Ποδηλατοβόλτα,το Σάββατο 26 Μαΐου στις 17:30, εκκίνηση στην Κεντρική Πλατεία Κοζάνης

23 Μαΐου 2018
13:09
Κανένα σχόλιο

Με αρκετή καθυστέρηση, λόγο καιρικών συνθηκών, ξεκινάμε μια μεγάλη βόλτα μέχρι το Πάρκο της Εκκλησίας της Αγίας Παρασκευής στην Καρυδίτσα, στα πλαίσια περιβαλλοντικών εκδηλώσεων που διοργανώνει η κοινότητα σε συνεργασία με το δήμο Κοζάνης.
Σας περιμένουμε το Σάββατο 26 Μαΐου στις 17:30 στην Κεντρική Πλατεία της πόλης για την εκκίνηση!
Η συνολική διαδρομή είναι περίπου 20km, ενώ περιλαμβάνει και δύο μικρά τμήματα χωματόδρομου. Η διαδρομή δεν προτείνεται για παιδιά κάτω των 12 ετών άνευ συνοδού.

ΜΕΤΑΒΑΣΗ
Κεντρική πλατεία Κοζάνης (Καμπαναριό) – Πεζόδρομος – Π. Χαρίση – Δαβάκη – Ολυμπιάδος – Λεωφόρος Α. Παπανδρέου – Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής (διασταύρωση ΖΕΠ) – Εκκλησία Αγίας Μαρίνας (Λευκόβρυση) – Λευκόβρυση – Εξωκκλήσι Αγίων Ιωακείμ και Άννης – Καρυδίτσα – Εκκλησία Αγίας Παρασκευής

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Εκκλησία Αγίας Παρασκευής – Καρυδίτσα – Ποδηλατόδρομος Καρυδίτσας – οδός Μακρυγιάννη – 3ης Σεπτεμβρίου – Μητροπολίτη Φωτίου – Κεντρική πλατεία

Διεκδικούμε την αναγνώριση του ποδηλάτου από την πολιτεία και τους κατά τόπους Δήμους ως ισότιμο μέσο μετακίνησης, τον σεβασμό και την προστασία μέσω υποδομών όπως Ποδηλατόδρομοι – Ποδηλατολωρίδες και Χώρων Στάθμευσης ποδηλάτων.

● Για την ασφάλειά μας ποδηλατούμε πάντα με κράνος!
● Κινούμαστε αργά, με τέτοιο ρυθμό ώστε να μπορούν να ακολουθούν όλοι – υπακούμε στους Υπεύθυνους της διοργάνωσης..
Ποδήλατο = Υγεία + Καθαρό Περιβάλλον
Υποστήριξη πορείας – Επικοινωνία με Διοργανωτές.
Σύλλογος Αιμοδοτών 2461040575 &6977337561 Και Τουρτούρας  Θάνος 6942489079
Στο καμπαναριό Σάββατο 26/5/18 Ώρα αναχώρησης 17:30

Συνδιοργανωτές:
Δήμος Κοζάνης
(https://www.facebook.com/mmedkoz/)
Κοινότητα Καρυδίτσας Δ. Κοζάνης
(https://www.facebook.com/kariditsakozanis/)
Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης
(https://www.facebook.com/gefyrazwis/)
Ποδηλάτες Κοζάνης
(https://www.facebook.com/groups/podilateskozanis/)

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.