Περιφερειακό Συνδικάτο Χειριστών: “Όταν τα ιερά εθνικά σύμβολα γίνονται κουρελόπανα”

22 Μαΐου 2018
08:30

Όταν τα ιερά εθνικά σύμβολα γίνονται κουρελόπανα! Λιγνιτικο Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας, λίγα μέτρα μακριά από το διοικητήριο.

 

 

 

9 σχόλια

  • Εσπασε το κοντάρι και έπεσε η σημαία απ τον αέρα!!!
    Αποκαθίσταται ήδη.
    Συγχαρητήρια για τα μέλη του Περιφερειακού Συνδικάτου Χειριστών που παρευρίσκονται στο χώρο και ….ΦΥΛΑΤΤΟΥΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΑΣ. Το Εθνοπατριωτικό κείμενο μας γεμίζει ενθουσιασμό. Και οι ¨ντροπές¨για τον Στρατηγό άνεμο που έριξε το κοντάρι, δείχνουν το υψηλό φρόνημα κάποιων ακόμη και ενάντια στα ….καιρικά φαινόμενα. Μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι αφού έχουμε τέτοιους φύλακες.
    (Θα εντυπωσιαζόμουν αν αντί αυτών των φαιδρών βλέπαμε τα μέλη του Περιφ. Συνδικάτου μόνοι τους να αποκαθιστούν το κοντάρι)

    • δεν έχει σπάσει κανένα κοντάρι και η σημαία ήταν αρχικά κάτω στο χώμα όπου την σήκωσε ένας συνάδελφος ενημερωνοντας τους υπεύθυνους (ανευθυνους που μάλλον ανήκεις και εσυ)
      αξίζει να σημειωθεί ότι η σημαία είναι σ αυτή την κατάσταση εδώ και πολύ καιρό!!

      • Εσπασε το συρμα του κονταριου και θελει καποιο ανυψωτικό. Εσυ τι κανεις τοσο καιρο που την εβλεπες. Προφανως δεν φαινόταν πεσμένη. Το Περιφερειακό Συνδικατο μας κανει περηφανους που αντι να αναφερει το (ασήμαντο) αυτο θεμα στους αρμόδιους, αφου κατοικοεδρευει εκει δίπλα, προτιμησε να γραψει φαιδρα σχόλια.Και να βγαινει στη δημοσιότητα με φωτογραφίες ανευ ουσιας, μονο για το θεαθηναι. Σπουδαια δουλεια επιτελειτε

    • Θα εντυπωσιαζωταν τα μέλη του περιφερειακού Συνδικάτου αν αποκαταστουσαν εσάς που ειρωνεύεται, λίγο ντροπή δεν βλάπτει.

  • κυβερνητικοί και αυλοκολακες σας ζόρισε η ανάρτηση του Περιφερειακου συνδικάτου χειριστών;
    μια απο τις δουλειές ενός σωματείου είναι και να αναδεικνύει και τα κακός κείμενα της επιχείρησης, και φυσικά δεν είναι δουλειά του συνδικάτου να αποκαταστει τέτοιες “βλάβες”
    καλά θα είναι να σηκωνεστε από τις πολυθρόνες σας για να βρεπετε τι γίνεται γύρω σας!!

  • εκεί στο Περιφερειακό Συνδικάτο Χειριστών είστε απαράδεκτοι κακός δεν έχετε δημιουργήσει ένα ειδικό συνεργείο για να αποκαταστει τέτοιες “βλάβες”, κακος δεν έχετε προσλάβει γεωλόγους, μεταλλιολόγους για να προλαμβάνουν τις κατολίσθησεις, κακός δεν έχετε αξιόλογους Τεχνικούς ασφαλείας για προλαμβάνουν τα σοβαρά ατυχήματα, τέλος κακός δεν έχετε ειδικούς οικονομολόγος για να βγάλετε από το τέλμα που έχει φτάσει η ΔΕΗ
    οσπου τα κάνετε όλα αυτά δεν έχετε το δικαίωμα να ενοχλείται όλους αυτούς “υπεύθυνους”

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.