kozan.gr: 9 σκυλιά νεκρά, από τις φόλες, στην οδό Ξηρολίμνης στην Κοζάνη – Τα 2 δίπλα στην παιδική χαρά – Eιδοποιήθηκε η αστυνομία

23 Μαΐου 2018
10:20

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες του kozan.gr, που προέρχονται από μέλη του φιλοζωικού σωματείου Κοζάνης “Αγγίζωο”, 9 είναι τα σκυλιά που βρέθηκαν νεκρά, μετά από φόλες που έριξαν άγνωστοι στην οδό Ξηρολίμνης στην Κοζάνη (διαβάστε σχετικά εδώ). Όπως μας επισημαίνουν, τα δυο βρέθηκαν δίπλα στην παιδική χαρά! Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και πριν από λίγο μετέβη στο σημείο συνεργείο του Δήμου Κοζάνης.

 

26 σχόλια

  • ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ.

  • ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ Η ΚΑ ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΥ??
    O Δήμος έχει εντάξει στον προϋπολογισμό του ένα μεγάλο ποσό που θα πάει για την διαχείριση των αδέσποτων, μίλησαν για το πρόγραμμα στειρώσεων, την περίθαλψη των αδέσποτων κ.οκ. ενώ θα ακολουθήσει και η τοποθέτηση ταϊστρών.
    ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΜΕΤΑ ΦΟΛΕΣ .ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ??

  • +2 που βρήκαμε μόλις.φτασαμε τα 11.συγχαρητηρια στη ντροπή του ανθρώπινου γενους.που έκανε αυτή την πραξη

    • Ντροπή βεβαίως αλλά και οι επιθέσεις αδέσποτων δεν είναι λίγες.οι φόλες σίγουρα δεν είναι η λύση αλλά χρειάζεται άμεσα μέτρα για την κατάσταση με τα αδέσποτα.

    • Συμφωνώ με αυτά που γράφεις αλλά οι δικές σας ενέργειες ποιες είναι για να μην συμβεί αυτό που εγινε; Αν τα σκυλιά σκοτωναν ένα παιδί θα κάνατε ανακοινώσεις; τι θα λέγατε απλά λυπομαστε; Το μόνο σίγουρο είναι ότι την πλήρωσαν τα σκυλιά.

  • ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ, ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ, ΤΟΣΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ?? ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ.

  • Για πια στείρωση μιλάμε ας παει κάποιος στον μπαζώτοπο που βρίσκεται στα Κοίλα και θα δει 14 μικρά κουταβάκια αυξάνεστε και πληθύνεστε!!

  • Στην περιοχη υπαρχουν τουλαχιστο 25 σκυλια που περιφερονται αδεσποτα με κινδυνο για τα παιδια που παιζουν εξω αλλα και τους λοιπους κατοικους . Ο δημος εχει ενημερωθει επανελλημενα αλλα φυσικα δεν εκανε τιποτα. Ειναι κριμα τα σκυλια να πληρωνουν την απραγια του δημου.

  • Όσο παραμένει ανεξέλεγκτη η κατάσταση με τους “φιλόζωους” να αμολάνε στους δρόμους σκυλιά που δε θέλουν, τόσο θα αυξάνονται αυτά τα φαινόμενα και σε συνδυασμό με την υπάρχουσα νομοθεσία.

    Ο μόνος τρόπος περιορισμού του φαινομένου είναι η προτεινόμενη νομοθεσία Τσιρώνη που αποσύρθηκε και η οποία έβαζε ουσιαστική συνυπευθυνότητα σε όποιον ήθελε να διατηρεί ζώο συντροφιάς.

    Κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι δεν είναι δυνατό να πληρώνει η κοινωνία τα προσωπικά βίτσια καθενός.

    • ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΘΥΜΑ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΑΠΟ ΣΚΥΛΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΛΕΤΕ…

  • Από την είσοδο της πόλης, μέχρι τα Κοίλα και προς Ξηρολίμνη, υπάρχουν πολλές αγέλες σκυλιών και αυτοκίνητα που κινδύνεψαν να εκτραπούν από την είσοδο αυτών στο οδόστρωμα.
    Ιδίως κοντά στο λατομείο που υπάρχει αριστερά προς Ξηρολίμνη δεν τολμούσες να περάσεις με το μηχανάκι.
    Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα θανατώσουμε αλλά όταν δεν μπορεί να εξευρεθεί μία λογική λύση και τα ζώα προκαλούν προβλήματα στους ανθρώπους, δυστυχώς οι άνθρωποι τα σκοτώνουν.
    Αυτό γινόταν και παλιά: σκυλί που δάγκωνε άνθρωπο εκτελούνταν.
    Έτσι αποκαθίστανταν πάντα η ισορροπία αφού εάν συνεχίσουμε την ίδια πολιτική που εφαρμόζεται από πολλούς φιλόζωους, με την γνώση ότι ένα σκυλί γεννάει πολλά κουτάβια το πρόβλημα θα τείνει προς έναν τεράστιο γιγαντισμό, τον οποίο δεν έχουμε την οργάνωση να αντιμετωπίσουμε.
    Την ίδια στιγμή βέβαια συνάνθρωποί μας τρώνε από τα σκουπίδια…

  • Οταν η ζωοφιλια γινει τροπος ζωης κ οχι μοδα για να βγαζει ο καθενας τα ψυχολογικα του τοτε θα καλυτερεψει η κατασταση.

    Φιλοζωοι ξεφιλοζωοι, να τα χαίρια…

  • Πριν 2-3 μερες ηρθαν και ‘μαζεψαν’ τα αδεσποτα ο δημος της Σουρδιας σας υποτιθεται , αφησαν αυτα τα κουταβια εδω κ μετα απο 2 μερες τα εριξαν φολα μπροστα στην παιδικη χαρα, Παιζουν παιδακια εκει εεεε… Καθε μερα η παιδικη χαρα ειναι γεματη απο παιδακια ηλικιας 1-12 χρονων. Αυτοι ειστε σουρδακια και αυτος ειναι ο δημος σας. Αραγε τις υπογραφες μας τις βαλαμε για να τα σκοτωσουμε ή να τα μαζεψετε σε ενα ‘συγκροτημενο’ μερος ?!

  • Και τι κάνει ο Δήμος και οι φιλοζωικές; ΤΙΠΟΤΑ!! Όλοι πλέον ενδιαφέρονται για το χρήμα και όχι για την προστασία των ζώων.Αυτο που έγινε είναι απάνθρωπο και αυτός που το έκανε θα έπρεπε να ντρέπεται.Να τονίσω πως οι φιλοζωικές πλέον δεν ενδιαφέρονται για τα αδέσποτα και το μόνο που κάνουν είναι να φλωμονουν τον κόσμο στα ψέμματα, πως δήθεν κάνουν κατι.Ακομη να επισημάνω πως πριν λίγο καιρό είχαν κάνει μια πρόταση στον δήμαρχο από την Αμερική να έρθουν εθελοντικά 150 κτηνίατροι για να κάνουν στείρωση στα αδέσποτα της Κοζάνης, αλλά αυτός αρνήθηκε. Τα σχόλια δικά σας……

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.