Το μενού στον γάμο του Πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ
Καναπεδάκια
- Καραβίδες Σκωτίας τυλιγμένες σε καπνιστό σολομό με κρεμ φρες εσπεριδοειδών
- Ψητό σπαράγγι Αγγλίας τυλιγμένο σε ζαμπόν Αγγλίας
- Πανακότα μπιζελιού με αβγά ορτυκιού και λουίζα
- Ειδική ποικιλία βρετανικής τομάτας με ταρτάρ βασιλικού και πέρλες βαλσάμικου
- Κυνήγι καλυμμένο με ελαφρώς πικάντικο γιαούρτι και ψητό βερίκοκο
- Κροκέτα αρνιού Windsor, ψητά λαχανικά και μαρμελάδα εσαλότ
- Σπαράγγια με μοτσαρέλα και λιαστές τομάτες
Κυρίως πιάτα
- Φρικασέ κοτόπουλου ελευθέρας βοσκής, με μανιτάρια μορχέλλες και νεαρά πράσα
- Ριζότο με αρακά και μέντα με φύτρες αρακά, λάδι τρούφας και πατατάκια παρμεζάνας
- Χοιρινό Windsor με κομπόστα μήλου πάνω σε ξεροψημένη πέτσα χοιρινού
Επιδόρπια
- Μακαρόνς με γεύση φιστίκι ή σαμπάνιας
- Τάρτες κρεμ μπρουλέ με γεύση πορτοκάλι
- Κραμπλ ραβέντι
Ο Έλληνας σεφ Νίκος Κουλούσιας, είναι ένας από τους 24 που βρέθηκαν στη βασιλική κουζίνα και μίλησε στο Happy Day για τις ειδικές συνθήκες που επικράτησαν κατά την προετοιμασία του γαμήλιου δείπνου. Όπως είπε, η ασφάλεια στο παλάτι ήταν διπλάσια από αυτή που είχε το αεροδρόμιο του Λονδίνου, κάθε τρόφιμο είχε τοποθετηθεί μέσα σε ειδικό σακουλάκι, ενώ κάθε μιάμιση ώρα γινόταν έλεγχος για ανίχνευση τυχόν επικίνδυνων ουσιών. Εκεί που δημιουργήθηκε, όμως, μεγάλο πρόβλημα ήταν όταν ανέβασε θερμοκρασία το κεντρικό ψυγείο, βγήκε εκτός λειτουργίας και χάλασαν όλα τα τρόφιμα. Ήταν μια στιγμή που «δοκιμάστηκαν» οι πάντες μέσα στην κουζίνα.
Γιαπρακια μπουμπαρι και τστσιλατο επρεπε να τουσ κανεισ για να γλυφουν οχι μονο τα δαχτυλα αλλα και τα πιατα
Και ο Παπανώτας συντοπίτης είναι και μάλιστα βοιοτης κι αυτός.
Με καταγωγή από το μικρόκαστρο και προγενέστερη από τη Γαλατινή .