kozan.gr: Στάθης Κατσίδης, δημοτικός σύμβουλος Εορδαίας: “Εγώ θα κάνω μια πρόταση. Για τους τυχαίους βουλευτές που έχουμε. Γιατί στην τύχη είναι. Δε θέλω σε αυτή την αίθουσα να ξαναμπούν. Εγώ προσωπικά όπου τους βρω θα τους φτύνω” (Βίντεο)

17 Ιουνίου 2018
08:04

O Στάθης Κατσίδης, εντεταλμένος σύμβουλος του δήμου Εορδαίας για θέματα συντήρησης και διαχείρισης υποδομών, στη χθεσινοβραδινή (16/6) έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Εορδαίας, με θέμα τις εξελίξεις στο Σκοπιανό, ανέφερε: “Εγώ θα κάνω μια πρόταση. Για τους τυχαίους βουλευτές που έχουμε. Γιατί στην τύχη είναι. Δε θέλω σε αυτή την αίθουσα να ξαναμπούν. Εγώ προσωπικά όπου τους βρω θα τους φτύνω”. Δείτε το βίντεο που μας έστειλε ο Γ. Κατσανίκος:

8 σχόλια

  • Σε ένδειξη διαμαρτυρίας προτείνω όλες οι υπηρεσίες, εφορίες, τράπεζες να είναι κλειστές στην Μακεδονία μας οι και άλλοι νόμοι τις χώρας μας μέχρι να αποφασίσουν να γίνει δημοψήφισμα.

  • Τα σκυλια κανουν παρτι στην πολη, τα παγκακια μπαινουν αναποδα, τα χωρια ζεχνουν, οι δρομοι ξεφυτρωνουν διπλα στις λακουβες κ ο (καθε) Κατσιδης ζωστηκε τ αρματα του μακεδονομαχου…Αν βγηκαν αυτοι τυχαια εσυ πως βγηκες; Το σκεφτηκες καθολου;

    • Τα σκυλιά τα παγκάκια κλπ μπορούν να αλλάξουν – διορθωθούν αλλά όταν πουλάς την ιστορία σου τον εαυτό σου δεν μπορείς να το αλλάξεις . Απορώ πως υπάρχουν τόσο κολλημένα μυαλά που απο μίσος και κόμπλεξ συγκρίνουν τα παγκάκια τις λακούβες με την Μακεδονία

  • εσεις ολοι που κραζετε ανωνυμα αλλα προσωπα, γιατι δεν μιλατε και εσεις με ονομα?
    γιατι δεν τα λετε με το ονομα σας? γιατι δεν τα λετε αυτα ολα καταμουτρα στον ανθρωπο και τα λετε απο εδω μεσα ανωνυμα? φοβος? τι??

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.