Ο Πολιτιστικός σύλλογος Πλατάνια Κοζάνης συμμετείχε στις πολιτιστικές εκδηλώσεις “Ελευθέρια Θράκης 2018“

16 Μαΐου 2018
22:04
Κανένα σχόλιο

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού συλλόγου Πλατάνια Κοζάνης, ανταποκρινόμενο σε κάλεσμα του χορευτικού μας, στις πολιτιστικές εκδηλώσεις “Ελευθέρια Θράκης 2018“ που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Δήμος Κομοτηνής, με αφορμή την απελευθέρωση της πόλης, έδωσε παράσταση στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής στις 13/5/2018 μετά από πρόταση – προτροπή του Πολιτιστικού συλλόγου Φιλοτέχνες Κομοτηνής προς ανταπόδοση προηγούμενης συνεργασίας μας τον οποίο και ευχαριστούμε.

Ιδιαίτερα το Δ.Σ. του συλλόγου μας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες

1. Στην πρόεδρο Ι. Αλπανίδου και στα μέλη του Πολιτιστικού συλλόγου Φιλοτέχνες Κομοτηνής.

2. Στις τοπικές αρχές της Κομοτηνής και ιδιαίτερα στο Δήμαρχο και στην Πρόεδρο της ΔΚΕΠΠΑΚ κυρία Νατάσσα Λιβεριάδου, που μας τίμησαν, εντάσσοντας στο 10ήμερο πρόγραμμα, την παράσταση του συλλόγου μας και μας πλαισίωσαν στην εκεί παραμονή μας.

3. Tους επίσημους προσκεκλημένους του Δήμου Κοζάνη Γ. Ιωαννίδη Πρόεδρο του ΟΑΠΝ και Γ. Γρηγοριάδη Αντιδήμαρχο καθαριότητας, που μας συνόδεψαν, για την καλύτερη δυνατή προβολή και προώθηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς δίνοντας μια άλλη δυναμική στην εκεί παρουσία του Συλλόγου μας.

4. Στο πολύ αξιόλογο χοροδιδάσκαλο Σ. Μπούκο που με τη δική του στήριξη μας έκανε να νοιώθουμε υπερήφανοι που τον έχουμε στο σύλλογό μας, αφιερώνοντας πολύ χρόνο από τον εαυτό του για τις ατελείωτες πρόβες και την άψογη συνεργασία με το φίλο του επίσης χοροδιδάσκαλο Κυριάκος Αντωνίου και με τους εκεί μουσικούς που με μία και μοναδική πρόβα κατάφερε να πετύχει το εντυπωσιακό και αψεγάδιαστο επιτυχημένο αποτέλεσμα της παράστασης.

5. Τέλος όλους εσάς που συμμετείχατε και προσφέρατε ένα μοναδικό θέαμα στον κόσμο που παραβρέθηκε και τίμησε με την παρουσία του την μεγάλη γιορτή της παράδοσης και της πολιτισμικής ανταλλαγής.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.