Σε τελετή βράβευσης εθελοντών από το τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Φλώρινας, παραβρέθηκε ο Βουλευτής Κ.Σέλτσας

30 Ιανουαρίου 2017
10:56
Κανένα σχόλιο

Tην Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας τελέστηκε βράβευση εθελοντών από το τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Φλώρινας, στην οποία παραβρέθηκε ο Βουλευτής κ. Σέλτσας Κωνσταντίνος.
Ο Βουλευτής στο σύντομο χαιρετισμό του, τόνισε πόσο κρίσιμο είναι το θέμα της επάρκειας του αίματος ως θεραπευτικού μέσου και τη σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας, καθώς και της εθελοντικής προσφοράς μυελού των οστών.
Ακόμη εξήρε τη δουλειά του Νοσοκομείου Φλώρινας στον τομέα αυτό, και απηύθυνε κάλεσμα προς όλους να συμμετέχουν στις δράσεις εθελοντισμού.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.