«Eβδομάδα δράσεων κατά των ναρκωτικών» από 7 έως 13 Μαΐου στα Γρεβενά, την Καστοριά, την Κοζάνη και τη Φλώρινα

4 Μαΐου 2018
12:35
Κανένα σχόλιο

Στο πλαίσιο αυτό η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας «εβδομάδα δράσεων κατά των ναρκωτικών» από 07 έως 13 Μαΐου 2018.

Ειδικότερα:

 • Τη Δευτέρα (07-05-2018) και ώρα 17:00 στη Φλώρινα, θα πραγματοποιηθεί αγώνας ποδοσφαίρου στο Δ.Α.Κ. Φλώρινας μεταξύ των ομάδων «Δ.Α. Φλώρινας – Παλαίμαχοι Θεσσαλονίκης», που συνδιοργανώνει η Διεύθυνση Αστυνομίας Φλώρινας με την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας και το Δήμο Φλώρινας.

 • Την Τρίτη (08-05-2018) και ώρα 11:00 στην Κοζάνη, θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης, ημερίδα στην αίθουσα της Εύξεινου Λέσχης, η οποία θα απευθύνεται σε μαθητές Λυκείων της Κοζάνης.

 • Την Τετάρτη (09-05-2018) και ώρα 12:00 στα Γρεβενά, θα πραγματοποιηθεί από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Γρεβενών αγώνας καλαθοσφαίρισης στο Κλειστό Γυμναστήριο Γρεβενών, μεταξύ των ομάδων «Δ.Α. Γρεβενών – Φιλαθλητικός Όμιλος Πρωτέας Γρεβενών».

 • Την ίδια ημέρα, Τετάρτη (09-05-2018) και ώρες 16:30 και 17:30 στην Καστοριά, θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Καστοριάς, δύο αγώνες ποδοσφαίρου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Καστοριάς, μεταξύ των ποδοσφαιρικών ακαδημιών «Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας – Παναργειακός» και «Κρόνος – Δόξα Κορησού».

 • Την Πέμπτη (10-05-2018) και ώρα 11:00 στην Κοζάνη, θα πραγματοποιηθεί με τη συμβολή του Ανώτερου Διοικητή Φρουράς Κοζάνης ( Διοικητή Γ΄ΣΣ/ΔΕΠΣ), ημερίδα στην αίθουσα «Φίλιππος» της Λ.Α.Φ. Κοζάνης, η οποία θα απευθύνεται σε στρατιωτικό-πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και Εθνοφύλακες.

 • Την ίδια ημέρα Πέμπτη (10-05-2018) και ώρα 19:00 στην Πτολεμαΐδα, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού Γυμνασίου – Λυκείου Πτολεμαΐδας, η οποία θα απευθύνεται σε σπουδαστές της Σχολής και σε στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

 • Την Παρασκευή (11-05-2018) και ώρα 11:00 στην Κοζάνη, θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης, ημερίδα στην αίθουσα της Εύξεινου Λέσχης, η οποία θα απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίων της Κοζάνης (κυρίως Γ΄ τάξεως).

Στις προαναφερόμενες ημερίδες θα συμμετέχουν ως ομιλητές – εισηγητές οι παρακάτω:

 • Αθανάσιος Κανάκης, Αστυνόμος Β΄ (Υ.Γ.) – Ψυχολόγος Κεντρικού Ιατρείου Ελληνικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης,

 • Νικόλαος Τσακμάκης, κοινωνικός λειτουργός – επιστημονικός υπεύθυνος του Κέντρου Πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας Π.Ε. Κοζάνης «Ορίζοντες» – εκπρόσωπος Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών (Ο.ΚΑ.ΝΑ.) και

 • Παντελής Ουσταγιαννίδης, Αστυνόμος Α΄ – Διοικητής Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης,

 • Το Σάββατο (12-05-2018) και ώρα 19:00 στην Κοζάνη, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα σε συνδιοργάνωση με το Δικηγορικό Σύλλογο Κοζάνης, στο αμφιθέατρο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου–Δυτικής Μακεδονίας στην περιοχή ΖΕΠ, η οποία θα απευθύνεται σε φορείς, αλλά και στο ευρύτερο κοινό και στην οποία θα συμμετέχουν ως ομιλητές –εισηγητές οι:

 • Χαράλαμπος Παπακώστας, Πρόεδρος Εφετών Δυτικής Μακεδονίας,

 • Γεώργιος Σαπαντζής, Αντιεισαγγελέας Εφετών Δυτικής Μακεδονίας,

 • Λάμπρος Μαργαρίτης, καθηγητής Νομικής Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης,

 • Εμμανουήλ Κουφάκης, Αστυνομικός Διευθυντής (Υ.Γ.) του Ψυχιατρικού-Ψυχολογικού Τμήματος της Ελληνικής Αστυνομίας και

 • Χαράλαμπος Θεοχάρης, Αστυνομικός Διευθυντής – Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης.

 • Την Κυριακή (13-05-2018) και ώρα 11:30 στην Κοζάνη, θα πραγματοποιηθεί αγώνας δρόμου 4 χιλιόμετρων με ονομασία
  «Ναι στη ζωή … Όχι στα ναρκωτικά», σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Κοζάνης, με τη συμμετοχή συλλόγων, φορέων μαθητών, κοινού και της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κοζάνης.

Επιπλέον, καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας θα διανέμονται φυλλάδια με συμβουλευτικό περιεχόμενο από τις Κινητές Αστυνομικές Μονάδες (Κ.Α.Μ.) και τους Τοπικούς Αστυνόμους των Διευθύνσεων Αστυνομίας Δυτικής Μακεδονίας.

Σκοπός των δράσεων αυτών είναι να ευαισθητοποιηθούν και να ενημερωθούν οι συνάνθρωποί μας και ιδιαίτερα οι νέοι για τη μάστιγα των ναρκωτικών, καθώς και για τις συνέπειες που έχει η χρήση αυτών.

Για αυτό, καλούμε σε συνοδοιπορία και συμπαράσταση, όλους τους ευαισθητοποιημένους πολίτες στην καταπολέμηση των ναρκωτικών, με το σύνθημα «Ναι στη ζωή … Όχι στα ναρκωτικά».

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.