kozan.gr: Χύτρα Ειδήσεων: Βαρύτατο το κλίμα στους ΑΝΕΛ Δ. Μακεδονίας – Την παραίτησή του ανακοίνωσε, στους, μέχρι και χθες, συντρόφους του, ο Περιφερειάρχης Γραμματείας Οργανωτικού ΑΝΕΛ Δυτικής Μακεδονίας Πέτρος Γώγος – Παναγιώτης Πλακεντάς, Μάρκος Βύρλιος και Γιάννης Γκουντιός, με το “ενάμιση πόδι”, εκτός ΑΝΕΛ

18 Ιουνίου 2018
11:04

Σε βαρύτατο κλίμα διεξήχθη χθες Κυριάκη (17/6), το απόγευμα, σε ξενοδοχείο της Πτολεμαΐδας, με την παρουσία περίπου τριάντα πέντε ατόμων, η συνεδρίαση των Συντονιστικών ΑΝΕΛ Δ. Μακεδονίας, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο “Σκοπιανό” και δη την υπογραφή της συμφωνίας για την ονομασία του γειτονικού κράτους. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες της στήλης, που αποκαλύπτει κι αυτό το παρασκήνιο,  ο Περιφερειάρχης Γραμματείας Οργανωτικού ΑΝΕΛ Δυτικής Μακεδονίας, Πέτρος Γώγος, ο οποίος, από την πρώτη στιγμή , τάχθηκε κατά της υπογραφής της συγκεκριμένης συμφωνίας, ανακοίνωσε, στους, μέχρι και χθες, συντρόφους του, ότι παραιτείται από το συγκεκριμένο πόστο, ενημερώνοντας, σήμερα το κόμμα και με επιστολή, τις επόμενες μέρες, τους πολίτες. Τη δυσαρέσκειά τους για τους χειρισμούς του κόμματος στο συγκεκριμένο εθνικό θέμα εξέφρασαν και οι Παναγιώτης Πλακεντάς  (Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης), Μάρκος Βύρλιος (πρώην Αντιδήμαρχος δήμου Εορδαίας), και Γιάννης Γκουντιός (υπ. βουλευτής με τους ΑΝΕΛ), οι οποίοι με τις τοποθετήσεις τους άφησαν να εννοηθεί πως βρίσκονται, με το “ενάμιση πόδι”, εκτός ΑΝΕΛ. Αν και μειοψηφικές, υπήρξαν φωνές που πρότειναν, στην παρούσα φάση, στάση αναμονής και να αποσταλεί επιστολή προς τον Πρόεδρο Π. Καμμένο, με την οποία θα ζητείται η άμεση σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος. Το βέβαιο είναι πως μετά τα χθεσινά γεγονότα στις Πρέσπες, η επόμενη μέρα στους ΑΝΕΛ Δ. Μακεδονίας δεν θα είναι ίδια με την προηγούμενη, ενώ, με βάση τα σημερινά δεδομένα, το μέλλον για το εν λόγω κόμμα, στην περιοχή, προμηνύεται δυσοίωνο.

Η Χύτρα

9 σχόλια

    • Ναι ναι μέσα έπεσες… και ο καμμένος παρέμεινε πιστός στην ιδρυτική του διακύρηξη, σκίσιμο μνημονίων, δεν πουλάμε το όνομα “Μακεδονία” κλπ. Κα-η-μένε…

  • ΚΑΠΟΤΕ ΒΡΙΖΑΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΩΝΤΗΞΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ, ΤΩΡΑ ΑΣΦΑΛΩΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΦΥΓΕΤΕ ΠΡΙΝ ΕΚΤΕΘΕΙΤΕ ΑΛΛΟ, ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΟΙΤΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ! ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ? ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ, ΜΗΠΩΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ?

    • Πως δικαιώνεται κάποιος που ηταν αντημνημονιακος ψήφισε ναι στο μνημόνιο στην βουλη με τον καμένο πως δικαιώνεται κάποιος οταν ο Γεωργιάδης είπε στους ανελ το είστε εσεις στα τέσσερα και πηγε να γίνει μεταξύ τους επεισόδιο και το αποτέλεσμα ο κύριος κατανας που ηταν αντημνημονιακος ναι ειναι στην νεα δημοκρατία που και αυτοι έγινε κυβέρνηση λέγοντας πως ειναι αντημνημονιακο κόμμα και παράλληλα τωρα αυτοι η δυο οι κύριοι ειναι μαζι .αυτο λέγεται δικαίωση μην τρελαθούμε το παρελθόν και το παρων μονο δικαίωση δεν δείχνει

  • φεύγει ο Πλακεντας Από ΑΝΕΛ και που πάει ? Θα φύγει κι από Καρυπιδη ? Θα χάσει την καρέκλα για να δούμε πόσο δούλεμα ακόμα

  • Κανείς από αυτούς τους απερχομεΝους δεν θα ναι σε ψηφοδέλτιο της ΝΔ ή σε πόστο του κόμματος. Είναι αστεία αυτά. Εξάλλου θα πληρώσουν όλοι για τις βλακείες τους κ τις αθλιότητες που έχει υποστεί η χώρα. Όχι άλλο κάρβουνο!!! Γεμίσαμε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.