Ψήφισμα τακτικής γενικής συνέλευσης του Σωματείου Συνταξιούχων Δ.Ε.Η. Α.Ε. Δυτικής Μακεδονίας

4 Μαΐου 2018
11:31
Κανένα σχόλιο

Σήμερα στη Κοζάνη 3 / 5 / 2018 ημέρα Πέμπτη και 18:00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας και αποφασίσαμε ομόφωνα τα παρακάτω :

ΖΗΤΑΜΕ – ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

1. Όχι άλλες πρικοπές στις συντάξεις.

2. Όχι στην μείωση των συντάξεων στις νέες χήρες.

3. Όχι στην υπερφορολόγηση.

4. Να ενισχυθεί με πόρους και υποδομές ο ΕΦΚΑ.

5. Να δημιουργηθεί Περιφερειακό Ταμείο ΕΦΚΑ στην Κοζάνη.

6. Όχι στην εξαφάνιση του ΠΑΓΙΟΥ ΠΟΡΟΥ.

7. Όχι στο ξεπούλημα της ΔΕΗ.

Ομόφωνα η Γενική Συνέλευση εξουσιοδοτεί το Δ/Σ όπως αποστείλει το παρόν ψήφισμα στον Πρωθυπουργό και το κοινοποιήσει σε κάθε Αρμόδιο Φορέα.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.