kozan.gr: Χύτρα Ειδήσεων: Ποιος ήταν τελικά αυτός που πάτησε στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη;

3 Μαΐου 2018
11:11

Σύμφωνα με  πληροφορίες της στήλης, που αποκαλύπτει το θέμα, συνταξιούχος, πρώην εργαζόμενος (όχι συνδικαλιστής), της ΔΕΗ, που εργαζόταν στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης, στον Ασπρόπυργο Αττικής, φέρεται να είναι ο άνθρωπος στην φωτογραφία με το πόδι στηριγμένο πάνω στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, κατά τη διαμαρτυρία της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ έξω από τη Βουλή, για την πώληση των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ, συμβάν που απασχόλησε κι απασχολεί, ακόμη και σήμερα, τα φώτα της «δημοσιότητας». Σε αυτό το συμπέρασμα έχουν καταλήξει συνδικαλιστές της ΔΕΗ, χωρίς όμως να εκφράζουν με απόλυτη βεβαιότητα ότι πρόκειται 100% για το συγκεκριμένο πρόσωπο.

Η Χύτρα

 

9 σχόλια

  • Μας ζαλισες μ αυτόν, σταματά να ανακατεύεις τον κόσμο και να προσπαθείς να δημιουργησεις σχολιαστες, το κοινό σου είναι συγκεκριμένο.

  • Και τι μας ενδιαφέρει εμάς ; Αφηρημένος θα ήταν ο άνθρωπος , γιατί πρέπει να πέφτετε σε τόσο χαμηλό επίπεδο που να σχολιάζετε τον κάθε ένα και να κοινοποίειτε του χωρίς να το έχει καν σκοπό , ο άνθρωπος αυτός ξαποστάσε ένα λεπτό στη γωνία αυτή δεν φταίει αυτός τα μέτρα ασφαλείας κανονικά δεν επιτρέπουν σε κανέναν να πατάει από ένα σημείο και μετά ! Τι αίσχη είναι αυτά ; Να ξυπνάει την επόμενη μέρα και να βλέπει ότι όλη η Ελλάδα συζητάει για αυτόν χωρίς λόγο ! Ντροπή σας

    • Ψηφίζουν αφηρημένοι. Οδηγούν αφηρημένοι. Μπαζώνουν αφηρημένοι. Φοροδιαφεύγουν αφηρημένοι. Εργάζονται αφηρημένοι. Διασκεδάζουν αφηρημένοι. Συμπεριφέρονται αφηρημένοι. Σχολιάζουν αφηρημένοι. Άιντε λιγάκι να ξυπνάμε μπας και κάνουμε καμία πρόσθεση.

    • Μερικές φορές διαβάζω κάτι σχόλια που θα έπρεπε αυτός που τα γράφει να αναρωτιέται γι το μυαλό του , δεν δικαιολογείται με τίποτα ο τύπος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.