Πρέσπες: Αναβρασμός κι ένταση για τη συμφωνία για το Σκοπιανό – Σκηνικό μάχης (Βίντεο & Φωτογραφίες)

17 Ιουνίου 2018
14:32

Η ένταση στις Πρέσπες, λίγα χιλιόμετρα μακριά από το σημείο όπου υπεγράφη η συμφωνία, συνεχίζεται. Ο κόσμος παραμένει στο σημείο όπου έχει στηθεί το μπλόκο της Αστυνομίας και συχνά πυκνά το θερμόμετρο της έντασης βρίσκεται στα ύψη.

Ορισμένοι ανέβηκαν στους γύρω λόφους επιχειρώντας να περάσουν από τον κλοιό, με τις δυνάμεις καταστολής όμως να κινούνται άμεσα.

Ελικόπτερο, ασθενοφόρα και πολλά οχήματα της Αστυνομίας παραμένουν στο σημείο και σε εγρήγορση, καθώς το συγκεντρωμένο πλήθος δε δείχνει διάθεση να αποχωρήσει.

Δείτε το νέο βίντεο του Life-Events.gr

life-events.gr

5 σχόλια

  • Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΡΑΓΙΑΔΩΝ ΦΕΡΝΕΙ ΘΥΜΟ!
    ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ!!!
    ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΣΑΣ! ΤΡΕΞΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΣΚΟΠΙΑΝΙΚΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ.
    ΤΡΕΞΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΚΑΖΙΝΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΣΤΡΙΟΥ!
    ΤΡΕΞΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!
    https://www.youtube.com/watch?v=HY0WEJnPUhI

  • Τστστσστ το 2011 και 2012 όταν το σύνταγμα πνιγοταν από τα δακρυγόνα και τα νοσοκομεία γέμιζαν με διαδηλωτές προφανως οι εδώ μακεδονομάχοι διαβαζαν

  • Ως συνηθως τα ματ εδειξαν ποσο μαγκες ειναι απεναντι σε γυναικες,παιδια και ηλικιωμενους. Απεναντι σε αλλους και κυριως απεναντι στους λαθρομεταναστες καθονται κοιταν και δεν κουνιουνται.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.