Οδηγίες

0 από 10 βήματα ολοκληρώθηκαν

  1. Κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με την άχνη και τις βανίλιες.
  2. Προσθέτουμε την μαλακή μαργαρίνη και δουλεύουμε καλά.
  3. Ενσωματώνουμε ένα ένα τα ασπράδια και ανακατεύουμε να γίνει ζύμη.
  4. Σε χαρτόνι κόβουμε ορθογώνια στο μέγεθος που θέλουν να έχουν τα πουράκια μας και το βάζουμε σε αντικολλητικό χαρτί ή σιλικόνη.
  5. Κάνουμε ένα λεπτό στρώμα με την ζύμη και αφαιρούμε το χαρτόνι.
  6. Ψήνουμε στους 190 βαθμούς για 5-7 λεπτά (να πάρουν ελαφρύ χρώμα).
  7. Όσο είναι ακόμα καυτά τα τυλίγουμε σε κύλινδρο, κατά προτίμηση μεταλλικό.
  8. Τα αφήνουμε να κρυώσουν για 5-10 λεπτά και αλείφουμε λιωμένη σοκολάτα στο εσωτερικό τους για να μην τραβήξουν υγρασία από την γέμιση και μαλακώσουν.
  9. Αν θέλουμε διακοσμούμε τις άκρες με ινδοκάρυδο ή σοκολάτα.
  10. Όταν η σοκολάτα σταθεροποιηθεί γεμίζουμε με μους της επιλογής μας ή παγωτό.Τα καταναλώνουμε σε 1-2 ημέρες όσο είναι ακόμα τραγανά.