Πρόσκληση εθελοντών για την Καλοκαιρινη Εκστρατεία (ΚΕ) 2018 της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης (ΚΔΒΚ)

23 Μαΐου 2018
15:02

Η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη, ως πολιτιστικός φορέας και ζωντανό κύτταρο του κοινωνικού ιστού, μετεφέρεται στο νέο εμβηματικό της κτήριο και έρχεται να στεγάσει τον Πολιτισμό του τόπου μας καθώς και την πολιτισμική του κληρονομιά, αποτελώντας τον κεντρικό άξονα της πολιτιστικής πολιτικής του Δήμου, μεταβαίνοντας σε μια νέα εποχή.

Η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης σε συνεργασία με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδας, διοργανώνει και φέτος, την Καλοκαιρινή Εκστρατεία πρόωθησης της ανάγνωσης και δημιουργικότητας, προσφέροντας στα παιδιά, πρωτότυπα, γόνιμα, δημιουργικά ταξίδια, με βασική πυξίδα το βιβλίο και την  Βιβλιοθήκη. Για την επιτυχία του προγράμματος, απευθύνεται σε ανθρώπους δημιουργικούς και ευρηματικούς να  γίνουν συνοδοιπόροι και να συμμετέχουν με τις ικανότητες, την εμπειρία, τις γνώσεις και την θετική τους διάθεση στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία, πάντα με τη στήριξη και τον συντονισμό από την βιβλιοθήκη.

Το μόνο που χρειάζεται είναι ενθουσιασμός, δέσμευση, αφοσίωση και διάθεση προσφοράς.

Διευκρινίσεις

Ημερομηνία έναρξης ΚΕ 2018 – 20/06/2018

Ημερομηνία λήξης ΚΕ 2018 – 07/09/2018

Δεκτές δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 01 Ιουνίου 2018 () (αιτήσεις με mail στο www.kozlib.gr→    online Αίτηση εθελοντισμού) ή με κατάθεση έντυπης αίτησης στη βιβλιοθήκη (πλ. 28ης Οκτωβρίου 7, 2ος όροφος)

1η συνάντηση εθελοντών 04-06-2018 και ώρα:12.00μ.μ.στη Δημοτική Χαρτοθήκη(σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης εθελοντών, θα πραγματοποιηθεί 2η συνάντηση 07-06-2018 ώρα 12.00μ.μ ).

Πληρ. Πωλίνα  Μπακόλα – [email protected]  τηλ 2461350435    

3 σχόλια

  • Ο σύλλογος φίλων (όχι των εχθρών) της βιβλιοθήκης τι κάνει , θα συμμετέχει στο προγραμμα – εκστρατεία η θα ξεκουράζεται μετα την ταλαιπωρία των εκλογών..!

  • “Το μόνο που χρειάζεται είναι ενθουσιασμός, δέσμευση, αφοσίωση και διάθεση προσφοράς.'”…

    Οι εθελοντές που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα παιδιά, όπως λέτε, θα προσκομίσουν ποινικά μητρώα; Αν όχι θα ενημερώσετε τις γονείς που θα εμπιστευθούν τα παιδιά τους στους εθελοντές σας, ότι δεν γνωρίζετε αν έχουν απασχολήσει ποτέ τη Δικαιοσύνη;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.