Kozan.gr: Eκτακτη επιχορήγηση, από το αρμόδιο Υπουργείο, σε κάθε Δήμο χωριστά, για τα προβλήματα που προέκυψαν από την κακοκαιρία, ζητά η ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας (Βίντεο)

27 Ιανουαρίου 2017
15:41

Συζήτηση για τα προβλήματα που προέκυψαν από τις παρατεταμένες δυσμενείς καιρικές συνθήκες, πραγματοποιήθηκε στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας, σήμερα Παρασκευή 27 Ιανουαρίου. Η αντιπρόεδρος της ΠΕΔ, Παρασκευή Βρυζίδου ανέφερε πως: «την περίοδο της κακοκαιρίας αρκετοί Δήμοι χρειάστηκαν να δώσουν πάνω από 100 και 200 χιλιάδες Ευρώ για τους αποχιονισμούς, την προστασία της περιοχής και την αγορά αλατιού. Έτσι, σαν ΠΕΔ θα αποφασίσουμε να ζητήσουμε έκτακτη επιχορήγηση από τον αρμόδιο Υπουργείο σε κάθε Δήμο ξεχωριστά». Η κα Βρυζίδου σχολίασε και το γνωστό πλέον το πρόβλημα έκδοσης πιστοποιητικών, μόνο από τις έδρες των Δήμων, ζητώντας να γίνει εξαίρεση, καθώς σε πολλές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας οι αποστάσεις είναι μεγάλες.

Θανάσης Τέγος


2 σχόλια

  • Εως πότε θα βλέπουμε και θα ακούμε παρωχημένα λόγια από παρωχημένους ανθρώπους. Τίποτα δεν έμαθαν από τα χρόνια που οδηγούσαν την χώρα στην παρακμή και την απαξίωση οικονομικών και ηθικών αξιών;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.