Με γλέντι στην πλατεία η έναρξη των “Γιορτών της Γης”, στη Βλάστη Εορδαίας, την Τετάρτη 4 Ιουλίου

31 Μαΐου 2018
07:11
Κανένα σχόλιο

Επειδή οι τέσσερις μέρες Γιορτές της Γης δε μας φταναν, αποφασίσαμε να γιορτάσουμε την επανέναρξη του φεστιβάλ μας με το πιο όμορφο καλωσόρισμα από Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018! Και τι θα ήταν πιο ταιριαστό από ένα γνήσιο γλέντι στην κεντρική πλακοστρωτη πλατεία του χωριού μας, της Βλάστης, με ελεύθερη πρόσβαση, αφού όλες και όλοι είναι καλεσμένοι!

Έχουμε τη χαρά να σας ανακοινωσουμε ότι τα τραγούδια και οι χοροί μας, γύρω από τον πλάτανο, θα οφείλονται στην αγαπημένη Βάσω Βασιλειάδου και στην ορχήστρα της! Ο Περικλής Βραχνος στο βιολί, ο Τάσος Κουφοδήμος στην κιθάρα, ο Φίλιππος Φασούλας στο Κλαρίνο και φυσικά η Βάσω Βασιλειαδου με την υπέροχη φωνή και το αστείρευτο κέφι της θα είναι η εγγύηση για μια αξέχαστη έναρξη των γιορτών της γης 2018!

Η βραδιά αυτή, όπως και όλο το φετινό φεστιβάλ μας, είναι αφιερωμένη στον μπλατσιωτη Στεργιο Βαρβαρουση, εμπνευστή των γιορτών της γης, που η συνεισφορά του ήταν καθοριστική για να εδραιωθεί το φεστιβάλ μας τα τρία πρώτα χρόνια του. Θέλουμε να τον τιμήσουμε με αυτόν τον όμορφο τρόπο, μιας και τα θεμέλια που έβαλε τότε αποτέλεσαν έμπνευση και για την επανεναρξη των γιορτών της γης!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.