ΔΑΚΕ – ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ – ΚΗΕ: «Συγχαρητήρια» κύριε…Παναγιωτάκη – «Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους»

4 Μαΐου 2018
14:00

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

Ο Κύβος Ερρίφθη….‘Εφτασε η στιγμή που ξεχωρίζει η ήρα από το στάρι!!! Οι Μάσκες Έπεσαν και οι «δούρειοι ίπποι» αποκαλύφθηκαν!

Η μοιραία συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου έδωσε σαφή εντολή…ΞΕΠΟΥΛΗΣΤΕ τους λιγνίτες!!! και η δοτή διοίκηση του ΤΕΩΣ συναδέλφου και ΝΥΝ ανάδελφου κ. Παναγιωτάκη με μεγάλη προθυμία «διέβη τον Ρουβίκωνα».

Οι άνθρωποι που κατά τη διάρκεια της πολύχρονης υπηρεσιακής διαδρομής τους, υπήρξαν «τιμητές» των πάντων, (πολιτικών και ανθρώπων) στο όνομα της «ψευτοαριστερής» ιδεολογίας τους, το έφερε η ζωή να είναι εκείνοι που θα ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ τα ιερά και τα όσια της πατρίδας!!! Το ίδιο τους το σπίτι… Την Επιχείρηση του Ελληνικού λαού, τη ΔΕΗ. Αυτή τη φορά στο όνομα της «αριστερής» ιδιοτέλειας τους.

Ο κ. Παναγιωτάκης απέδειξε «με την αξία» του, πως οι ατομικές του προτεραιότητες, ξεπερνούν ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ την αξιοπρέπεια της συλλογικότητας και τον πατριωτισμό της προάσπισης του δημοσίου συμφέροντος.

Ως εκ τούτου κι αφού ο δοτός από την κυβέρνηση «μοιραίος διοικητής της ΔΕΗ αποφάσισε να επιβάλλει τον δικό του νόμο στην Επιχείρηση του Ελληνικού λαού, υπενθυμίζοντας μας τις σκοτεινές μέρες της νεοσύστατης Ρωσίας του Γιέλτσιν, όταν κάποια μεγαλοστελέχη του κόμματος έγιναν εν μία νυχτί ολιγάρχες. Του δηλώνουμε ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ πως θα ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ με κάθε τρόπο και ΚΑΘΕ ΘΥΣΙΑ να ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ τη ΔΕΗ!!!

Αν νομίζει ότι θα καταφέρει να επιτύχει το cyber ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ του με τηλεδιασκέψεις και δια περιφοράς, του δηλώνουμε πως ΚΑΙ ΑΥΤΟ θα το αποτρέψουμε

Συνάδελφοι μέλη του Δ.Σ. της ΔΕΗ γνωρίζετε πολύ καλά ότι είστε συνυπεύθυνοι στο ΕΘΝΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ. Η ιστορία θα σας καταγράψει με τα πλέον μελανά γράμματα, αφού ο ΕΝΤΑΦΙΑΣΜΟΣ της ΔΕΗ θα συντελεστεί με τις λερωμένες υπογραφές σας.

Κύριοι της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, εμείς εδώ στην ΔΑΚΕ ΔΕΗ ακυρώσαμε το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της ΔΕΗ και με κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Το ίδιο θα καταφέρουμε και μ’ εσάς τους «ψευτοαριστερούς».

Κύριε Παναγιωτάκη,

 • «θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία» είπε στα δύσκολα αλλά ένδοξα χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης ο Ανδρέας Κάλβος!!!

 • «θέλει αρετή και τόλμη» στα δύσκολα χρόνια των μνημονίων και της εκχώρησης της Εθνικής κυριαρχίας να αποδειχτείς Θεμιστοκλής Ξανθόπουλος και να μην καταγραφείς στα μαύρα κατάστιχα της ιστορίας της ΔΕΗ, ως «Παναγιωτάκης».

11 σχόλια

 • Το ξεπούλημα της ΔΕΗ ξεκίνησε με κυβερνήση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ το ακύρωσαν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και το επανέφεραν στη χειρότερή του μορφή, απλώς οι πρώτοι είχαν σχέδιο και οι σημερινοί δούρειους ίππους παντού.

