Ο Π.Μ.Σ. Αιανής: “Η ΠΡΟΟΔΟΣ”, συμμετείχε με επιτυχία στα 30α Ηλιουπολίτικα (Φωτογραφίες)

20 Μαΐου 2018
02:49
Ο Π.Μ.Σ. Αιανής: “Η ΠΡΟΟΔΟΣ”, συμμετείχε  με επιτυχία στα 30α Ηλιουπολίτικα, που διοργάνωσε ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Κατοίκων Ηλιούπολης, στη Θεσσαλονίκη!  Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους συμμετείχαν και φυσικά τον Μ.Π.Σ. Κατοίκων Ηλιούπολης για την πρόσκληση!

4 σχόλια

  • Ναι,αλλά πανηγύρι στην Αιανή τώρα του Αγ. Πνεύματος που έρχεται,γιοκ!!!Γιατί,Πολιτιστικέ Μορφωτικέ Σύλλογε Αιανής??

    • Έχουμε ρωτήσει και μας είπαν πως θέλετε να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα,να μη βγάλουν κέρδος τα μαγαζιά πέριξ της πανέμορφης νέας πλατείας μας και να γινόταν το πανηγύρι στο στενό και άχαρο προαύλειο του Δημοτικού Σχολείου.Πανηγύρι γιοκ από το πείσμα σας. Μοναχοφάηδες!!!

      • Μαθε να μιλας και να σκεφτεσαι κυριε-αν μπορει καποις να σε αποκαλεσει ετσι και οχι μια απλη κοτα που το μονο που κανει ειναι να κραζει πισω απο την ασφαλεια της οθονης- και να αναγνωριζεις πραγματα πριν χαθουν μια και καλη οι ανθρωποι οτι κανουν το κανουν εθελοντικα και να δουμε τι θα απογινουν τα παιδιας μας οταν δεν θα υπαρχε ποια συλλογος για να κανει τα τοσα πραγματα που πρεπει να γινουν!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.