Ανακοίνωση του Αγροτικού Συλλόγου Φυτικής παραγωγής Βελβεντού: Θα πρέπει να αγωνιστούμε για το μέλλον του αγροτικού κόσμου

25 Ιανουαρίου 2017
12:55

Είμαστε ένας νόμιμος και ενεργός αγροτικός σύλλογος και νόμιμος εκπρόσωπος των αγροτών της περιοχής με δράσεις για τα προβλήματα του αγροτικού τομέα. Όλο το χρόνο και όχι σταδιακά αγωνιζόμαστε για τα προβλήματα των αγροτών που είναι πολλά και θα μας αφανίσουν. Θα πρέπει να αγωνιστούμε για το μέλλον του αγροτικού κόσμου. Για την αγροτική εμπορεύσιμη παραγωγή .ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

Να αγωνιστούμε καθαρά αληθινά χωρίς πολιτικές ή προσωπικές σκοπιμότητες. Δεν ΘΕΛΟΥΜΕ αρχηγούς και στρατηγούς που θα πουλήσουν τον αγώνα. Ένας για όλους και όλοι για έναν. Εμπρός λοιπόν στον αγώνα για τα πραγματικά προβλήματα των αγροτών μεγάλων και μικρών γιατί δεν υπάρχουν μεγάλοι αγρότες στην Ελλάδα αλλά αγρότες με πολύ δουλειά με οικογένειες που είναι αγροτικές. Όχι στον ΑΦΑΝΙΣΜΟ των πραγματικών αγροτών. Αφήστε μας λοιπόν να αγωνιστούμε τίμια και καθαρά φύγετε μακριά. Όχι στον κοινωνικό αυτοματισμό που οι ίδιοι δημιουργούμε με τον τρόπο που θέλουν κάποιοι να αγωνιστούμε για τα δικά τους συμφέροντα . Όλοι μαζί με τον κόσμο δίπλα μας και όχι απέναντί μας γιατί όλοι δεν θα έχουμε αύριο. Εμπρός στον αγώνα με καθαρές θέσεις.

ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.