Οδηγίες
0 από 7 βήματα ολοκληρώθηκαν
-
Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν.
-
Προσθέτουμε το γάλα, το γιαούρτι, τις βανίλιες, το ξύσμα, τον χυμό λεμονιού, το αλεύρι και ανακατεύουμε να γίνει ζύμη.
-
Την βάζουμε σε αντικολλητική φόρμα ή σε κανονική που την έχουμε βουτυρώσει και αλευρώσει.
-
Ψήνουμε στους 170 βαθμούς και ελέγχουμε με μία οδοντογλυφίδα.
-
Βράζουμε το νερό με την ζάχαρη για 5 λεπτά να γίνουν σιρόπι.
-
Ετοιμάζουμε και σουρώνουμε καλά τον χυμό λεμονιού.
-
Αναμειγνύουμε το κρύο σιρόπι με τον χυμό και πριν σερβίρουμε βάζουμε το κρύο ανθρακούχο νερό.