  • Ρε φιλε δώσε και σε μας από αυτό που παίρνεις.
   Η κυβέρνηση ΝΔ ΠΑΣΟΚ, πουλούσε 3 μονάδες στην περιοχή, πουλούσε υδροηλεκτρικά και ένα εργοστάσιο φυσικού αερίου. Εδινε δε και 30% των πελατών της ΔΕΗ για να μπορούν άμεσα αυτό που βγάζουν να το πουλήσουν.
   Στο σημερινό είναι 1 μόνο μονάδα λιγνιτική στην περιοχή η οποία θα πρέπει να ανταγωνιστεί τις υπόλοιπές της ΔΕΗ για το αν θα μπορεί να πουλάει το ρεύμα που παράγει. Έλεος με την ασχετοσύνη ΠΧΙΑ.

   • Είσαι με τα καλά σου άνθρωπε; Πουλούσε την Μελιτη και σαπάκια και έπαιρνε 2 δις ευρώ και 1,5 δις επένδυση με καινούργια μονάδα και τωρα πουλάει πέντε μονάδες και παιρνει το πολύ 500 εκ€ λέει ο Αδαμίδης που κατι ξέρει … και τα νερά έρχονται αν αφήσουμε αυτούς τους κωλοτούμπες λοποδείτες που δεν θα πουλούσαν τίποτε . Εθνικό έγκλημα έλεγε ο Τσίπρας και ο Καρυπίδης ο φίλος του.,,,

 • Περιμέναμε όπως σας ζήτησε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ να πείτε κάτι και για τα όσα λέει ο αρχηγός της ΝΔουλας για τους λιγνίτες, για τα όσα είπαν οι βουλευτές της στην περιοχή προχθές. Αλλά μπαααα, να χαλάσετε την σχέση σας και την πορεία για την διακυβέρνηση της χώρας;

 • «θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία» σωστά !
  Ξεπούλημα όσο όσο ! να καθαρίζει ο κόπρος που επί σειρά ετών έχει συσσωρευθεί ! και οι “συνδικάλες” δώρο σε κάθε νέο ιδιοκτήτη !

 • Γραμματέας τς ΔΑΚΕ ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ είναι ο κ.Μάστορας
  Όταν μιλάτε για προσκυνημένους και δοτούς, εννοείτε μόνο τον Παναγιωτάκη ή και τους διορισμένους Δεητζήδες από την κυβέρνηση.
  Γιατί από όσα γνωρίζω ο Κ.Βατάλης ο οποιός είναι διορισμένος από τους ΑΝΕΛ στο Δ.Σ της ΔΕΗ είναι στο ψηφοδέλτιο που είναι οι καταγγέλοντες της ΔΑΚΕ ΔΕΗ
  1. Μάστορας
  2. Καραλευθέρης
  3. Καρακασίδης
  4. Αδάμ κ.ο.κ
  Άρα ποιόν κατεγγέλετε το συνδικαλιστικό σας στέλεχος;
  Άν έχετε το κουράγιο και την μαγκιά ΔΙΑΓΡΑΨΤΕΤΟΝ!!
  Δεν έχετε όμως το κουράγιο γιατί ο Βατάλης και πολλά ξέρει για εσάς και κρατημένους σας έχει.
  Οπότε αφήστε τις μαγκιές και τα Μαστορέματα για τα μάτια του Κόσμου!!

 • Σκληρότατη η ανακοίνωση. Λάθος μεγάλο της δακε που θα το βρει μπροστά της.
  Πιστεύω πως οι συντάκτες είναι ο σκληρός πυρήνας του Μητσοτάκη που οδηγούν τη μεγάλη ανεξάρτητη παράταξη σε εξαρτημένο όργανο του Μητσοτάκη και του Άδωνι. Ό πρόεδρος της δακε ιτ πρέπει να πάρει θέση.

 • Πρώτα ας πάρουν θέση αυτοί πού φοβούνται να πούνε τί θά κάνουν με τόν Διορισμένο Βαταλη
  Οχι μόνο ανακοινώσεις

 • Αν κοιτάξετε στον καθρέφτη,θα δείτε το Δούρειο Ίππο..στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.