Οδηγίες
0 από 10 βήματα ολοκληρώθηκαν
-
Κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με την άχνη και τις βανίλιες.
-
Προσθέτουμε την μαλακή μαργαρίνη και δουλεύουμε καλά.
-
Ενσωματώνουμε ένα ένα τα ασπράδια και ανακατεύουμε να γίνει ζύμη.
-
Σε χαρτόνι κόβουμε ορθογώνια στο μέγεθος που θέλουν να έχουν τα πουράκια μας και το βάζουμε σε αντικολλητικό χαρτί ή σιλικόνη.
-
Κάνουμε ένα λεπτό στρώμα με την ζύμη και αφαιρούμε το χαρτόνι.
-
Ψήνουμε στους 190 βαθμούς για 5-7 λεπτά (να πάρουν ελαφρύ χρώμα).
-
Όσο είναι ακόμα καυτά τα τυλίγουμε σε κύλινδρο, κατά προτίμηση μεταλλικό.
-
Τα αφήνουμε να κρυώσουν για 5-10 λεπτά και αλείφουμε λιωμένη σοκολάτα στο εσωτερικό τους για να μην τραβήξουν υγρασία από την γέμιση και μαλακώσουν.
-
Αν θέλουμε διακοσμούμε τις άκρες με ινδοκάρυδο ή σοκολάτα.
-
Όταν η σοκολάτα σταθεροποιηθεί γεμίζουμε με μους της επιλογής μας ή παγωτό.Τα καταναλώνουμε σε 1-2 ημέρες όσο είναι ακόμα τραγανά.