάν μαθήματα ρομποτικής για παιδιά από την ακαδημία ρομποτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

25 Ιανουαρίου 2017
12:12

H ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ αντιλαμβανόμενη το ρόλο του ΠΑΜΑΚ ως ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα και το έργο που πρέπει να επιτελέσει, στα πλαίσια των δράσεων της για την διάδοση της εκπαιδευτικής ρομποτικής Πανελλαδικά, διοργανώνει ΔΩΡΕΑΝ σεμινάρια ρομποτικής για μαθητές Γυμνασίου

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή το Σάββατο και την Κυριακή 27 , 28 και 29 Ιανουαρίου στις αίθουσες της Databank ( Κ. Δρίζη 7 Κοζάνη) από πιστοποιημένους καθηγητές της Ακαδημίας Ρομποτικής του ΠΑΜΑΚ .

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία δουλεύοντας σε ομάδες υπό τις οδηγίες των καθηγητών να κάνουν την πρώτη τους γνωριμία με τον κόσμο της ρομποτικής.

Είναι πλέον γνωστό ότι η ρομποτική συμβάλει αποφασιστικά στην εκμάθηση του προγραμματισμού , καθώς οι μαθητές βλέπουν άμεσα τα αποτελέσματα των προσπαθειών τους , λύνουν προβλήματα που του ανατίθενται , συνεργάζονται αρμονικά μεταξύ τους , λειτουργούν σαν ομάδα αλλάζοντας ρόλους , πειραματίζονται , αποκτούν δεξιότητες που θα τους είναι χρήσιμες για όλη τη ζωή τους , ενώ παράλληλα ενημερώνονται και γίνονται μέρος των ραγδαίων εξελίξεων της τεχνολογίας.

Σας περιμένουμε όλους για να σας γνωρίσουμε το θαυμαστό κόσμος της ρομποτικής !

Παρασκευή Σάββατο και Κυριακή 27 και 28 και 29 Ιανουαρίου στο χώρο της DATABANK

(K Δρίζη 7 Κοζάνη)

Προσοχή !!!!!

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο τηλ 2461024261 καθημερινά από τις 1.00 μμ έως τις 9.00 μμ ) Η στα γραφεία μας DATABANK (K Δρίζη 7 Κοζάνη)

Θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας

Περιορισμένες θέσεις

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.